Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(Cristo @ 2010 01 05, 16:51)
Jeigu tarp Lono Tyla ir Tyla Plus, tai paprasta Tyla labiau rekomenduociau, o jei siek tiek pridetumete iseitu ir Tyla Termo, tada jau visai neblogas variantas . smile.gif

bet kiek sake konsultante tai jis kaista labiau, o man nelb patinka karstis miegant schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 01 05, 16:14)
o kokios firmos zada daryti nuolaidas? ir is kur tokia info?

Del to , kad su 8 firmom dirbu ax.gif o akcijas kokias daryti svarsto feyco, vektus -linas kolekcijai, sleepwell.
Atsakyti
as vis tik nesuprantu, kodel vektus taip ilgai gamina ciuzinius, laukti net iki 1,5 men. taip ir praranda klientus, nes man jis reikalingas jau dabar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 01 05, 19:07)
as vis tik nesuprantu, kodel vektus taip ilgai gamina ciuzinius, laukti net iki 1,5 men. taip ir praranda klientus, nes man jis reikalingas jau dabar  wink.gif

Is tiesu jie apsidraudzia. Kiek esu uzsakiusi apie 3savaites užtrukdavo, taciau uzsakinedavau kitos kategorijos linas kolekcija su lateksu ir linu.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 01 05, 18:40)
Del to , kad su 8 firmom dirbu ax.gif o akcijas kokias daryti svarsto feyco, vektus -linas kolekcijai, sleepwell.

pempe1 gal tikimybe kad ir metzeler ciuziniai dar pigs ar kaip tik nebeliks ir dabar siulomo 30 procento?
Atsakyti
QUOTE(sanadra @ 2010 01 05, 22:44)
pempe1 gal tikimybe kad ir metzeler ciuziniai dar pigs ar kaip tik nebeliks ir dabar siulomo 30 procento?

nuolaida sumazes, planuojama iki valentino dienos padaryti 25 % .
O tokia didele nuolaida kokia yra dabar laikysis iki sausio 10 dienos. Per tiek laiko kiek dirbu ,tai didziausia nuolaida ax.gif kokia tik buvo padaryta.
Atsakyti
Mes išsirinkome Metzeler BONAIRE čiužinį, aš 55 kg - 164 cm, vyras 95 kg - 185 cm. Pardavėja rekomendavo H3 minkštumo, tikiuosi bus gerai. Dabar renkamės groteles - koks būtų optimalus variantas? Na noris nebrangiai jų blush2.gif ...bet ir ne ššš.
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2010 01 06, 01:04)
Mes išsirinkome Metzeler BONAIRE čiužinį, aš 55 kg - 164 cm, vyras 95 kg - 185 cm. Pardavėja rekomendavo H3 minkštumo, tikiuosi bus gerai. Dabar renkamės groteles - koks būtų optimalus variantas? Na noris nebrangiai jų  blush2.gif ...bet ir ne  ššš.

Lignum star arba Triton, patirkintos laiko.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 01 05, 22:15)
nuolaida sumazes, planuojama iki valentino dienos padaryti 25 % .
O tokia didele nuolaida kokia yra dabar laikysis iki sausio 10 dienos. Per tiek laiko kiek dirbu ,tai didziausia nuolaida ax.gif  kokia tik buvo padaryta.

Bet pvz. interjeru vizijos tinklapyje skelbiama, kad visa sausio menesi 30% nuolaida dar galios... Tai kaip is tikruju? 4u.gif Butu gerai, kad ir vasari liktu ne mazesne tongue.gif
Atsakyti
Sveiki daug perskaiciau,bet jau pabodo blush2.gif Mes ir noretume naujo ciuzinio,ar galit pavardint kokie tinkami ant plokstes,nes lovos tikrai nekeisim,mano svoris 52kg,draugo 100kg.
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 06, 12:21)
Sveiki daug perskaiciau,bet jau pabodo  blush2.gif  Mes ir noretume naujo ciuzinio,ar galit pavardint kokie tinkami ant plokstes,nes lovos tikrai nekeisim,mano svoris 52kg,draugo 100kg.

Spyruokliniai, pagal svori patars parduotuveje, kai isbandysit ir pasirinksit pagal "skoni ir kisene" 4u.gif
Atsakyti
sveiki, ieskom 3 metuku vaikuciui ciuzinio, kiek cia skaitinejau tai susidariau nuomone, kad vaikui geriausia miege arba norka, noretusi, kad ciuzinys tarnautu apie 10 metu, ax.gif kol lova keisim.. lauksiu jusu nuomoniu... 4u.gif
Atsakyti