Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2009 11 13, 00:11)
eik tu nebegundyk!  tongue.gif 

bet man taip zinok tik su Mamiya biggrin.gif as su ja susituokiau.. prisipazinau viena vakara meileje biggrin.gif tas kadravimas i kvadrata, vazdas per ieskikli... nu zodziu... biggrin.gif tyliu...
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 18:28)
na as cioa turbut maziausiai priekabi tongue.gif man tai superiniai pavyzdiniai namu darbai smile.gif ir puokste kokia  bigsmile.gif  uzskaitau  4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 11 12, 19:58)
emigrante, as uszskaitau  4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 11 12, 21:27)
man atrodo viskas gerai.  4u.gif

QUOTE(ich @ 2009 11 12, 21:33)

QUOTE(*Citra* @ 2009 11 12, 22:00)
emigrante- kiek iziuriu lyg ir gerai, bet foto per mazos,kita karta kelk didesnes.

QUOTE(rarity @ 2009 11 12, 22:00)

Užskaitau smile.gif

Aciu merginos. Tik va kaip tas didesnes fotkas ikelt? Keliu per flirck. Foto visiskai nekirptos. Kokias sukeliau i flirck, tokias ir cia permeciau. Naujoke as flircke, pamokykit ka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 12 lapkričio 2009 - 23:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 23:17)
bet man taip zinok tik su Mamiya biggrin.gif as su ja susituokiau.. prisipazinau viena vakara meileje biggrin.gif tas kadravimas i kvadrata, vazdas per ieskikli... nu zodziu... biggrin.gif tyliu...

Bet tai fotografavimas su tokiu aparatu jau cia aukstasis pilotazas turbut. Viska nusistatyti. Vistiek sudetingiau akd ir ant M su skaitmena.
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 12, 23:19)
Aciu merginos. Tik va kaip tas didesnes fotkas ikelt? Keliu per flirck. Foto visiskai nekirptos. Kokias sukeliau i flirck, tokias ir cia permeciau. Naujoke as flircke, pamokykit ka  ax.gif

kai pasirenki foto, virsuj paspaus "All sizes" tada leis pasirinkti dydi.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 13, 00:21)
Bet tai fotografavimas su tokiu aparatu jau cia aukstasis pilotazas turbut. Viska nusistatyti. Vistiek sudetingiau akd ir ant M su skaitmena.

lygiai tas pats smile.gif tik kad nusireguliuoja kiek kitaip, bet ne ka nesudetingiau smile.gif tik ekspozicija pasirinkt tinkama turi arba su eksponometru (pamatuojant kokiu reiktu parametru palei juostos jautruma (ju ivairiu buna no 100iso(bendrai lyg ir buna mazesniu) iki 3200) arba intuityviai smile.gif as neturiu eksponometro... del to sian truputi prigrybavau su eksponavimu, per trumpi islaikymai smile.gif bet ir taip ok ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 lapkričio 2009 - 23:29
Aciu Citra 4u.gif

3 ND. Zoomas

user posted image

user posted image

user posted image

Ar tinka toks dydis? Rinkaus medium size.

Atsakyti
tiek ND tiek dydis liuks 4u.gif

su kokiu fotkini?
Atsakyti
emigrante gerai nd:)
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 23:24)
lygiai tas pats smile.gif tik kad nusireguliuoja kiek kitaip, bet ne ka nesudetingiau smile.gif tik ekspozicija pasirinkt tinkama turi arba su eksponometru (pamatuojant kokiu reiktu parametru palei juostos jautruma (ju ivairiu buna no 100iso(bendrai lyg ir buna mazesniu) iki 3200) arba intuityviai smile.gif as neturiu eksponometro... del to sian truputi prigrybavau su eksponavimu, per trumpi islaikymai smile.gif bet ir taip ok ...

Ane? Nu bet as dar M ant saviskio neikertu,tai manau dar palauksiu su juosta, nors isivaizduoju ta jausma, kuri tu aprasei.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 12, 22:29)
tiek ND tiek dydis liuks  4u.gif

su kokiu fotkini?

canon eos 1000d blush2.gif Galejau nepagailet pinigeliu ir imt geresni doh.gif Kai pirkau atrode, kad gerai ir sitas bus, bet kai pradejau as ji narsty po kauleli - tai noreciau geresnio. Bet kai kazkas cia rase - ne fotikas fotkina, o fotografas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 13, 00:34)
canon eos 1000d  blush2.gif Galejau nepagailet pinigeliu ir imt geresni  doh.gif Kai pirkau atrode, kad gerai ir sitas bus, bet kai pradejau as ji narsty po kauleli - tai noreciau geresnio. Bet kai kazkas cia rase - ne fotikas fotkina, o fotografas  biggrin.gif

ko tau truksta jame? smile.gif

Atsakyti
4 ND. ''Artejimas kojom''

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 22:35)
ko tau truksta jame? smile.gif

Kol kas man jo uztenka (ir uzteks ilgam, kol issinagrinesiu pilnai biggrin.gif ), tiesiog sugretinau kelis canonus, tai sitas is veidrodiniu paprasciausias. smile.gif
Papildyta:
5 ND WB

1. Naturalus apsvietimas. Be blykstes.
a) Auto
user posted image

b ) pusiau rankinis
user posted image

c) rankinis
user posted image

2. Dirbtinis apsvietimas. Lempte. Be blykstes.
a) Auto
user posted image

b ) pusiau rankinis
user posted image

c) rankinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 13 lapkričio 2009 - 00:04
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 22:47)
Na, metu kelis savo juostinius kadrus smile.gif

pirmoje tu nereali ir taskas thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 23:17)

lotuliukas.gif tai kiba man griebt toki pan..nes nu PS mane zudo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti