DI, kaip fainai Lauksim nuotraukų
Antajo, aš jau flickre rašiau, man ta j/b labai labai Pirmos poza man nepatinka, o šaip gera serija gavosi , tik galėjai ir panelę daugiau pakankint o gal dar bus su ja?
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 12:59)
smagu, kad ir tu prisijungei. O is kokio Siaurines miesto esi?
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 14:59)
Aciu! Nors, turedama daugiau laiko, bandysiu dar paeksperimentuoti.... O del kokybes.... fotografuota "ant greicio", tai gal kokie nustatymai netinkami (ant M), be to, keliau per Photobucket, kuris, kaip zinau, nuvagia kokybes......
laurx, smagu tave cia matyt, kaimynele!
laurx, smagu tave cia matyt, kaimynele!
tai kad matosi kad pikseliu ar ko ten truksta... tokiais kaip kvadratais lyg nuotrauka atrodo bet gal cia tik man per loptopa o kad ant M fotkini tai tik pagirt reikia
QUOTE(laurx @ 2009 11 12, 15:01)
Canon 500D. Tai as ir rankini su baltu lapu nusistatineju, bet vis vien kazkas ne taip .
hmmmm nors zinok ir man kartais nepavykdavo, gal pamegink dar karta..
QUOTE(solo @ 2009 11 12, 15:03)
deiido, visi 3 ND, kur artinant kojomis, keičiant f ir zoominant fotiku skirti atskirti, kaip kiekvienu atveju skirias ryškumo zona už objekto. O ar matai kokį skirtumą ar esmę paskutiniam savo įdėtam? Nedaryk automatiškai ND, pasinagrinėk, koks jų tikslas
as jau ne karta sakiau, kad ND netaisylingai sufomuluoti. Is ju neaisku ko norima. Jau ne pirmas zmogus daro tas pacias klaidas. Nu negali gi visi nemoketi skaityti as irgi turejau juos pardarinet sakau, kad reik pataisyti ND uzduotis, parasyti kas turi matytis atliktuose namu darbuose, ko jais siekiama. Nes tikrai neaisku. Ir mergaites dabar turi perdarinet ir perdarinet... uzjauciu net
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 15:03)
DI, kaip fainai Lauksim nuotraukų
Antajo, aš jau flickre rašiau, man ta j/b labai labai Pirmos poza man nepatinka, o šaip gera serija gavosi , tik galėjai ir panelę daugiau pakankint o gal dar bus su ja?
aha fainiai tik kaip jau sakiau viena juostele uz 13 litu jau siuksliadezej taigi kainuoja tokie pasizaidimai ai bet tikrai idomiau kai gali pasiziasti ne vien su skaitmena. Ziuresim kas gausis
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 14:03)
aciu !
panele mano nuolat kankinama yra duagiau su abiem bet dar raw
antajo, man gal paskutine labiausiai
tai atsisesk ir performuluok
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 14:12)
tai atsisesk ir performuluok
QUOTE(laurx @ 2009 11 12, 13:06)
Tolokai nuo jusu Warrenpoint'e, salia Newry
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 13:12)
tai kad matosi kad pikseliu ar ko ten truksta... tokiais kaip kvadratais lyg nuotrauka atrodo bet gal cia tik man per loptopa o kad ant M fotkini tai tik pagirt reikia
Aga..... dabar jau suprantu, kame reikalas..... Keldama per Photobucket, ten keiciau matmenis, berods, pixeliais, nes origin. isikeldavo dideles...... Vis per ta skubejima visur, nepagalvojau Siaip, ir nelabai zinojau, kaip ten sumazint foto Zodziu, pasiteisinau...
Tiesa, pas mus tokie kaip sendaikciu turgus buna, tai si sekmadieni maciau sena juostini fotika..... Bet kadangi nieko apie juos nenusimanau, tai taip ir nuejau...... Nors ten tuose turguose labai pigiai galima daug ka nusipirkti
DI, faina dovana Kas ten konkrečiau? Ir smagu, kad esi juo fotkinusi, jau patirties yra
photobucket labai vagia kokybę, kelk per flickr.com
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 14:23)
Aga..... dabar jau suprantu, kame reikalas..... Keldama per Photobucket, ten keiciau matmenis, berods, pixeliais, nes origin. isikeldavo dideles...... Vis per ta skubejima visur, nepagalvojau
kad 3ND skiriasi fono susiliejimas zoominant, tai supratau... o 4ND?... sorry, bet turbūt esu iš tų nemokančių skaityt
QUOTE(Will @ 2009 11 12, 13:26)
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 14:53)
p.s. gavau is tecio dovanu va toki daikciuka jau issinagrinejau kas ir kaip, ir sugadint juostele jau spejau kazkaip blogai idejau, tai ji man ten susivyniojo visa gaila biski. Rytoj pirksiu vel labai jau knieti ismeginti. Visgi visa mano vaikyste su juo fotografuota
Zorki, lauksim rezultatu su nesugadinta juostele
QUOTE(antajo @ 2009 11 12, 14:57)
man si labai jei kabintis tai desnej apacioj tas rankos gabaliukas kliuna o siaip tai modelis, is kur gavai
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 14:23)
Aga..... dabar jau suprantu, kame reikalas..... Keldama per Photobucket, ten keiciau matmenis, berods, pixeliais, nes origin. isikeldavo dideles...... Vis per ta skubejima visur, nepagalvojau Siaip, ir nelabai zinojau, kaip ten sumazint foto Zodziu, pasiteisinau...
kelk per flickr
Papildyta:
QUOTE(Olive* @ 2009 11 12, 14:30)
man si labai jei kabintis tai desnej apacioj tas rankos gabaliukas kliuna o siaip tai modelis, is kur gavai
oi, nesakysiu is kur gavau na gerai jau gerai.. jis Mb sunus
aktorius..