Sveikos mergaitės
Vakar vedžiau savo mazgį į šitą mokyklėlę...
Labai labai patiko
Ir mokytoja labai faina
QUOTE(Ingushko @ 2006 03 02, 16:25)
Sveikos mergaitės
Labai labai patiko
Ir mokytoja labai faina
Labai labai patiko
Ir mokytoja labai faina
na na pasakok dabar viska ka ten pamatet ir suzinojot....labai jau susidomejom mes..labai norim prisijungt prie dalyviu....
[COLOR=red][COLOR=red]Toms mamytems, kurios domisi apie vyresniuosius RYTUKUS, galiu pagelbeti manoji dukrytė kaip tik ten lankosi dukart per savaitę (o galetu eiti ir kasdien ). Tai va, ko ten tie mažiai ir neveikia ir piešia, ir dainuoja, ir šoka, ir rimtai mokosi... net anglų kalbai laiko skiriama Dirba dvi mokytojos, + trečia anglų kalbos. Pirmus kartus buvau su savąja,stebėjau ir žavėjausi.
na mes jau lankom rytuku akademija...siand tik antra karta buvom... mums patinka!!! aciu uz gera minti mamytes!!!!
Mano nuomone, sita mokyklele tiems kurie neina i darzeli, nes musiskis viska ta pati daro darzelyje.
Siaip sauni mokyklele nieko negaliu blogo pasakyti
Siaip sauni mokyklele nieko negaliu blogo pasakyti
Ieškom panašaus amžiaus berniukų į mokyklėlę, nes mano Justukas ten vienas berniukas....
Jau lankom vėl mokyklėlę.
Kaip matosi pažanga nuo praeitų metų.
Tik gaila kad iš seno kolektyvo likom tik dviese : Justas ir Nomeda
O naujų tai visa gvardija, net dvi mokytojos dirba.
Kaip matosi pažanga nuo praeitų metų.
Tik gaila kad iš seno kolektyvo likom tik dviese : Justas ir Nomeda
O naujų tai visa gvardija, net dvi mokytojos dirba.
Su mokslo metu pradzia,Rytukai!!!! Oi kaip gaila kad kolektyve senajam tik du zmogiukai beliko,bet dar smagiau jauciu jums ten,nes daug naujokeliu turit O mes tai vis aplankysim jus per sita saita,tai prasom mamytes,imeskit keleta fotkiu...norim paziuret kaip atrodot ir kiek ten jusu yra,na ir aisku papasakokit kaip sekasi... Pasiilgom jusu!!! kai grsysim tai zinokit norit nenorit,i svecius atleksim
Laukiam laukiam mokyklėlės, tik kad chebrytės nerealiai daug...
Bet vaikučiai po truputį pripranta ir tvarkos laikytis pradeda
Bet vaikučiai po truputį pripranta ir tvarkos laikytis pradeda
Sveikos, mamytes, labai jau susidomejom sita mokyklele, mano suneliui 4,5. labai noretume prisijungti prie jusu
Laba mamytes, o ar yra pas jus grupes nuo metuku, nes mano dukrai 1metai ir 1 menuo tik. Buvom yamaha mokykleleje, bet norim daugiau ssaviraiskos
Sveikos, ir man pasidarė įdomu, tuo labiau, kad pas men 2,5m Rytukas, kurio pini visi namai. Tai galvoju gal į kokią mokyklėlę.......
Mane domina kokios pamokėlių kainos? Gal padės apsispręsti...
Mane domina kokios pamokėlių kainos? Gal padės apsispręsti...