Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Will @ 2009 11 13, 12:14)
Bendyk Akropolyje, gali prieš tai pasiskambinti  4u.gif  Ten Fuji neblogai dirbdavo seniau  4u.gif  Dar Šeškinėje gera fotolaboratorija yra, bet mano žinios jau senos, reiktų pasiskambinti ir paklausinėti  4u.gif

Aciu, jauciu meginsiu i akropoli vakarop nulekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 13, 11:18)
Aciu, jauciu meginsiu i akropoli vakarop nulekt smile.gif

Lazdynuose fotoPrizme yra atsidariusi, dariausi kelias nuotraukytes, tai visai nieko, ryskios spalvos, grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 13, 12:11)
laba ryta  4u.gif  kokios aistros dėl kritikos čia verda bigsmile.gif 
man, asmeniškai, bet kokių darbų kritika yra superinis dalykas ir tai tik užveda dar labiau mokytis....
negi būtų gerai, jei niekas nekreiptų dėmesio ar pasakytų: na, gerai viskas....o po to patyliukais pasijuoktų.... 
aš tai turbūt iš tų žmonių, kuriuos kuo daugiau daužo(perkeltine prasme) biggrin.gif , tuo labiau užsispiria padaryti gerai ar išmokti  ax.gif
todėl aš tik už KRITIKĄ ir SAVIKRITIKĄ!!! ir AČIŪ visoms negailinčioms savo laiko tam  4u.gif

drinks_cheers.gif

Va ir aš įdėjau vakar lašiukus ir išskyrus Di nesulaukiau jokių komentarų sad.gif Bent jau sumaišytų su žeme kas nors ax.gif

Patarkit, nuo kurio galo pradėti krimsti ps efektus? Gal kur yra surašytos su vaizdžiais pavyzdžiais jų galimybės?

Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 13, 14:12)
Patarkit, nuo kurio galo pradėti krimsti ps efektus? Gal kur yra surašytos su vaizdžiais pavyzdžiais jų galimybės?

jei "draugauji" su anglų k., tai labai neblogos pamokėlės yra ČIA...bent jau tai buvo mano pradžiamokslis... o youtube gali rasti daug vaizdinės medžiagos, tai net kalbos nereikia jokios mokėt...

dar kartelį ND5 4u.gif
user posted image

ar čia man jau vaidenasi ar dirbtinio rankinis mėlynuoja šįkart?... blush2.gif
Atsakyti
Mano ND su lasiukais
Vitaminai smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nesupratau kodel antroje seselis violetinis g.gif WB blogas turbut blush2.gif laukiu kritikos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 13 lapkričio 2009 - 13:15
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 13, 14:08)
Mano ND su lasiukais
Vitaminai smile.gif

Būtų visai liuks, jei ne šešėliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 11 13, 13:00)
Lazdynuose fotoPrizme yra atsidariusi, dariausi kelias nuotraukytes, tai visai nieko, ryskios spalvos, grazios  4u.gif

tai kad man ten tolokai wink.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 13, 13:12)
drinks_cheers.gif

Va ir aš įdėjau vakar lašiukus ir išskyrus Di nesulaukiau jokių komentarų sad.gif Bent jau sumaišytų su žeme kas nors  ax.gif

as tai knygas pirkau apie PS doh.gif

Mano ND su lasiukais
Vitaminai smile.gif
user posted image

nugis faina ideja thumbup.gif tik yra vienas bet.. seselis nuo blykstes, zinau kad sunku ju isvengti doh.gif ir dar su imontuota blykste.. bet skanu ziuret i salotas smile.gif

oi... tik dabar uzmaciau kitas foto bigsmile.gif skanu kaip, spalvytes grazios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 13 lapkričio 2009 - 13:17
Aciu blush2.gif bet kol kas nesugalvojau kaip tu seseliu isvengti g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
pastebėjau, kad jau esu nurašyta į neaktyvių mokinių sąrašą, bet dėl ypatingos laiko stokos ir besikeičiančio gyvenimo ritmo turėjau laiko tik užsukt paskaitinėti. Pasitaisysiu blush2.gif

taigi keli darbai iš vasaros horizonto temai , nesu įsitikinus ar tinka g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

kaip gražiai tykšta bigsmile.gif man taip nesigavo kai bandžiau ax.gif
Atsakyti
Imesiu ir as savo sena i lasiukus tinkancia foto.Klaidas matau doh.gif ,nors pries metus maniau,kad ju nera doh.gif user posted image
Atsakyti
gal galit pasidalint patirtimi kaip tokie gražūs lašeliai gimsta.... 4u.gif niekaip pas mane jie nieišsigimdo, nors tu ką.. verysad.gif
Atsakyti
inesaS, man tai atrodo geras darbas, nematau klaidų, gal galėtum jas pavardint? ax.gif
Atsakyti