Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Loretoidai bet kai kuriuose tavo nuotraukose su ps bluras detas? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2009 11 13, 22:23)
na keliu ir as savo lasiukus smile.gif

man antra visai nieko, tik gal ta atspindi nukirpciau apacioje, o siaip i varles galva panasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 20:53)
dar kartelį bandau atsiskaityt dirbtinio WB

dabar jau puikiai 4u.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 13, 21:05)
Sugadino penktadienį verysad.gif Nespėjau į flickrą įsidėti savo sausainių, jau kažkas nugvelbė nuotraukas  cool.gif
http://stipje.blogspot.com/

console.gif
gaila, žinoma... bet pastebėjau, kad flickr yra tokia funckija- blog the photo ar kažkaip panašiai, tai ten galima nustatyti kas taip gali daryti- bet kas, vartotojai, draugai, tik pats autorius ir pan , kai pamačiau, pagalvojau, kad bet kas juk gali panaudoti ir tiesiog patingėti nuorodą įkelti iš kur paėmė doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 11 13, 21:18)
na bet gi jis irgi su PS uzsipaiso

tikrai ne visada schmoll.gif Kartais priklauso ir nuo to kaip parašas padarytas 4u.gif
aišku, dažniausiai įmanoma, bet reikia gerai pasėdėti ir pavargti, reta nuotrauka būna verta to sugaišto laiko ax.gif juolab, kad iš neto paimta ji ir sąlyginai nedidelė būna ax.gif

QUOTE(antajo @ 2009 11 13, 21:38)
o tai lasiukai - cia fotkinami ar is seniau traukiami  tongue.gif  tongue.gif  ( nepiktai as cia - tik noreciau ir nauju   )

drinks_cheers.gif
aš jau buvau iškėlusi tą klausimą ir balsavimas buvo, bet panašu, kad balsavo visi iš SM kas tik netingėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 13 lapkričio 2009 - 22:42
Ačiū, mergaitės, už palaikymą 4u.gif
Will, bloguose visada nurodoma, ką ir iš kur ėmei - tai reikalauja elementarus padorumas, jau nekalbant apie autorines teises smile.gif
Di, čia mano Elzė kažkaip atkapstė tą blogą - jau kelintą kartą įsitikinu, kad ji turi kažkokių raganiškų galių pamatyti kažką svarbaus blush2.gif
QUOTE(liamuna @ 2009 11 13, 23:27)
Loretoidai bet kai kuriuose tavo nuotraukose su ps bluras detas? g.gif

nea, niekur, visur tik plačiausia diafragma tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 13 lapkričio 2009 - 23:01
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 13, 23:00)
Will, bloguose visada nurodoma, ką ir iš kur ėmei - tai reikalauja elementarus padorumas, jau nekalbant apie autorines teises  smile.gif

tiesa..
tą pamiršo turėjau omeny, kai tarsi tyčia atmintis sustreikuoja gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 13, 23:00)

nea, niekur, visur tik plačiausia diafragma tongue.gif

aa, tai thumbup.gif sugebejimai, nes ten kur su segtukais kazkaip pamaniau ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 11 14, 00:36)
dabar jau puikiai  4u.gif

labai ačiū aciuks.gif
tai jau kaip ir viskas su privalomaisiais ND?.. ax.gif ar būtina su tuo kiaušiniu baltu? bigsmile.gif nes tik rudi namie... g.gif biggrin.gif
ir kas toliau fuksams privaloma?... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 23:21)
labai ačiū  aciuks.gif
tai jau kaip ir viskas su privalomaisiais ND?..  ax.gif ar būtina su tuo kiaušiniu baltu?  bigsmile.gif  nes tik rudi namie... g.gif  biggrin.gif

ten jau kurybiniai - jeigu nori daryk ir rodyk 4u.gif

dbr su lasiukais zaisk! kaip tik i tema nes viska atsiskaitei 4u.gif

fea, man tamsokos foto ax.gif
Atsakyti

QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 22:21)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As i kompanija biggrin.gif ND lyg ir nieks neprikibo, tai db nezinau - fuksas jau ar dar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 14, 01:27)
ten jau kurybiniai - jeigu nori daryk ir rodyk  4u.gif
dbr su lasiukais zaisk! kaip tik i tema nes viska atsiskaitei  4u.gif

laba ryteli 4u.gif
žinoma, kad norėsiu...juk jūs čia taip šauniai viena kitai patariat thumbup.gif prisižiūrėjau vakar visokių pamokėlių apie lašiukus(ačiū antajo už nuorodas), tai jau paplušėsim mirksiukas.gif
o čia mano rytinis pabandymas savo saulytę pagaudyt..... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 14, 10:03)

Ranka padrebejo, nera ryskumo 4u.gif Grazu modeliuka turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 14, 08:03)

deiido, man sioj nuotraukoj zvilgsnis pirmiausia krenta i plaukus, gal del to, kad jie ryskiausi sioj nuotraukoj, o visa kita lyg antram plane palieka. Gal reikejo kitu kampu fotkinti g.gif . Na, bet as cia dar naujoke, gal nelabai dar ka ismanau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 11 14, 12:56)
Ranka padrebejo, nera ryskumo 4u.gif Grazu modeliuka turi mirksiukas.gif

tai jo....matau, kad be stovo ilgai netempsiu biggrin.gif nes taip ir liko neužfiksuota ką norėjau...
Atsakyti