Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bonda, tik kad ner labai pigu zinai i juostele fotografuot... pasiskaiciuok, jei gali sau leisti tai as uz... juolab jei savo malonumui fotkini, o ne is reikalo...bet zinai... as skaitmenos neatsisakau, net noreciau ja kokybiskesne turet,gera pilnakadri body plius viena zumini objektyva ir man per akis smile.gif

Merginos, ieskau modeliuko atviresnem nuotraukom, kadangi ana mano susirgo tai lauksiu norinciu smile.gif nesaldysiu lauke, visai... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(deiido @ 2009 11 12, 17:22)
aišku, nesikabinėkit  hihihi.gif  juokauju  mirksiukas.gif  geriau pasigrožėkit mano vienu chuliganu iš gausios aštuonetuko šeimynos...šiandien mums jau vienas mėnuo...
aišku, nei čia kokybės nei fotkinimo pagal taisykles nerasit, nes pirmosios foto buvo darytos  blush2.gif  ax.gif tikiuosi, kad su jūsų pagalba išmoksiu.... tiesiog, šis koliažiukas for fun.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zavus kokie wub.gif

QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 21:01)
Jau kažkada klausiau, bet pasikartosiu, su kokim programom jus tvarkote RAW failus?

Pas mane canonas, tai tvarkau su digital photo profesional, i pS tai reik atsisiust plugina kazkoki, kad atidarytu RAW mirksiukas.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 12, 23:34)
canon eos 1000d  blush2.gif Galejau nepagailet pinigeliu ir imt geresni  doh.gif Kai pirkau atrode, kad gerai ir sitas bus, bet kai pradejau as ji narsty po kauleli - tai noreciau geresnio. Bet kai kazkas cia rase - ne fotikas fotkina, o fotografas  biggrin.gif

As tai saviskiu 1000-uku visai patenkinta kolkas. Smarkiai netriuksmauja prie dideliu ISO, lengvas valdymas, o kazkokiu rimtu pribumbasu tai man dar neprireike.

Zit, as nelabai dar jauciuos kompetetinga juostinius kadrus komentuot, bet tie auto man wub.gif Spalvota tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
emigrante, liux thumbup.gif

Zitlali, man uzkliuvo tavao spalvota, su meskiukais ir su vaiku, kitos kaip ir nieko thumbup.gif Vaikiuko fotkej per daug bardakelio kaip sakoma biggrin.gif meskius man per daug seselyje paskendes, o tavo spalvota foto, tai man veidas istampytas atrodo, ar cia tu pati taip issitampei, na labai dirbtinas pozavimas ir zvilgsnis per is aukstai puse raineles jau palendas po voku kairioj akyje, dar man nesiderina fotiko juostele su ranksluosciu doh.gif jau geriau ant nuogo kuno be ranksluoscio butu buve rolleyes.gif biggrin.gif ir uz nugaros vel blasko demesi man baldai ir lempos 4u.gif bet cia tik man taip atrodo, jei tau patinka ir tinka tai viskas liux 4u.gif

dar ka norejau pasakyti, kad nesizaviu fotkem vien del to fakto, kad jos fotkintos su juosta ar kazkokiu ypatingu fotiku....man nesvarbu su kuo fotkinta fotke .. ji turi buti su mintim, tvarkinga ir idomi bet kokiu atveju 4u.gif netaikau cia Zitlali, cia aplamai toks pastebejimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 13 lapkričio 2009 - 09:36
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 13, 00:17)
bet man taip zinok tik su Mamiya biggrin.gif as su ja susituokiau.. prisipazinau viena vakara meileje biggrin.gif tas kadravimas i kvadrata, vazdas per ieskikli... nu zodziu... biggrin.gif tyliu...

Nu aš prisižiūrėjus fotkių su tuo fotiku fotografuotų įsimylėjau jį ir meilėj galiu prisipažint net rankose nelaikydama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 13, 07:58)
Bonda, tik kad ner labai pigu zinai i juostele fotografuot... pasiskaiciuok, jei gali sau leisti tai as uz... juolab jei savo malonumui fotkini, o ne is reikalo...bet zinai... as skaitmenos neatsisakau, net noreciau ja kokybiskesne turet,gera pilnakadri body plius viena zumini objektyva ir man per akis smile.gif

jo, zitka, zinau...as vis tiek skaitmena pirksiu tongue.gif cia siaip...

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 13, 09:31)

dar ka norejau pasakyti, kad nesizaviu fotkem vien del to fakto, kad jos fotkintos su juosta ar kazkokiu ypatingu fotiku....man nesvarbu su kuo fotkinta fotke .. ji turi buti su mintim, tvarkinga ir idomi bet kokiu atveju  4u.gif

b e abejo drinks_cheers.gif as ir taip
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 13, 11:02)
Nu aš prisižiūrėjus fotkių su tuo fotiku fotografuotų įsimylėjau jį ir meilėj galiu prisipažint net rankose nelaikydama  lotuliukas.gif

As irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 13, 10:31)

aha man tinka ir patinka smile.gif aciu uz nuomone

Stikline biggrin.gif jo flickr panarsius as ir insimylejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 lapkričio 2009 - 10:20
Labas visiems 4u.gif Kai gaila,kad nespeju su jumsis niekaip doh.gif Na neturiu laiko fotiko i rankas paimti,nors tu ka doh.gif Ir temos sekti ir tai neturiu laiko. doh.gif
Matau daug nauju veidu 4u.gif Smagu,kad tema vel tokia atgijus thumbup.gif Na ka,reikia eiti nuo pradziu pasiskaitineti blush2.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 21:01)
Jau kažkada klausiau, bet pasikartosiu, su kokim programom jus tvarkote RAW failus?

mano ps4 atidaro raw 4u.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 12, 22:05)
as manau kitaip. Pradedanciajam labai svarbu palaikymas. Nes jei istisai viskas blogai, galima ir nusivilti savimi, ir viska mesti.. Pati pradzia labai svarbi. jau kai uzsikabins tada taip smile.gif galima pradeti rimta darba

taip, svarbu, bet čia ne ta tema, kur įkėlus nuotrauką visos aikčios oi kaip gražu- tuo ši tema ir skiriasi nuo tos, kur visi rodo ką nufotografavo 4u.gif Čia mes mokomės, o kritiką reikia išmokti priimti, nemanau, kad pradžioje atsiskaitant ND reikia paglostyti galvą, kad nepabėgtų, o vėliau jau nebegailėti 4u.gif Tik kritikuojamam žmogui reikia suprasti, kad kritikuojamas ne jis asmeniškai, o tik konkretus darbas, kurį beveik visada galima perfotografuoti , o jei negalima, tai galima pasimokyti iš kritikos ir kitą kartą tų klaidų nebekartoti 4u.gif

<emigrante>, sveika prisijungusi, ND geri 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ziuriu jus labai prie krastutinumu puolat... Juk nesakiau kad ND nereikia. Tik man jie atrode geri. Gal pas mane monikas nesuderintas ir spalvas negerai rodo.. Kas cia zino smile.gif

Na bet baigiam jau sita tema wink.gif

megstu as ikist nosi kur man nereikia, stengiuos daugiau susilaikyt smile.gif

Nesiau siandien juostele ryskint, nusivyliau... pasilaiciu maximoj neryskina, sako labai mazai nesa juostu, ryskalai sensta, jie siuncia kazkur kitur. Dabar nezinau kur cia man su ja detis... Taip norisi greiciau pasiziureti ar kas gavosi smile.gif
Tik daugiau noro su situo fotiku fotkint jau nera... Laaaaaaaaaaabai nepatogus.. Fokusavimas kosmariskas, reik tureti erelio akis.
Gal zinot kur sitoj miesto daly galima juosta issiryskint?
Atsakyti
laba ryta 4u.gif kokios aistros dėl kritikos čia verda bigsmile.gif
man, asmeniškai, bet kokių darbų kritika yra superinis dalykas ir tai tik užveda dar labiau mokytis....
negi būtų gerai, jei niekas nekreiptų dėmesio ar pasakytų: na, gerai viskas....o po to patyliukais pasijuoktų....
aš tai turbūt iš tų žmonių, kuriuos kuo daugiau daužo(perkeltine prasme) biggrin.gif , tuo labiau užsispiria padaryti gerai ar išmokti ax.gif
todėl aš tik už KRITIKĄ ir SAVIKRITIKĄ!!! ir AČIŪ visoms negailinčioms savo laiko tam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 13, 10:57)
Nesiau siandien juostele ryskint, nusivyliau... pasilaiciu maximoj neryskina, sako labai mazai nesa juostu, ryskalai sensta, jie siuncia kazkur kitur. Dabar nezinau kur cia man su ja detis... Taip norisi greiciau pasiziureti ar kas gavosi smile.gif
Tik daugiau noro su situo fotiku fotkint jau nera... Laaaaaaaaaaabai nepatogus.. Fokusavimas kosmariskas, reik tureti erelio akis.
Gal zinot kur sitoj miesto daly galima juosta issiryskint?

Bendyk Akropolyje, gali prieš tai pasiskambinti 4u.gif Ten Fuji neblogai dirbdavo seniau 4u.gif Dar Šeškinėje gera fotolaboratorija yra, bet mano žinios jau senos, reiktų pasiskambinti ir paklausinėti 4u.gif
Atsakyti