Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

DI, kaip fainai bigsmile.gif Lauksim nuotraukų thumbup.gif
Antajo, aš jau flickre rašiau, man ta j/b labai labai thumbup.gif Pirmos poza man nepatinka, o šaip gera serija gavosi , tik galėjai ir panelę daugiau pakankint tongue.gif o gal dar bus su ja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 12:59)
laurx, smagu tave cia matyt, kaimynele!

smagu, kad ir tu prisijungei. O is kokio Siaurines miesto esi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 14:59)
Aciu!  Nors, turedama daugiau laiko, bandysiu dar paeksperimentuoti.... O del kokybes.... fotografuota "ant greicio", tai gal kokie nustatymai netinkami (ant M), be to, keliau per Photobucket, kuris, kaip zinau, nuvagia kokybes......  g.gif
laurx, smagu tave cia matyt, kaimynele!

tai kad matosi kad pikseliu ar ko ten truksta... tokiais kaip kvadratais lyg nuotrauka atrodo g.gif bet gal cia tik man per loptopa smile.gif o kad ant M fotkini tai tik pagirt reikia smile.gif

QUOTE(laurx @ 2009 11 12, 15:01)
Canon 500D. Tai as ir rankini su baltu lapu nusistatineju, bet vis vien kazkas ne taip  unsure.gif .

hmmmm nors zinok ir man kartais nepavykdavo, gal pamegink dar karta.. unsure.gif

QUOTE(solo @ 2009 11 12, 15:03)
deiido, visi 3 ND, kur artinant kojomis, keičiant f ir zoominant fotiku skirti atskirti, kaip kiekvienu atveju skirias ryškumo zona už objekto. O ar matai kokį skirtumą ar esmę paskutiniam savo įdėtam? Nedaryk automatiškai ND, pasinagrinėk, koks jų tikslas  4u.gif

as jau ne karta sakiau, kad ND netaisylingai sufomuluoti. Is ju neaisku ko norima. Jau ne pirmas zmogus daro tas pacias klaidas. Nu negali gi visi nemoketi skaityti biggrin.gif as irgi turejau juos pardarinet doh.gif sakau, kad reik pataisyti ND uzduotis, parasyti kas turi matytis atliktuose namu darbuose, ko jais siekiama. Nes tikrai neaisku. Ir mergaites dabar turi perdarinet ir perdarinet... uzjauciu net

QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 15:03)
DI, kaip fainai  bigsmile.gif Lauksim nuotraukų  thumbup.gif
Antajo, aš jau flickre rašiau, man ta j/b labai labai thumbup.gif Pirmos poza man nepatinka, o šaip gera serija gavosi , tik galėjai ir panelę daugiau pakankint  tongue.gif o gal dar bus su ja?  ax.gif

aha fainiai bigsmile.gif tik kaip jau sakiau viena juostele uz 13 litu jau siuksliadezej biggrin.gif taigi kainuoja tokie pasizaidimai doh.gif ai bet tikrai idomiau kai gali pasiziasti ne vien su skaitmena. Ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 12, 14:03)
Antajo, aš jau flickre rašiau, man ta j/b labai labai thumbup.gif Pirmos poza man nepatinka, o šaip gera serija gavosi , tik galėjai ir panelę daugiau pakankint  tongue.gif o gal dar bus su ja?  ax.gif

aciu !

panele mano nuolat kankinama tongue.gif yra duagiau su abiem bet dar raw blush2.gif
Atsakyti
antajo, man gal paskutine labiausiai thumbup.gif
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 14:12)

as jau ne karta sakiau, kad ND netaisylingai sufomuluoti.

tai atsisesk ir performuluok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 12, 13:06)
smagu, kad ir tu prisijungei. O is kokio Siaurines miesto esi?smile.gif

Tolokai nuo jusu Warrenpoint'e, salia Newry

QUOTE(DI @ 2009 11 12, 13:12)
tai kad matosi kad pikseliu ar ko ten truksta... tokiais kaip kvadratais lyg nuotrauka atrodo  g.gif  bet gal cia tik man per loptopa smile.gif o kad ant M fotkini tai tik pagirt reikia smile.gif 

Aga..... dabar jau suprantu, kame reikalas..... Keldama per Photobucket, ten keiciau matmenis, berods, pixeliais, nes origin. isikeldavo dideles...... Vis per ta skubejima visur, nepagalvojau doh.gif Siaip, ir nelabai zinojau, kaip ten sumazint foto blush2.gif Zodziu, pasiteisinau... doh.gif blush2.gif

Tiesa, pas mus tokie kaip sendaikciu turgus buna, tai si sekmadieni maciau sena juostini fotika..... Bet kadangi nieko apie juos nenusimanau, tai taip ir nuejau...... Nors ten tuose turguose labai pigiai galima daug ka nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 12 lapkričio 2009 - 14:25
QUOTE(bonda @ 2009 11 12, 14:16)
antajo, man gal paskutine labiausiai thumbup.gif

aciu bonda 4u.gif
Atsakyti
DI, faina dovana thumbup.gif Kas ten konkrečiau? Ir smagu, kad esi juo fotkinusi, jau patirties yra bigsmile.gif

QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 14:23)
Aga..... dabar jau suprantu, kame reikalas..... Keldama per Photobucket, ten keiciau matmenis, berods,  pixeliais, nes origin. isikeldavo dideles...... Vis per ta skubejima visur, nepagalvojau 

photobucket labai vagia kokybę, kelk per flickr.com 4u.gif
Atsakyti
kad 3ND skiriasi fono susiliejimas zoominant, tai supratau... o 4ND?... blush2.gif sorry, bet turbūt esu iš tų nemokančių skaityt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 11 12, 13:26)
photobucket labai vagia  kokybę, kelk per flickr.com  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 14:53)

p.s. gavau is tecio dovanu va toki daikciuka smile.gif jau issinagrinejau kas ir kaip, ir sugadint juostele jau spejau biggrin.gif kazkaip blogai idejau, tai ji man ten susivyniojo visa  doh.gif  gaila biski. Rytoj pirksiu vel hihihi.gif labai jau knieti ismeginti. Visgi visa mano vaikyste su juo fotografuota  wub.gif
user posted image

bigsmile.gif Zorki, lauksim rezultatu su nesugadinta juostele mirksiukas.gif

QUOTE(antajo @ 2009 11 12, 14:57)

man si labai thumbup.gif jei kabintis blush2.gif tai desnej apacioj tas rankos gabaliukas kliuna blush2.gif o siaip tai thumbup.gif modelis, is kur gavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 14:23)
Aga..... dabar jau suprantu, kame reikalas..... Keldama per Photobucket, ten keiciau matmenis, berods,  pixeliais, nes origin. isikeldavo dideles...... Vis per ta skubejima visur, nepagalvojau  doh.gif  Siaip, ir nelabai zinojau, kaip ten sumazint foto  blush2.gif      Zodziu, pasiteisinau... doh.gif  blush2.gif

kelk per flickr 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olive* @ 2009 11 12, 14:30)
man si labai  thumbup.gif jei kabintis  blush2.gif tai desnej apacioj tas rankos gabaliukas kliuna  blush2.gif o siaip tai  thumbup.gif modelis, is kur gavai  biggrin.gif

oi, nesakysiu is kur gavau lotuliukas.gif na gerai jau gerai.. jis Mb sunus tongue.gif
aktorius.. ax.gif
Atsakyti