Įkraunama...
Įkraunama...

Rytukų akademija

QUOTE(Jersey @ 2006 10 25, 15:14)
Laba mamytes, o ar yra pas jus grupes nuo metuku, nes mano dukrai 1metai ir 1 menuo tik. Buvom yamaha mokykleleje, bet norim daugiau ssaviraiskos  unsure.gif

i janeliu grupele jums amzius kaip tik cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2006 11 24, 06:22)
i janeliu grupele jums amzius kaip tik  cool.gif

Kas cia per grupe ? Gal galima placiau blush2.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mes irgi po švenčių norėtume išbandyti Rytukų akademiją. Dukrytei bus beveik 1 m. ir 8 mėn. Tai tikriausiai į tą jaunėlių grupę eisim g.gif Na, reiks pasiskambinti ir pasiaiškinti.
Atsakyti
GAl kas koki kontaktini tel parasytu, nes kazkaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
Ką tik skambinau į Rytukų akademiją. Pirmadienį jau žygiuosim kartu su pupa. Trumpai tiek: užsiėmimai du kartus per savaitę, trukmė 45-60 min. Kaina 60 lt už mėnesį. Čia viską rašau apie mažiukus, nes tik apie juos domėjausi. Mano pupai greit bus 1,8 m. Grupėje 6-8 vaikučiai. Jie ten pieš, truputį darbelius darys, dainuos ir pajudės. Na, man tiek papasakojo. O pati kai pamatysiu, tai atsiliepimus parašysiu.
Skambinau šiuo tel: 8-676 39516
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2006 12 11, 11:24)
Kas cia per grupe ? Gal galima placiau  blush2.gif  4u.gif  ax.gif

jauneliu blush2.gif ta prasme maziuku grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2007 01 11, 07:44)
Ką tik skambinau į Rytukų akademiją. Pirmadienį jau žygiuosim kartu su pupa. Trumpai tiek: užsiėmimai du kartus per savaitę, trukmė 45-60 min. Kaina 60 lt už mėnesį. Čia viską rašau apie mažiukus, nes tik apie juos domėjausi. Mano pupai greit bus 1,8 m. Grupėje 6-8 vaikučiai. Jie ten pieš, truputį darbelius darys, dainuos ir pajudės. Na, man tiek papasakojo. O pati kai pamatysiu, tai atsiliepimus parašysiu.

O kokiomis valandomis buna uzsiemimai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2007 01 13, 23:00)
O kokiomis valandomis buna uzsiemimai ?  ax.gif

Pirmadieni ir treciadieni 17 val.
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2007 01 15, 08:06)
Pirmadieni ir treciadieni 17 val.

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citrinukė @ 2007 01 11, 07:44)

Nu ir kaip sekesi papasakok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2007 01 15, 22:03)
Aciu  4u.gif
Papildyta:
Nu ir kaip sekesi papasakok  blush2.gif

Visai smagu buvo thumbup.gif Dukrytė net namo nenorėjo važiuoti. Iš pradžių visi piešė mėlynas bangeles teptuku, po to šoko ir daineles dainavo. Vėliau vėl visi susėdo prie staliuko ir lipdė plastelinu. Kai tas atsibodo, tada dęliojo puzles vaikiškas ant kilimėlio. Ten su vaikučiais dirba dvi "tetutės", jos visą laiką galvoja užsiėmimus pagal vaikučių nuotaiką. Laikas labai greit prabėgo, trečiadienį vėl ten keliausim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinukė @ 2007 01 16, 06:42)
Visai smagu buvo  thumbup.gif  Dukrytė net namo nenorėjo važiuoti. Iš pradžių visi piešė mėlynas bangeles teptuku, po to šoko ir daineles dainavo. Vėliau vėl visi susėdo prie staliuko ir lipdė plastelinu. Kai tas atsibodo, tada dęliojo puzles vaikiškas ant kilimėlio. Ten su vaikučiais dirba dvi "tetutės", jos visą laiką galvoja užsiėmimus pagal vaikučių nuotaiką. Laikas labai greit prabėgo, trečiadienį vėl ten keliausim  bigsmile.gif

Hm...Skamba idomiai tik gal maniske per maza dar jai tik 1 metai ir 4 men. Nes skaitau apie dazus ir plastelina ir akyse matau kaip ji ji valgo lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2007 01 16, 19:27)
Hm...Skamba idomiai tik gal maniske per maza dar jai tik 1 metai ir 4 men. Nes skaitau apie dazus ir plastelina ir akyse matau kaip ji ji valgo  lotuliukas.gif  g.gif

nors mes jau nebelankome sitos mokykleles,bet galiu pasakyt,kad mes pradejom lankyt kai Ula buvo butent tokio amziaus kaip taviske.Na ir tikrai paragaudavo to plastelino,bet juk visada buni salia ir neduosi jai kramty,o darbelius ji manau sugebes daryti,gal ne visad pavyks,bet...

O kaip mes ilgimes musu saunios mokytojos ir visu draugu... ax.gif ax.gif
Atsakyti