RamuteS- idomiai ziurisi tos akytes, bet visos 3,man jau per daug O kaip padarei toki koliaza su uzapvalintais kampais?
Zana-tokios ryskios spalvos,kad net prisimerkti norisi
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 10, 20:07)
na taip gavosi saule, zydras dangus, tokios ir foto
QUOTE(RamuteS @ 2009 11 10, 16:53)
ideja man super
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 17:01)
visos koliazu liga susirgo
aha...
QUOTE(bonda @ 2009 11 10, 20:46)
aha...
koliazas, kad man patiktu turi buti ne tik foto geros, bet ir subtiliai kompoziciskai graziai bei idomiai sujungtos i viena visuma, neapkraunant papildomais efektais ir marguciais... nezinau... cia jau kita sritis, ne fotografine kazkokia bet man retai patinka.. va pas Loretoida yra kelios patinkancios bet cia tik mano nuomone darykit svarbu kas paciom miela
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 19:58)
koliazas, kad man patiktu turi buti ne tik foto geros, bet ir subtiliai kompoziciskai graziai bei idomiai sujungtos i viena visuma, neapkraunant papildomais efektais ir marguciais... nezinau... cia jau kita sritis, ne fotografine kazkokia
man koliazai ir retai patinka
sutinku pilnai
O man koliazai patinka, jie tarsi mazos istorijos, cia praktiskai tas pats kaip nuotrauku serija. Juk ir serija reik moketi sudelioti gerai. Ir visos cia mokomes na beveik visos yra pas mus ir tikrai geru fotografiu, kuriu net kritikuot nera kaip... nes viskas atrodo idealu. O kritika, bet ne PATINKA NEPATINKA as visada priimu
nukrypau cia kazkaip nuo koliazu
p.s. beja ar tokie rinkiniai tikrai vadinasi koliazais? nes kiek zinau koliazas, tai dvi nuotraukos sulietos i viena. O cia gi nesulieta....
jau paziurejau internete... nu tikrai koliazais vadina tokius nuotrauku rinkinius. O as vis abejojau
nukrypau cia kazkaip nuo koliazu
p.s. beja ar tokie rinkiniai tikrai vadinasi koliazais? nes kiek zinau koliazas, tai dvi nuotraukos sulietos i viena. O cia gi nesulieta....
jau paziurejau internete... nu tikrai koliazais vadina tokius nuotrauku rinkinius. O as vis abejojau
ND 4 uzduotis:
Is toliau:
Is arciau:
Is arti:
Na, tai kaip del 3 ir 4 uzduoties? Uzskaitot?
Is toliau:
Is arciau:
Is arti:
Na, tai kaip del 3 ir 4 uzduoties? Uzskaitot?
QUOTE(laurx @ 2009 11 10, 22:22)
oi, as visai pamirsau parasyti, viskas labai liuks su tavo atliktomis uzduotimis, as uzskaitau
na dar bent pora mergaiciu balsu uztvirtinimui ir eisiu toliau darbuotis .
QUOTE(laurx @ 2009 11 10, 22:31)
na dar bent pora mergaiciu balsu uztvirtinimui ir eisiu toliau darbuotis .
As uzskaitau
QUOTE(laurx @ 2009 11 10, 22:22)
Viskas
Man atrodo, su koliažais kitiems įtikti (patikti ) dar sunkiau nei su foto - pažiūrėkit, jei dedama serija, iškart atsiranda nuomonių skirtumas - vieniems pirma, kitiems pirma ir trečia, tretiems... ir taip be galo. O koliaže (man taip atrodo) ypač svarbu detalės, spalvų dermė, daiktų kompozicijos - visa tai mes priimame per savo prizmę - patinka mums ar ne, mėgstame tokius daiktus, drabužius, spalvas, stilių... Jei ne, tai negelbsti ir geros nuotraukos - nebepatinka visuma