QUOTE(Nuk @ 2009 12 31, 09:51)
Nu OK Athena Plus būtinai išbandysim. Bet.. tai plonas čiužinukas, kuriam, kaip aš suprantu, yra reikalingos ir geros grotelės - ko gero rekomenduotinos Triton? Tai kaip parduotuvėj išbandyti šitą derinį, jeigu čiužiniai sudėti ant beleko, o grotelės geriausiu atveju pastatytos šalia prie sienos
Tuo tarpu KALLISTO man yra kažkoks nesusipratimas, švelniai tariant Koks tikslas gaminti čiužinį su skirtingo kietumo pusėm, jeigu jį yra privaloma vartyti. Ką daryti, jeigu man patinka minkštoji pusė, bet esu priversta čiužinį apversti ir miegoti ant kietosios Čia tam, kad paskui atsigulus ant minkštosios pajausčiau malonumą
Čia gal mano neteisinga nuomonė. Būtų įdomu išgirsti komentarus šiuo klausimu
Tuo tarpu KALLISTO man yra kažkoks nesusipratimas, švelniai tariant Koks tikslas gaminti čiužinį su skirtingo kietumo pusėm, jeigu jį yra privaloma vartyti. Ką daryti, jeigu man patinka minkštoji pusė, bet esu priversta čiužinį apversti ir miegoti ant kietosios Čia tam, kad paskui atsigulus ant minkštosios pajausčiau malonumą
Čia gal mano neteisinga nuomonė. Būtų įdomu išgirsti komentarus šiuo klausimu
Geros groteles niekam nemaiso. Ieskok parduotuviu, kur galima isbandyti.
Kallisto yra geras ciuzinys, o minkstumas skiriasi nezymiai, bet del marketingo jis ten yra paminetas. Visgi geriau parsiduoda ciuzinys kuris savyje turi pasirinkimo opcija, nepatiks viena puse, tai tiks kita, taip zmones pirkdami mano, kad maziau rizikuoja. Gi viskas daroma del klientu, kad tik jie pirktu.