Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 14:25)
gal galit pasidalint patirtimi kaip tokie gražūs lašeliai gimsta.... 4u.gif  niekaip pas mane jie nieišsigimdo, nors tu ką..  verysad.gif

Reikia isijungti blica ir bandyti,bandyti,bandyti.Manieji su pagerinta muiline daryti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tin-tin @ 2009 11 13, 14:26)
inesaS, man tai atrodo geras darbas, nematau klaidų, gal galėtum jas pavardint?  ax.gif

Per daug prisarpinta doh.gif Bet tada ir PS buvo atradimas,tai nera ko stebetis,kad lazda perlenkta. doh.gif
Atsakyti
Man nesimato, kad butu per daug sarpo, gal del to, kad per laptopa ziuriu?
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 13:52)
jei "draugauji" su anglų k., tai labai neblogos pamokėlės yra ...bent jau tai buvo mano pradžiamokslis... o youtube gali rasti daug vaizdinės medžiagos, tai net kalbos nereikia jokios mokėt...

ačiū, po pamokėles jau naršau

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 13, 14:08)
Mano ND su lasiukais
Vitaminai smile.gif

aš ir su tokiu bliūdu bandžiau smile.gif Rezultatas nulinis

QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 15:25)
gal galit pasidalint patirtimi kaip tokie gražūs lašeliai gimsta.... 4u.gif  niekaip pas mane jie nieišsigimdo, nors tu ką..  verysad.gif

Reikia blykstės, S (shooter speed priority) režimo su mažiausiu išlaikymu ir pagalbininkų taškymui. Bandau perteikti teorines žinias smile.gif
Atsakyti
inesa, o man lasam persarpinimas visai ziuris,..na kazkaip tinka jiem mirksiukas.gif akiu nebado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 11 13, 14:49)

Prašau, nelikit abejingos mano horizonto temai įkeltoms nuotraukoms... 4u.gif Jei visai netinkamos ar prastos, prašau pasakykit, bet kokie pora žodžių vis geriau nei ignoravimas blush2.gif

inesaS, man neatrodo, kad sharp'o per daug, viskas liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 11 13, 15:19)
Imesiu ir as savo sena i lasiukus tinkancia foto.Klaidas matau doh.gif ,nors pries metus maniau,kad ju  nera doh.gif

Fotiko negaila buvo bigsmile.gif biggrin.gif Man tai tamsoka foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 13:52)
dar kartelį ND5 4u.gif

Dirbtiniam rankinis melynuoja g.gif

taigi keli darbai iš vasaros horizonto temai , nesu įsitikinus ar tinka g.gif

Man anta nieko visai, gal virsaus kirpciau ir tiesinciau horizonta 4u.gif

QUOTE(Tin-tin @ 2009 11 13, 15:47)
Prašau, nelikit abejingos mano horizonto temai įkeltoms nuotraukoms... 4u.gif  Jei visai netinkamos ar prastos, prašau pasakykit, bet kokie pora žodžių vis geriau nei ignoravimas  blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 11 13, 15:52)
Man anta nieko visai, gal virsaus kirpciau ir tiesinciau horizonta 4u.gif

Dėkoju bigsmile.gif sakote, horizontas kreivokas g.gif , man pasirodė, kad gan tiesus... patiesinsiu dar, ačiū smile.gif
Atsakyti
Tin-tin, pirmoje man zoliu per daug pirmame plane blush2.gif
antroje horizontas ir man kreivokas, pati foto nebloga, gal kiek sunkoka, bet idomiai ziurisi.
Trecioje truksta idomesnio dangaus galbut, nes demesys skirtas dangui, o ten nuobodoka, isskyrus ta baliona niekas daugiau neuzkabina mano akies blush2.gif apacia idomesne paskutines foto, gal ja akcentuociau labiau blush2.gif

Savo lasiukus dariau M rezimu, ir viena dariau, be pagalbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 13 lapkričio 2009 - 15:06
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 13, 16:04)
Tin-tin, pirmoje man zoliu per daug pirmame plane  blush2.gif
antroje horizontas ir man kreivokas, pati foto nebloga, gal kiek sunkoka, bet idomiai ziurisi.
Trecioje truksta idomesnio dangaus galbut, nes demesys skirtas dangui, o ten nuobodoka, isskyrus ta baliona niekas daugiau neuzkabina mano akies  blush2.gif apacia idomesne paskutines foto, gal ja akcentuociau labiau  blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dekui uz komentrus mano senutei foto. 4u.gif ***** noreciau pabandyti lasus pagaudyti su isorine blykste,kazin ar lengviau butu ar jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galit pasakyti, ka darau ne taip??? Bandau jau visa ryta i Flickr ikelti nuotraukas.... kai keliu 1 nuotrauka,, raso, kad 99% complete, o toliau laukiu, laukiu......... Pabandziau 3 nuotraukas vienu metu kelti, tai jau tik 33% complete, o paskui lauk nelaukes..... is keliu kartu bandziau, bet tas pats, butent ties tais paciais % sustoja...... g.gif Eisim dabar su mazium i laukeli, tikiuosi, grizusi, nerasiu to paties g.gif
Atsakyti

taigi keli darbai iš vasaros horizonto temai , nesu įsitikinus ar tinka g.gif

man visos patiko smile.gif pirma gilumu, antra tekstura, o trecia spalvomis smile.gif
Horizontas antroj kreivokas, bet tik per kelis milimetrus. O su horizonto linija manau viskas gerai, as irgi taip ja deciau.

QUOTE(inesaS @ 2009 11 13, 15:19)
Imesiu ir as savo sena i lasiukus tinkancia foto.Klaidas matau doh.gif ,nors pries metus maniau,kad ju  nera doh.gif

smile.gif tai kaput jau fotikui ane? lotuliukas.gif
Man patinka 4u.gif
o kaip juoda fona padarei uz jo? ir i koki akvariuma metei fotika? Papasakok su smulkmenom kaip cia padaryta 4u.gif

QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 15:25)

man irgi nieko nesigauna, siandien vel bandziau bet kazkaip sita tema man neidomi sad.gif ta prasme as neturiu ideju. Vis galvoju galvoju ir nieko nesugalvoju.....

Neatsimenu kieno, bet saulegraza su lasiukais vis dar stovi man akyse blush2.gif
Atsakyti