Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 13:42)
4u.gif  OK, bandau kitaip....

Sudeliok objektus taip, kad jie butu vienas uz kita toliau nuo ojektyvo. Zodziu kuo ivareniais atstumais nuo taves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 12, 10:52)
naujokai renkasi!  4u.gif
laukiam Nd  4u.gif

Emigrante, junkis ir tu, matau vis skaitineji  4u.gif

Sveika. Tyliai skaitau ir mokaus 4u.gif Laukiu sviesiu dienu, kad galeciau normaliai namu darbus padaryt. Nes cia lyja ir lyja doh.gif
aciu kad padrasinai ax.gif
ko nebesilankai musu temutej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 12 lapkričio 2009 - 13:08
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 12, 13:03)
Sveika. Tyliai skaitau ir mokaus  4u.gif Laukiu sviesiu dienu, kad galeciau normaliai namu darbus padaryt. Nes cia lyja ir lyja  doh.gif
aciu kad padrasinai  ax.gif
ko nebesilankai musu temutej?

lauksim! 4u.gif

nes nebespeju
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 11 12, 14:14)
deiido, gerai  mirksiukas.gif

ačiū, solo aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, gal gali patart... ax.gif . Vis zaidziu su WB prie naturalaus apsvietimo, bet kaip befotografuociau man rankinis visvien truputi i gelsvuma nesa verysad.gif . Ka darau ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 11, 19:48)
Nesupyksiu, jei labai juoksitės iš mano lašiukų

Sveikute 4u.gif kad ir kokia nuostabi man atrodytu sita nuotrauka, bet cia labiau panasu ne i lasiukus o i balutes tongue.gif O foto kaip jau sakiau tikrai nuotaikinga, silta rolleyes.gif
Taip kad lasiuku tema, dar neatsiskaityta smile.gif hihihi.gif

QUOTE(deiido @ 2009 11 12, 12:24)

gerai smile.gif

QUOTE(Tiomama @ 2009 11 12, 13:42)
4u.gif  OK, bandau kitaip....

man tai gerai smile.gif as uzskaitau. Tik matosi kad nuotraukoms kokybes truksta... su kuo fotkini? o gal kai mazini labai kokybe nuimi? kokiu budu mazini jas? va kiek daug klausimu rolleyes.gif

faini visu lasiukai, ypac su saulegrazos ziedu wub.gif fantastika

man su jais sunkiau... tiksliau is vis sunku. vakar du kart bandziau, ir nesigavo nieko sad.gif

p.s. gavau is tecio dovanu va toki daikciuka smile.gif jau issinagrinejau kas ir kaip, ir sugadint juostele jau spejau biggrin.gif kazkaip blogai idejau, tai ji man ten susivyniojo visa doh.gif gaila biski. Rytoj pirksiu vel hihihi.gif labai jau knieti ismeginti. Visgi visa mano vaikyste su juo fotografuota wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2009 11 12, 14:46)
Sveikos, gal gali patart... ax.gif . Vis zaidziu su WB prie naturalaus apsvietimo, bet kaip befotografuociau man rankinis visvien truputi i gelsvuma nesa  verysad.gif . Ka darau ne taip?  g.gif

o koks pas tave fotikas?

pas mane Nikonas, tai as rankini nusistatinejau su baltu lapu.
Atsakyti
Judam toliau..... 4ND 4u.gif
user posted image
Atsakyti
na idedu pora paskutiniu rolleyes.gif

Simonas

user posted image

user posted image

user posted image

na o dbr reiks eit zaist su lasais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 12, 13:55)
Judam toliau..... 4ND 4u.gif

blogai
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 12:53)
man tai gerai smile.gif as uzskaitau. Tik matosi kad nuotraukoms kokybes truksta... su kuo fotkini? o gal kai mazini labai kokybe nuimi? kokiu budu mazini jas? va kiek daug klausimu  rolleyes.gif

Aciu! Nors, turedama daugiau laiko, bandysiu dar paeksperimentuoti.... O del kokybes.... fotografuota "ant greicio", tai gal kokie nustatymai netinkami (ant M), be to, keliau per Photobucket, kuris, kaip zinau, nuvagia kokybes...... g.gif

laurx, smagu tave cia matyt, kaimynele!
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 12, 12:53)
o koks pas tave fotikas?

pas mane Nikonas, tai as rankini nusistatinejau su baltu lapu.

Canon 500D. Tai as ir rankini su baltu lapu nusistatineju, bet vis vien kazkas ne taip unsure.gif .
Atsakyti
deiido, visi 3 ND, kur artinant kojomis, keičiant f ir zoominant fotiku skirti atskirti, kaip kiekvienu atveju skirias ryškumo zona už objekto. O ar matai kokį skirtumą ar esmę paskutiniam savo įdėtam? Nedaryk automatiškai ND, pasinagrinėk, koks jų tikslas 4u.gif
Atsakyti