deiido, modeliukas nerealus . Tokį modelį fotografuoti labai smagu turėtų būti. Bet labai jau mažai tos gražuolės nuotraukoje parodyta. Akcentuočiau akis, strazdanėles, plaukus. Rinkčiausi kitą rakursą
( norėjau pažiūrėti nustatymus fotiko , nes įtariu, kad jie pakišo koją kokybei, bet nematau per properties )
QUOTE(Fea @ 2009 11 13, 23:23)
Fea, pirmoj neaisku kas ten yra... O antra butu geresne, bet irgi kompoziciskai ne kas. Gal turi kitu kampu?
QUOTE(deiido @ 2009 11 14, 10:03)
laba ryteli
žinoma, kad norėsiu...juk jūs čia taip šauniai viena kitai patariat prisižiūrėjau vakar visokių pamokėlių apie lašiukus(ačiū antajo už nuorodas), tai jau paplušėsim
o čia mano rytinis pabandymas savo saulytę pagaudyt.....
žinoma, kad norėsiu...juk jūs čia taip šauniai viena kitai patariat prisižiūrėjau vakar visokių pamokėlių apie lašiukus(ačiū antajo už nuorodas), tai jau paplušėsim
o čia mano rytinis pabandymas savo saulytę pagaudyt.....
kokia ispudinga grazuolyte lauksim geresniu rakursu
QUOTE(deiido @ 2009 11 14, 12:21)
tai jo....matau, kad be stovo ilgai netempsiu nes taip ir liko neužfiksuota ką norėjau...
o ka norejai uzfiksuoti?
Zinok, su stovu vaikus fotkint irgi nelengva as bent jau niekad taip nedarau, nebent tavo dukryte gali papuozuot, ramiai pasedet tada taip. Bet stovas kitiems dalykams pravercia makro, naktinei fotografijai ...
as irgi siandien lasiukus kankinsiu...
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 14, 13:24)
deiido, modeliukas nerealus . Tokį modelį fotografuoti labai smagu turėtų būti. Bet labai jau mažai tos gražuolės nuotraukoje parodyta. Akcentuočiau akis, strazdanėles, plaukus. Rinkčiausi kitą rakursą
( norėjau pažiūrėti nustatymus fotiko , nes įtariu, kad jie pakišo koją kokybei, bet nematau per properties )
f/4,5; 1,3; iso 200 labai tamsu kambary dar buvo.... labai norėjau akcentuoti akytes, tokios išraiškingos ryte buvo, bet kad jai multikai labai rūpėjo...tai vos iš šono prisisukau
QUOTE(deiido @ 2009 11 14, 13:04)
f/4,5; 1,3; iso 200 labai tamsu kambary dar buvo.... labai norėjau akcentuoti akytes, tokios išraiškingos ryte buvo, bet kad jai multikai labai rūpėjo...tai vos iš šono prisisukau
1,3 islaikymas Jau su tokiu tikrai neimanoma nesudrebint. Reikia maziausiai 60-80 islaikyma daryt Labai atverti diafragma ir gali kelti iso didesni
QUOTE(ich @ 2009 11 14, 14:22)
1,3 islaikymas Jau su tokiu tikrai neimanoma nesudrebint. Reikia maziausiai 60-80 islaikyma daryt Labai atverti diafragma ir gali kelti iso didesni
ačiū o kodėl man mažinant išlaikymą labai užtemsta?...net iso sukeltas nepadeda...kažkur grybauju dar
QUOTE(deiido @ 2009 11 14, 09:03)
Ispudinga modeli turi , tik bandyciau kitu kampu siek ties nes dabar man labai kliuna ta puse akytes, reikejo gal arba kad jos visai nesimatytu, arba siek tiek paeiti ir kad matytusi visa, gal net bandyciau siek tiek pritupti, is zemiau fotografuoti ir siek tiek daugiau paimti i kadra, kad nebutu tokia suspausta, palikciau daugiau erdves zvilgsniui
ačiū labai už patarimus, bandysiu dabar "kankint" savo modeliuką...
nesupyksit, jei biški ne į temą idėsiu foto? tiesiog, pinigų medis išleido žiedą, o tai sako, kad labai retas reiškinys, tai noriu pasidalinti to grožiu....
gal ir patarimų gausiu kokiu kampu geriausia būtų jį įsiamžint... gal foną keisti?...
nesupyksit, jei biški ne į temą idėsiu foto? tiesiog, pinigų medis išleido žiedą, o tai sako, kad labai retas reiškinys, tai noriu pasidalinti to grožiu....
gal ir patarimų gausiu kokiu kampu geriausia būtų jį įsiamžint... gal foną keisti?...
Labas,
visos nuotraukos į temą
Žiedas man patiko, bet nuotrauka tamsoka... fono norėtųsi vientiso, bet ir šitas nieko
QUOTE(deiido @ 2009 11 14, 13:33)
visos nuotraukos į temą
Žiedas man patiko, bet nuotrauka tamsoka... fono norėtųsi vientiso, bet ir šitas nieko
Deiido noretusi riskesnio ziedo ir sviesesnio kadro, fonas visai nieko, nelabai kliuna, net kampu paieskok dar, ir del butent sito kadravomo noretusi man dar siek tiek erdves (forma ziedo tai tokia "prikolna")
QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 21:02)
trecia foto idomiausia su lasais, tik per tamsios man
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 13, 22:05)
Sugadino penktadienį Nespėjau į flickrą įsidėti savo sausainių, jau kažkas nugvelbė nuotraukas
http://stipje.blogspot.com/
http://stipje.blogspot.com/
nieko sau...
bet tavo foto , suzavejo mane
QUOTE(wite @ 2009 11 14, 15:25)
paskutine foto grazus lasiukais, spalva
Papildyta:
Dedu kritikai portretuka sunaus ar labai trukdo bardakelis sone?
p.s. gal geriau kirpti desine??? nors labai mazai lieka
labas !
na ir priplusau su lasais.. gal ne su lasais o kiek su pienu dar karta isitikinau kad ne man makro fotografija
desertas
nezinau kuris kirpimas geriau.. nors ir siaip ne kas.. cia gal kirpimas jau nepades
na ir priplusau su lasais.. gal ne su lasais o kiek su pienu dar karta isitikinau kad ne man makro fotografija
desertas
nezinau kuris kirpimas geriau.. nors ir siaip ne kas.. cia gal kirpimas jau nepades