Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 21:56)
del tu nd tai manau jie reikalingi ir atrankai bei uzsispyrimui patikrinti tongue.gif kiek realiai nusiteikes esi mokytis ir klausytis kritikos wink.gif nemazai ir atsisijoja smile.gif man asmeniskai tai nemazai ka pasako... o ir pati save isbandziau, visgi beveik menesi daryt nd reikejo ir sugebejimu turet laugh.gif

jau kas kas, bet zitka tai su nd atidirbo thumbup.gif va ji tai nerealiai ypac wb atidirbo doh.gif pamenu mirksiukas.gif ir irodymas, kas tikria nori -neatsisijoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 12, 20:23)
Sveikuciai.
Jau kuris laikas jus tyliai skaitineju. Noreciau su jumis kartu mokytis  ax.gif
Bandau atsiskaitinet namu darbus

Uzskaitau mirksiukas.gif

QUOTE(laurx @ 2009 11 12, 21:55)
ND 5 uzduotis WB (antras dublis):

Man dirbtiniam rankinis melynas g.gif

deiido, man rankiniai abu melyni. Ar uzfiksuoji balta lapa?
DI, as manau, kad ND reikalingi, nes tada prisiverti instrukcija perskaityti, suprasti kaip kas veikia. Jei reiktu tik padaryti ir nekreipti demesi ar melynuoja ar nea, tai kam juos isvis reiktu daryt?
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 11 12, 22:27)

ps4, pas mane irgi pradzioj neatidarinejo, bet atsiunte viena dalyve ta raw failiuka, ir viskas dabar tvarkoj.  mirksiukas.gif

O kas per failiukas, Liamuna? bigsmile.gif Ir iš kur jį galima parsisiūst?
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 21:59)
Nu aišku, vadinasi teks terliotis toliau su abiem programom  doh.gif
Antajo, o tu su ta Nikon programa tik konvertuoji ar viską apdirbi? Čia ta programa kur diskelyje buvo kai pirkai, ane? Aš net neinstaliavau jos  blush2.gif

galima viska tvarkyt.. as pusiau tvarkau.. kartais uztenka tik to nikono, ojeigu jb verts, actiona uzdet tada einu i ps 4u.gif

QUOTE(ich @ 2009 11 12, 22:33)
DI, as manau, kad ND reikalingi, nes tada prisiverti instrukcija perskaityti, suprasti kaip kas veikia. Jei reiktu tik padaryti ir nekreipti demesi ar melynuoja ar nea, tai kam juos isvis reiktu daryt?

drinks_cheers.gif

as naujokus labai palaikau - bet jeigu man melynuoja ar geltonuoja WB arba nematau kur sufokusavo - tai negaliu sakyt, kad viskas ok! 4u.gif
as jau kelis kartus sakiau . kritika padeda augti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 11 12, 21:33)
Man dirbtiniam rankinis melynas g.gif

Dekui, rytoj vel meginsiu kazka geresnio isspausti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 22:35)
O kas per failiukas, Liamuna?  bigsmile.gif Ir iš kur jį galima parsisiūst?

pakviesk mane skype liamuna, pabandysiu persiust 4u.gif
Atsakyti
Na, metu kelis savo juostinius kadrus smile.gif (atsiprasau tu kurios jau mate wink.gif )merginos, kurios tik pradedate dometis fotografija, zinokit, kad jei klimpsite gilyn tai ir kritika astres smile.gif cia tik svelnus komentarai smile.gif As tik uz juos.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 lapkričio 2009 - 22:50
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 22:47)
Na, metu kelis savo juostinius kadrus smile.gif (atsiprasau tu kurios jau mate wink.gif )merginos, kurios tik pradedate dometis fotografija, zinokit, kad jei klimpsite gilyn tai ir kritika astres smile.gif cia tik svelnus komentarai smile.gif As tik uz juos.

user posted image

sitos tai pavydziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
apie tave spalvota jau pasisakiau ax.gif

zinai, man keista matyt tave fotografuojancia kazka kita o ne zmones.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 12, 23:52)
zinai, man keista matyt tave fotografuojancia kazka kita o ne zmones..  rolleyes.gif

aj kartais atsiranda poreikis smile.gif ... tada pykst... nuspaudi... smile.gif kazkaip kitaip fotografuojasi su juosta, nuotaika, pasiruosimas, mintys... visas procesas, jausmas, laukimas smile.gif kaifuoju smile.gif kazkaip turi islaukti TO momento ir to objekto fotografuojamo neisblaskai ceksedama kaip su skaitmena smile.gif o kai pagauni, koks malonumas pamatyti rezultata ir jeigu jis vykes jautiesi kaip prizine vieta laimejes smile.gif zinoma pries save smile.gif kiekviena kart kaip mazas laimejimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 12 lapkričio 2009 - 23:00
Siaip del ND pritariu Zitlali- ND tam ir skirti,kad juos teisingai padaryti ir isisavinti. O jei zmogus nenores tobuleti,cia jau ne kritikos kalte, o jo paties

Zitlali, apie tavo auto issakyta viskas, o priespaskutinej foto, tos merginos akys tokios israisikingos,kad i jas iskart demesys krenta. Kartojuos: is tavo modeliu sita man megstamiasia smile.gif
Papildyta:
emigrante- kiek iziuriu lyg ir gerai, bet foto per mazos,kita karta kelk didesnes.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 23:19)
as manau kitaip smile.gif nesiplesiu kaip kas, bet tarkim neigiami visi atsakymai ir pan mane skatina iki siol ir nuo pat pradziu kaip buvo sioje temoje eiti pirmyn ;)cia nuo zmogaus priklauso ir visiem niekada neitiksi. Bet siaip aisku, darykite kaip jum geriau, nesikisu, nes vis maziau dalyvauju  4u.gif

drinks_cheers.gif Ir aš manau, kad reikia daryti tol, kol padarai gerai - juk darai dėl savęs, o ne dėl kitų.

QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 12, 23:19)
Kas dar uzskaitot pirmuosius du mano ND? Laukiu dar bent triju balsu ir jei tinka tada Kelciau toliau  sekancius ax.gif

Užskaitau smile.gif

Zitlali, fainos nuotraukytės. O ta auto su rankšluosčiu, tai nereali.
Antajo, labai graži serija thumbup.gif O jau modelis wub.gif Kiek jam metų?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 22:58)
aj kartais atsiranda poreikis smile.gif ... tada pykst... nuspaudi... smile.gif kazkaip kitaip fotografuojasi su juosta, nuotaika, pasiruosimas, mintys... visas procesas, jausmas, laukimas smile.gif kaifuoju smile.gif kazkaip turi islaukti TO momento ir to objekto fotografuojamo neisblaskai ceksedama kaip su skaitmena smile.gif o kai pagauni, koks malonumas pamatyti rezultata ir jeigu jis vykes jautiesi kaip prizine vieta laimejes smile.gif zinoma pries save smile.gif kiekviena kart kaip mazas laimejimas smile.gif

eik tu nebegundyk! tongue.gif leisk man pirma su skiatmena pramokt tongue.gif
siaip tai as isisivaizduoju ta jausma.. cia kaip as kai atradau fotografija ja pavadinau - kaledomis ax.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 12, 23:00)

Antajo, labai graži serija  thumbup.gif  O jau modelis  wub.gif  Kiek jam metų?

aciu!
jaunutis jis dar - 23metai
Atsakyti