Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(iammama @ 2009 11 16, 22:03)
Zoran,  pempe1 4u.gif
gal galėtumėt padėti?
Norim keisti čiužinius (turim spyruoklinius "Europa" iš Lono, bet kažkokie kietoki...) į naujus. Ką pasiūlytum? Lova 200x180 cm, ne grotelės, o MDP plokštė. Aš sveriu 56 kg, vyras apie 80 kg. Norim gal ortopedinių, bet visai nesiorientuojam, ko ieškot...
Taip pat 5 m. vaikui: jo lovytė 200x90 cm, grotelės. Iki šiol miegojo ant kokosinio čiužinuko, irgi dejuoja, kad kieta... Vaiko svoris 20 kg.
Labai ačiū.
ax.gif

jei plokste minksciausias Auriga h2 is feyco.

QUOTE(Osvile @ 2009 11 17, 11:34)
Žiūriu į viską.
O jei pagal tą principą, uždengsi - nematysi, uždėsi - nejausi, tai...
Fey&Co pigūs čiužiniai?

Ivairiu yra. O koks dugnas lovos ir koks sudejimas jusus ugis , svoris ?

QUOTE(Cristo @ 2009 11 17, 14:26)
Jeigu esate vilnieciai, tai uzsukite i Montecristo (Domus galerijoje), galesite daug ka is Zoran isvardintu variantu patys pasibandyti. smile.gif
O Europa tikrai vienas kiečiausiu Lono ciuziniu, paprastai naturaluz pluostas kaip kokosas, kaktusas ar kiti ganetinai sukietina ciuzini, bet dar tinka ant MDP plokstes, o jeigu rinksites ortopedini, tai reikes ir groteles isigyti. smile.gif

O be reklamos gali kitu firmu pakomentuot. Ar busit uzburtam rate ax.gif tik 2 gamintojai ir juo giriat .
Na kiek galima reklama kisti.
QUOTE(estella @ 2009 11 17, 14:36)
laba,

pribrendo ir mum reikalas keisti seną čiužinį unsure.gif  kiek permečiau "ant greičio" temą, tai pasimečiau tarp įvairių pavadinimų ir jų panašumų/skirtumų doh.gif 

ar realu rast padorų čiužinį lovai, kurios dugnas plokštė? g.gif  išmatavimai  160x200, su vyru nesam sunkiasvoriai, bet aš turiu bėdų su nugara unsure.gif  bėda ta, kad šiuo metu galim sau leist mokėt tik apie 1000Lt blush2.gif  veiksmas būtų Kaune.. tiesą pasakius, nelabai net žinau, kur reiktų ieškot pradėt? apart Dormeo nelabai ką žinau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

būčiau dėkinga už info 4u.gif

Taip yra. Is minkstesniu Auriga is feyco .Foam kolo Estrela grupes pabandykite lux, air. Viskoterm luxus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 17 lapkričio 2009 - 18:58
Atsiprasau, nesu skaiciusi ankstesniu temu, bet mane domina Tempur ciuziniai, kokie atsiliepimai apie juos?
Mes turime nupirke vaiko lovai Tempur anciuzini, dabar galvojama isigyti ciuzini savo lovai, kazi ar verta g.gif
Atsakyti
Eden H2/H3 Litfoam firmos. ar vertas demesio?
ciuzinukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanatorija: 18 lapkričio 2009 - 10:58
QUOTE(Osvile @ 2009 11 18, 10:06)
Bet pas mane nebus super grotelių, jos bus medinės. Ar nebus vaikui per kieta?

Visi gal ir išsigas, bet man iš FeyCo pagulėjus fainiausias pasirodė Softy blush2.gif

Softy yra malonus del auksto perdangos latekso sluoksnio. Tai suteikia komforto.
Jis vidutinio minkstumo. Vienam klientui uzsakytas ciuzinys analogiskas, vyrui apie 80 ar 90 kg sudejimas siandien atvaziuoja ciuzinys taigi suzinosiu atsiliepimus.
Jei lovoj medines lentutes reikia deti aukstesni ciuzini. O kokie tarpai?
QUOTE(sanatorija @ 2009 11 18, 11:57)
ciuzinukas  smile.gif

O teko guleti ? Ar neperkietas , ar ispaudi ciuzini?
Atsakyti
QUOTE(sanatorija @ 2009 11 18, 11:57)
ciuzinukas  smile.gif

Neapsimoka jo pirkti uz siuos pinigus, jei vyras sveria virs 100kg, tada jamkit Gemegos - Amadeo Super HR. Kainuos apie 1300Lt prie tu paciu duomenu, siek tiek kietesnis bet daug patikimesnis.
Atsakyti
Na va, buvom vietinėj čiužinių parduotuvėj, suma summarum:
siūlo Metzeler PluralTubes arba PrestigeTubes, atseit taiko jiems 30 proc. nuolaidą, tai vienas čiužinys (90*200cm) išeina apie 1600 Lt. Dėl lovos dugno - sako, kad plokštės keist nebūtina, galima išgręžt skyles... g.gif
Ką patarsit? Kaip kaina, jei čiužinys geras? kaip su tom grotelėm?
4u.gif
Atsakyti
Rizikuojate . Yra zmoniu praktikoj kurie turi , tai varto labai daznai , skyles isgrezioja ir plius dar jie ploni. tai gi maziau prakaituoja. Taciau rizika visada islieka. 80 procentu, kad nebus jei butas sausas . Taciau negu taip sunku groteles nusipirkti. Jei jau ciuzini brangu perkate. O jums apie rizika nesake?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 19 lapkričio 2009 - 20:54
Oi, ne taip supratote - aš dėl to ir suabejojau konsultantais, kad pasiūlė skyles gręžti. O kadangi jau vieną nesąmonę pasakė, tai ir kita jų teikta info ėmiau abejot... g.gif
O atsakant į klausimą - ne, apie riziką nieko nesakė... schmoll.gif
O kaip dėl tų čiužinių - geri jie ar ne? ax.gif Ar apsimokėtų už tokią kainą? Ar tiktų vaikui?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iammama @ 2009 11 19, 22:15)
Oi, ne taip supratote - aš dėl to ir suabejojau konsultantais, kad pasiūlė skyles gręžti. O kadangi jau vieną nesąmonę pasakė, tai ir kita jų teikta info ėmiau abejot...  g.gif
O atsakant į klausimą - ne, apie riziką nieko nesakė...  schmoll.gif
O kaip dėl tų čiužinių - geri jie ar ne?  ax.gif  Ar apsimokėtų už tokią kainą? Ar tiktų vaikui?
4u.gif

Sie ciuziniai labai geri, bet ar tirkai tokiu brangiu vaikui ieskote. Kaina tikrai gera siulo, o del plokstes, tai matyt nenorejo gasdinti, kaip daugumas ir prisivilioti, kad tik nupirktumete si ciuzini.
Atsakyti
Sveiki, gal ir ne į temą, gal ir toli gražu ne visiems aktualu, bet...
Nusipirkom lateksinę Lono Kristyną, tai be galo jaukus čiužinukas. Kol kas neatitaikau antklodės, tai šalta, tai karšta, per vidurį (kur susiliečia grotelių korpusai_nu ir paaiškinau doh.gif ) labai jaučiasi kietas kalnas, per vidurį gulėti neįmanoma , o su spyruokliniu tos nebuvo problemos (buvo kitokios smile.gif ).
Ir paskutinė, man nemaža bėda-mano šuniukas alergiškas lateksui.... pirmą kartą pastebėjos šuniuko alergiją kažkam, žodžiu alergizuoti gali.
Sudėjus visus + ir -, senojo čiužinio nebenoriu:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 20 lapkričio 2009 - 08:59
QUOTE(Zoran @ 2009 11 20, 11:12)
Kokias groteles pirkai?
Del suniuko tai geras.

Grotelės senosios, pavadinimo nežinau, bet reguliuojasi tik plastmasiukų pastūmimu. Iki geresnių grotelių dar MB "neprinoko". O juk ir geresnių grotelių korpusai turės toj vietoj susiglausti, negi nesijaustų to kalno ? Jei nesijaustų, man greitėtų MB "brandinimas" naujoms grotelėms smile.gif)) .
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 11 20, 11:21)
Grotelės senosios, pavadinimo nežinau, bet reguliuojasi tik plastmasiukų pastūmimu. Iki geresnių grotelių dar MB "neprinoko". O juk ir geresnių grotelių korpusai turės toj vietoj susiglausti, negi nesijaustų to kalno ? Jei nesijaustų, man greitėtų MB "brandinimas" naujoms grotelėms smile.gif)) .

Kad zymiai maziau jausis, tai faktas, o greiciausiai to kalno problema visai isnyks.
Blogiausiu atveju, galima pabandyti susitarti su pardaveju, kad duotu pabandyti savaitgali, palikus uzstata.
Atsakyti