Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(nikute @ 2010 01 04, 18:44)
Čia kaip  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O antklodės 70 procentų negalima, ane?

Lauksiu foto.

user posted image
user posted image
atkreipkit demesi virsus 100 procentu medvilne
Papildyta:
30 C taciau jei labai nori gali skalbti biggrin.gif ir antklodes dali kaip ir surasem biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuzas @ 2010 01 04, 20:00)
o gal galetumet parekomenduoti ciuzini 140x200 , kainuojanti iki 600-700. deja, finansiskai negaliu sau leisti brangesnio  unsure.gif

o koks lovos dugnas?Koks sudejimas? ax.gif
Atsakyti
lova groteles, sudejimas menkas, bet draugo mano tai biskiuka daugiau apie 100 siekia biggrin.gif
tevai siulo su spyruoklem imti kazkoki
Atsakyti
Ant savo Fey&Co Passion negaliu miegoti niekaip kitaip, tik ant nugaros. Baisiausiai skauda visus šonus. Čiužinį, vadinasi, nusipirkau doh.gif Gal priprasti reikia, nežinau. Bandysiu be pagalvės miegoti, gal tai pagelbės. Dar nepilnas mėnuo, tai eksperimentuoju.
Kitos lovos Jolana (LONO) irgi kažkokia kieta. Bet vis vien džiaugiuosi, kad neėmiau Medea plus, kad ir akcija buvo, nes ekspozicijoje kiek jį bandžiau, man jis laaabai kietas pasirodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 05 sausio 2010 - 09:09
QUOTE(Osvile @ 2010 01 05, 10:06)
Ant savo Fey&Co Passion negaliu miegoti niekaip kitaip, tik ant nugaros. Baisiausiai skauda visus šonus. Čiužinį, vadinasi, nusipirkau doh.gif  Gal priprasti reikia, nežinau. Bandysiu be pagalvės miegoti, gal tai pagelbės. Dar nepilnas mėnuo, tai eksperimentuoju.
Kitos lovos Jolana (LONO) irgi kažkokia kieta. Bet vis vien džiaugiuosi, kad neėmiau Medea plus, kad ir akcija buvo, nes ekspozicijoje kiek jį bandžiau, man jis laaabai kietas pasirodė.

Na Jolana siek tiek kietesne uz Medea, bet nezymiai, o Passion turbut H3 pirkot?
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 01 04, 22:30)
lova groteles, sudejimas menkas, bet draugo mano tai biskiuka daugiau apie 100 siekia biggrin.gif
tevai siulo su spyruoklem imti kazkoki

lono tyla arba jei dar palauktumet savaite isaisketu del akciju planuoja 3 firmos daryti , bet aisku bus tik kitos savaites pradzioj. ax.gif

QUOTE(Osvile @ 2010 01 05, 10:06)
Ant savo Fey&Co Passion negaliu miegoti niekaip kitaip, tik ant nugaros. Baisiausiai skauda visus šonus. Čiužinį, vadinasi, nusipirkau doh.gif  Gal priprasti reikia, nežinau. Bandysiu be pagalvės miegoti, gal tai pagelbės. Dar nepilnas mėnuo, tai eksperimentuoju.

o koks sudejimas ir koki minkstuma rinkotes?
Atsakyti
Sudėjimas ne lieknas, rinkausi H3, nes gi dar vyras, kuris gan vyriško sudėjimo biggrin.gif
Atsakyti
Tada iseitis ant virsaus deti viskoelastini antciuzini .
Papildyta:
QUOTE(Osvile @ 2010 01 05, 12:08)
Sudėjimas ne lieknas, rinkausi H3, nes gi dar vyras, kuris gan vyriško sudėjimo biggrin.gif

detalizuokim situacija , kad kitiems susiorientuoti ir apsaugoti .. Passion h3 kiek bandete buvo minkstesnis uz jolana , medea ir ji pasirinkote. Kiek suprantu emete ne savo svorio kategorijos nes h3 skirtas nuo 85 ,o jei aukstesnis zmogus ir nuo 95 kg.

Kiek suprantu esate mazesnio svorio , taciau teko taikytis prie vyro sudejimo ir norejosi istisinio? O pries tai buvote iprate miegoti ant ? Ir lyginant su senu ciuziniu dabartinis nors siek tiek patogesnis ar?
Atsakyti
Fey&Co h3 yra nuo 85 kg, o Metzeler h3 nuo 70 kg g.gif:
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 01 05, 13:42)
Fey&Co h3 yra nuo 85 kg, o Metzeler h3 nuo 70 kg g.gif:

taip pas metzeler yra kas 20 kg. h2,h3,h4,h5
o pas fey co skirstoma h2 ir h3 .
Atsakyti
nusiziurejau vektus eko pocket arba lono tyla, lono tyla plius. neapsisprendziu kuris geriau. vektuso laukti tektu net menesi blink.gif
o kokios firmos zada daryti nuolaidas? ir is kur tokia info?
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 01 05, 17:14)
nusiziurejau vektus eko pocket arba lono tyla, lono tyla plius. neapsisprendziu kuris geriau. vektuso laukti tektu net menesi  blink.gif
o kokios firmos zada daryti nuolaidas? ir is kur tokia info?

Jeigu tarp Lono Tyla ir Tyla Plus, tai paprasta Tyla labiau rekomenduociau, o jei siek tiek pridetumete iseitu ir Tyla Termo, tada jau visai neblogas variantas . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 01 05, 11:08)

užjaučiu - pas uošvius H2 ir tai savaitgaliais aš kaip ant akmens miegu doh.gif tik mano sudėjimas ganėtinai menkas. o ir uošviai per pusmetį negali priprasti prie čiužinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 05 sausio 2010 - 16:07