Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(antajo @ 2009 11 12, 17:03)
sitas labai gundo mane, bet kaina kandziojasi labai.. 24-70mm f/2.8G ED AF-S NIKKOR

Aha, kainele tai tokia... visai nepatraukli smile.gif
Atsakyti
oi, prisikankinau doh.gif bet dar nelabai gaunasi tas WB....darau pertraukėlę...
reikia dar tobulint ar ne?
user posted image
Atsakyti
deiido, puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 12, 16:45)
oi, prisikankinau  doh.gif  bet dar nelabai gaunasi tas WB....darau pertraukėlę...
reikia dar tobulint ar ne?

pusiau auto man baltesnis atrodo nei rankiniam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 19:00)
deiido, puikiai  thumbup.gif

rimtai? blink.gif
o man jau norėjosi pult natūralaus rankinį dar taisyt.... biggrin.gif bet kadangi vistiek natūralus apšvietimo jau nebėr...nu, dar palaukim kitų balsų... 4u.gif

nerealiai esu jums visoms dėkinga už tuos namų darbus 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai labai daug visko sužinojau
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 12, 18:08)

o man jau norėjosi pult natūralaus rankinį dar taisyt.... biggrin.gif bet kadangi vistiek natūralus apšvietimo jau nebėr...nu, dar palaukim kitų balsų... 4u.gif

as tai kabinciaus prie naturalaus rankinio unsure.gif bet jei kitoms tinka, tai ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 12, 18:09)
as tai kabinciaus prie naturalaus rankinio  unsure.gif bet jei kitoms tinka, tai ok  ax.gif

o ko prie jo kabintis?
Atsakyti
aišku, nesikabinėkit hihihi.gif juokauju mirksiukas.gif geriau pasigrožėkit mano vienu chuliganu iš gausios aštuonetuko šeimynos...šiandien mums jau vienas mėnuo...
aišku, nei čia kokybės nei fotkinimo pagal taisykles nerasit, nes pirmosios foto buvo darytos blush2.gif ax.gif tikiuosi, kad su jūsų pagalba išmoksiu.... tiesiog, šis koliažiukas for fun.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

Atsakyti
deiido, labai fainos akimirkos pagautos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 18:11)
o ko prie jo kabintis?

kad melynuoja blush2.gif bet gal mano monikas grybauja biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 12, 18:30)
kad melynuoja  blush2.gif bet gal mano monikas grybauja  biggrin.gif  blush2.gif

man per loptopa tai labai graziai baltas smile.gif tai cia dar ir nuo kiekvieno mokino priklauso smile.gif

Be as uzskaitau 4u.gif

Saunu kad ND daug ziniu dave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 12, 18:22)
aišku, nesikabinėkit  hihihi.gif   juokauju  mirksiukas.gif  geriau pasigrožėkit mano vienu chuliganu iš gausios aštuonetuko šeimynos...šiandien mums jau vienas mėnuo...
aišku, nei čia kokybės nei fotkinimo pagal taisykles nerasit, nes pirmosios foto buvo darytos  blush2.gif  ax.gif tikiuosi, kad su jūsų pagalba išmoksiu.... tiesiog, šis koliažiukas for fun.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif
Mamyte retriveris? O suniukai? Turėjom ir mes kažkada panašų aštuonetuką. Kantrybės auginti 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksvaite: 12 lapkričio 2009 - 17:40