Citra, o kuris pas tave fotošopas? Nes maniškos CS4 neatidaro raw filų . Tai parsisiunčiau Lightrooma, bet nemoku aš su juom, tai tik nuotraukas konvertuoju ir einu į fotošopą tvarkyt
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 21:01)
Jau kažkada klausiau, bet pasikartosiu, su kokim programom jus tvarkote RAW failus?
pas mane ps4 atidaro.. bet man patogiausia su nikon programele..
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 21:21)
Citra, o kuris pas tave fotošopas? Nes maniškos CS4 neatidaro raw filų . Tai parsisiunčiau Lightrooma, bet nemoku aš su juom, tai tik nuotraukas konvertuoju ir einu į fotošopą tvarkyt
PS 4 pas mane
tai kaži kodėl man neatidaro? O jūs gal fotografuojat nustačiusios JPG +RAW ar kaip ten vadinasi?
as tik raw
man tai geri namu darbai o kad ten biski melynuoja ar biski dar kazkas.. tai cia jau smulkmena, vis tiek pacios irgi tokias pacias klaidas su WB darom, ir po to jas su fotosopu taisom Svarbiausia, kad naujokes suprato su kuo tas WB valgomas ir kaip ji nusistatyti savo fotoaparate ir pan.
Man, atvirai tas ND perdarinejimas jau juokingas darosi... Suprasciau visai ne i tema butu padaryta, bet dabar tikrai gerai.
Cia komentaras draugiskai, be jokiu pykciu ar izeidimu
Papildyta:
pas mane CS2 bet irgi neatidaro. As manau kad buvo istrintas is kompo kazkoks failiukas, nes anksciau atidarinejo. Dabar i RAW'a visai nefotkinu nes neturiu su kuo tvarkyti.
Gali buti, kad pas tave irgi kazkokio failo nera.
Man, atvirai tas ND perdarinejimas jau juokingas darosi... Suprasciau visai ne i tema butu padaryta, bet dabar tikrai gerai.
Cia komentaras draugiskai, be jokiu pykciu ar izeidimu
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 22:42)
tai kaži kodėl man neatidaro? O jūs gal fotografuojat nustačiusios JPG +RAW ar kaip ten vadinasi?
pas mane CS2 bet irgi neatidaro. As manau kad buvo istrintas is kompo kazkoks failiukas, nes anksciau atidarinejo. Dabar i RAW'a visai nefotkinu nes neturiu su kuo tvarkyti.
Gali buti, kad pas tave irgi kazkokio failo nera.
Nu aišku, vadinasi teks terliotis toliau su abiem programom
Antajo, o tu su ta Nikon programa tik konvertuoji ar viską apdirbi? Čia ta programa kur diskelyje buvo kai pirkai, ane? Aš net neinstaliavau jos
Antajo, o tu su ta Nikon programa tik konvertuoji ar viską apdirbi? Čia ta programa kur diskelyje buvo kai pirkai, ane? Aš net neinstaliavau jos
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 12, 22:56)
del tu nd tai manau jie reikalingi ir atrankai bei uzsispyrimui patikrinti kiek realiai nusiteikes esi mokytis ir klausytis kritikos nemazai ir atsisijoja man asmeniskai tai nemazai ka pasako... o ir pati save isbandziau, visgi beveik menesi daryt nd reikejo ir sugebejimu turet
gal del to ir atsisijoja?
as manau kitaip. Pradedanciajam labai svarbu palaikymas. Nes jei istisai viskas blogai, galima ir nusivilti savimi, ir viska mesti.. Pati pradzia labai svarbi. jau kai uzsikabins tada taip galima pradeti rimta darba
Bet cia kiek zmoniu tiek nuomoniu. Niekam nepersu savosios
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 23:05)
gal del to ir atsisijoja?
as manau kitaip. Pradedanciajam labai svarbu palaikymas. Nes jei istisai viskas blogai, galima ir nusivilti savimi, ir viska mesti.. Pati pradzia labai svarbi. jau kai uzsikabins tada taip galima pradeti rimta darba
as manau kitaip nesiplesiu kaip kas, bet tarkim neigiami visi atsakymai ir pan mane skatina iki siol ir nuo pat pradziu kaip buvo sioje temoje eiti pirmyn ;)cia nuo zmogaus priklauso ir visiem niekada neitiksi. Bet siaip aisku, darykite kaip jum geriau, nesikisu, nes vis maziau dalyvauju
Kas dar uzskaitot pirmuosius du mano ND? Laukiu dar bent triju balsu ir jei tinka tada Kelciau toliau sekancius
QUOTE(Olive* @ 2009 11 12, 17:30)
kad melynuoja bet gal mano monikas grybauja
man spalvos labai grazios, ir motinos spalva tokia atrodo naturali, ir suniukai juodi, tik pritariu Zitkai, kad galetu but siek tiek sviesiau.
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 21:01)
Jau kažkada klausiau, bet pasikartosiu, su kokim programom jus tvarkote RAW failus?
ps4, pas mane irgi pradzioj neatidarinejo, bet atsiunte viena dalyve ta raw failiuka, ir viskas dabar tvarkoj.
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 12, 22:19)
Kas dar uzskaitot pirmuosius du mano ND? Laukiu dar bent triju balsu ir jei tinka tada Kelciau toliau sekancius
man atrodo viskas gerai.