Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 13:52)
dar kartelį ND5 4u.gif

sakyciau gerai, bent jau geriau tai tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 13, 14:08)

kaip gaiviai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 11 13, 14:49)

man sita patinka, bet kirpciau desine ir daryciau vertikalu kadra g.gif

Inesos foto nematau unsure.gif bet jei cia ta kur fotikas mestas, tai atsimenu is seniau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olive*: 13 lapkričio 2009 - 15:11
QUOTE(Olive* @ 2009 11 13, 16:10)
sakyciau gerai, bent jau geriau tai tikrai  mirksiukas.gif
kaip gaiviai atrodo  thumbup.gif
man sita patinka, bet kirpciau desine ir daryciau vertikalu kadra  g.gif

kai pasakei del vertikalaus kadro ir as pamasciau kad gerai butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 13, 15:40)
ačiū, po pamokėles jau naršau
aš ir su tokiu bliūdu bandžiau smile.gif Rezultatas nulinis
Reikia blykstės, S (shooter speed priority) režimo su mažiausiu išlaikymu ir pagalbininkų taškymui. Bandau perteikti teorines žinias smile.gif

ir dar isjungti AF. Fotika statyti ant statyvo. Naudoti nuotolinio valdymo pulteli. As taip darydavau !

Sveikos !
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 13, 15:13)
kai pasakei del vertikalaus kadro ir as pamasciau kad gerai butu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
DI,fotikas jau buvo numires.Cia is tikro vyro mano ideja,nes as norejau zuvyte kankinti,tai jam labai gaila pasidare ir pasiule fotoaparata. blush2.gif Fotografuota vonioje.Idejau i vone taburietka,ant jos dideli juoda lapa,kad ir ant sienos uzeitu.Fotikas taip ir buvo pastatytas ant tokios palsmasytes,bet ji paskui nuklonuota.Na ir ka,vyras visokiais kampais laiste ji vargsiuka is duso,o as piskinau.Pamenu labai bijojau fotika suslapinti nes labai taskesi.Ir dar pamenu,kad nelabai ten kas greitai isejo,tai lasai fokuse,tai fotikas mirksiukas.gif
PS. Tam fotike buvo kortele,bet kitokio formato nei mano Panasonike,ai galvoju nei man cia reikes nei ka.Kai pirkau nauja fotika,pasiziurejau,kad ta kortele butui tikus doh.gif Saukstai po pietu, teko nusipirkti nauja kortele. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 11 13, 15:33)
DI,fotikas jau buvo numires.

Oho, visa istorija smile.gif bet efektas tikrai geras gavosi, as visa si laika galvojau, kad fotikas skesta, ir galvojau, nu kaip taip imanoma nufotkint doh.gif biggrin.gif
Butu labai naudinga, jeigu atskleistumete paslapteliu ir kitos blush2.gif nes atrodo, kad elementariu dalyku nesugalvoju, kol kas nors nepakuzda, kad galima taip ar anaip... kaip kad rodet foto uzkulisius, arba Zitlali pasakojo apie apsvietima kaip buitiskai pasidaryt ir pan. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, cia vel as su savo WB bandymais smile.gif .
Pradziai ikelsiu naturaliam apsvietime, nes jis kazkaip man sudetingesnis regis.
Auto:
user posted image

Pusiau auto:
user posted image

Rankinis:
user posted image

Na, o dabar zodis jums... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 13, 17:36)
Sveikos, cia vel as su savo WB bandymais  smile.gif .
Pradziai ikelsiu naturaliam apsvietime, nes jis kazkaip man sudetingesnis regis.

Man atrodo gerai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 11 13, 17:28)
Man atrodo gerai g.gif  4u.gif

aciuks.gif renku balsus 4u.gif . O kaip kitoms?
Atsakyti
manau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 13, 17:48)
manau gerai smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 13, 17:36)
Sveikos, cia vel as su savo WB bandymais  smile.gif .
Auto:

liuks 4u.gif
Atsakyti