Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

RamuteS- idomiai ziurisi tos akytes, bet visos 3,man jau per daug rolleyes.gif O kaip padarei toki koliaza su uzapvalintais kampais?

Zana-tokios ryskios spalvos,kad net prisimerkti norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 10, 20:07)

Zana-tokios ryskios spalvos,kad net prisimerkti norisi  biggrin.gif

biggrin.gif na taip gavosi smile.gif saule, zydras dangus, tokios ir foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 11 10, 16:53)
va mano miegaliukas, dar kai uzmigdavo kartais dienos metu:

ideja man super wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 17:01)
visos koliazu liga susirgo biggrin.gif

drinks_cheers.gif aha... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 10, 20:46)

koliazas, kad man patiktu turi buti ne tik foto geros, bet ir subtiliai kompoziciskai graziai bei idomiai sujungtos i viena visuma, neapkraunant papildomais efektais ir marguciais... nezinau... cia jau kita sritis, ne fotografine kazkokia biggrin.gif bet man retai patinka.. va pas Loretoida yra kelios patinkancios smile.gif bet cia tik mano nuomone smile.gif darykit svarbu kas paciom miela smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 lapkričio 2009 - 19:59
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 19:58)
koliazas, kad man patiktu turi buti ne tik foto geros, bet ir subtiliai kompoziciskai graziai bei idomiai sujungtos i viena visuma, neapkraunant papildomais efektais ir marguciais... nezinau... cia jau kita sritis, ne fotografine kazkokia biggrin.gif

man koliazai ir retai patinka mirksiukas.gif
sutinku pilnai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man koliazai patinka, jie tarsi mazos istorijos, cia praktiskai tas pats kaip nuotrauku serija. Juk ir serija reik moketi sudelioti gerai. Ir visos cia mokomes smile.gif na beveik visos smile.gif yra pas mus ir tikrai geru fotografiu, kuriu net kritikuot nera kaip... nes viskas atrodo idealu. O kritika, bet ne PATINKA NEPATINKA as visada priimu 4u.gif

nukrypau cia kazkaip nuo koliazu lotuliukas.gif

p.s. beja ar tokie rinkiniai tikrai vadinasi koliazais? nes kiek zinau koliazas, tai dvi nuotraukos sulietos i viena. O cia gi nesulieta....

jau paziurejau internete... nu tikrai koliazais vadina tokius nuotrauku rinkinius. O as vis abejojau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 10 lapkričio 2009 - 21:12
ND 4 uzduotis:
Is toliau:
user posted image

Is arciau:
user posted image

Is arti:
user posted image

Na, tai kaip del 3 ir 4 uzduoties? Uzskaitot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 10, 22:22)
ND 4 uzduotis:

Na, tai kaip del 3 ir 4 uzduoties? Uzskaitot?  smile.gif

oi, as visai pamirsau parasyti, viskas labai liuks su tavo atliktomis uzduotimis, as uzskaitau smile.gif
Atsakyti
aciuks.gif na dar bent pora mergaiciu balsu uztvirtinimui ir eisiu toliau darbuotis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 10, 22:31)
aciuks.gif na dar bent pora mergaiciu balsu uztvirtinimui ir eisiu toliau darbuotis  mirksiukas.gif .

As uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 10, 22:22)

Na, tai kaip del 3 ir 4 uzduoties? Uzskaitot?  smile.gif

Viskas thumbup.gif
Atsakyti
Man atrodo, su koliažais kitiems įtikti (patikti tongue.gif ) dar sunkiau nei su foto - pažiūrėkit, jei dedama serija, iškart atsiranda nuomonių skirtumas - vieniems pirma, kitiems pirma ir trečia, tretiems... ir taip be galo. O koliaže (man taip atrodo) ypač svarbu detalės, spalvų dermė, daiktų kompozicijos - visa tai mes priimame per savo prizmę - patinka mums ar ne, mėgstame tokius daiktus, drabužius, spalvas, stilių... Jei ne, tai negelbsti ir geros nuotraukos - nebepatinka visuma bigsmile.gif
Atsakyti