Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(pempe1 @ 2009 12 27, 15:22)
Per kietas butu kristina geriau ziurekite kalissto, kol akcija yra. O jei is stipriau zonuotu ciuziniu yra prestige tubes is metzeler . Jus esta liekno sudejimo reiketu atsizvelgti dar i kitus niuansus. Kokios groteles lovoj? Ar noretumete veseniu er siltesniu ciuziniu? Ar nerta kokiu rimtu sveikatos problemu?

ačiū 4u.gif Groteles žadame pirkti vėliau (taikyti prie čiužinio) ir lovą vėliau, kol kas gulėtume vien tik ant čiužinio, ar lateksinis kvėluotų pro šonus, ar būtinai turi kvėpuoti pro apačią? Sveikatos problemų neturime, sunku pasakyti neišbandžius, bet manau norėtume šiltesnio. Dar norėjau sužinoti dėl zonavimo, jeigu mano su mb ūgiai skirtingi, ar tiktų tas pats zonavimas ir jam ir man vienu metu (to pačio čiužinio)?
Atsakyti
Lateksas butinai turi kviepuoti pro apcai butinai turi buti groteles. O jei rinksites lateksa tai reikia zinoti ,kad jis bijo dregmes ir jam butina gera ventiliacija ir lova turi buti be patalynes dezes. Paieskosiu foto ir idesiu nuotrauka del zonavimo principo , kad parodyti. Kaip turi buti ir kodel nera labai svarbu, kai kuriems ciuziniams skirtingi ugiai. Ka tik rasiau kitoj temoj merginoms , kaip supratau tikraji profesijos pasaukima. Idedu dalyte''Ir kai supratau , kad man iseina parinktii , kad man patinka pardavimo sritis , kad gera suteikti zmogui ziniu ir padeti susiorientuoti .." Tiesiog cia tam, kad kai kurie susimastytu...
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 23, 18:53)
brangieji Geragera perziurekite jos zintutes ,nes taip aisku ka vienas pardavejas gali pasakyti apie kito ciuzinius. O as susilaikysiu, nes gaila laiko gincytis. Kaledine nuotaika.
Ice isvardink kokie reikalavimai ciuziniui pagrindiniai?
Papildyta:

kazkas klaipedoj labai stipriai giria siuos ciuziniu, neverta permoketi . Pazaista su medziagom.
Kuo sis ciuzinys patiko ir kokie reikalavimai ciuziniui?

[QUOTE]
Man patiko jo kaina 785, yra ten ir viena puse padengta profiliuotu putu poliuretano sluoksniu, ir 7 anatomines zonos, ir danga atspari erkutems, ir dar ten kazko.
Paaugliui sake labai tinka. Man svarbu, kad stuburas neiskryptu. newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2009 12 27, 15:12)
Gal ir man galėtų kas nors parekomenduoti geresnį čiužinį iki 3000 Lt 4u.gif
Mūsų ūgiai 1,62 ir 1,88, svoriai 55 ir 72. Norėčiau latekso, kažin, ar kristyna tiktų?

Yra euroLatex sertifikatą turintis Artilat, Setal 16 ar 20 cm čiužinys su užvalkalo pasirinkimu ir 5 metų garantija. Jūsų paminėtos pinigėlių sumos pakaks ir geroms grotelėms, atitinkančioms šį čiužinį.
Siūlantys pigesnius ar panašius gaminius lai paaiškina kodėl neturi minėtų europinių sertifikatų. blush2.gif
Ir nebijo lateksas tos drėgmės, kaip čia bando pristatyti porolono prekybininkai ax.gif .

! 
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis).
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2009 12 27, 22:04)
Yra euroLatex sertifikatą turintis Artilat, Setal 16 ar 20 cm čiužinys su užvalkalo pasirinkimu ir 5 metų garantija. Jūsų paminėtos pinigėlių sumos pakaks ir geroms grotelėms, atitinkančioms šį čiužinį.
Siūlantys pigesnius ar panašius gaminius lai paaiškina kodėl neturi minėtų europinių sertifikatų. blush2.gif
Ir nebijo lateksas tos drėgmės, kaip čia bando pristatyti porolono prekybininkai ax.gif .

O kurios imones neturi sertifikatu? Gal sukonkretink.
Nuo kada lateksas nebijo dregmes, gal durnaropiu apsirijai per kucias?

Baik viena karta pezeti apie nesamones ir sertifikatus, isivaizduok, kad visi juos turi ir kokius tik gali isivaizduoti, pradek vertitnti gaminius ir kokybes kainos santykius. Deje kiek matau tu to nesugebi ir nesugebesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 28 gruodžio 2009 - 16:33
QUOTE(Mazas angelas @ 2009 12 27, 15:26)
sveikutes, norejau jusu patarimo. Renku ciuzinuka metuku vaikui, ziurineju is lono naujiena MIMI turime kokosini, na nlb man jis. Ka patartumete?

Geresnio Lietuvoje nėra, pagal kokybės ir kainos santykį.
Atsakyti
[quote=mamute.lt,2009 12 27, 21:56]
[QUOTE]
Man patiko jo kaina 785, yra ten ir viena puse padengta profiliuotu putu poliuretano sluoksniu, ir 7 anatomines zonos, ir danga atspari erkutems, ir dar ten kazko.
Paaugliui sake labai tinka. Man svarbu, kad stuburas neiskryptu. newyear.gif
[/quote]

Poliuretana maisyti yra nesamone daugeliu atveju, kol kas geru kombinaciju nemaciau. Vaikui atkreipk demesi, jei nori ortopedinio ciuzinio, i Maxim ciuzini is Metzeler plius geros groteles.
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2009 12 27, 22:04)
[color=red]Ir nebijo lateksas tos drėgmės, kaip čia bando pristatyti porolono prekybininkai ax.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man labai jūsų gaila, neturite jūs jokio orumo, šaipotės pati iš savęs ir savo žinių... atsiprašau už off topic, bet man tikrai labai jūsų gaila... nuoširdžiai.

Mano patarimas (nors žinau, kad nebus įvertintas) būtų toks: Visų pirma jūs pasigilinkite čiužinių gamybos srityje, medžiagų įvairove ir jų savybėmis, o tada rašykite į šį forumą savo patarimus ir pasisakymus.
Būkite maloni, parodykite arba nukreipkite į kažką iš kur jūs ištraukėte, kad lateksas nebijo drėgmės. Tada aš atsiimsiu savo žodžius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 28 gruodžio 2009 - 16:34
Sveiki, po švenčių 4u.gif

Vis bandau rinktis čiužinį doh.gif

Pakartosiu mūsų išmatavimai 53kg, 85 kg ir 174 cm, 184 cm.
Lova su paprastom grotelėm, be patalynės dėžės.
Abu turim problemų su nugarom.
Lova 160x200.

Gal galėtumėt pakomentuoti nusižiūrėtus variantus ir palyginti tarpusavyje 4u.gif
Taip pat ir kiti pasiūlymai laukiami ax.gif
1. Metzeler Prestige Tubes 126. Ar šitam dar reikia geresnių grotelių?
2. Lono Olympia. Tas pats klausimas dėl grotelių.
3. Kažkoks lateksinis čiužinys (gal galėtumėt parekomenduoti) su taškinėm grotelėm.
Kaip suprantu taškinės grotelės idealiausiai perteikia anatomines zonas? Gal galėtumėt parašyti, kur yra pirkti taškinių grotelių ir jų pabandyti Kaune? Ir ar gerai aš mąstau, kad taškinėm grotelėm tinka lateksinis čiužinys?

Su čiužinio ir grotelių kaina būtų gerai tilpti į 3000 Lt (na gali šiek tiek ir viršyti).

Beje, gal kas žino, koks Tempur čiužinių tankis? Nes Olympia patiko dėl didelio viskoelastano tankio 85 kg/m3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 28 gruodžio 2009 - 11:05
doh.gif jau geriua čia nosięs nebučiau kisusi doh.gif tokia kvaila pasijaučiau doh.gif

o kalbos apie groteles isvis mistika blink.gif kaip issiaiskinti kokias turime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 12 28, 13:02)
Sveiki, po švenčių  4u.gif

Vis bandau rinktis čiužinį doh.gif

Pakartosiu mūsų išmatavimai 53kg, 85 kg ir 174 cm, 184 cm.
Lova su paprastom grotelėm, be patalynės dėžės.
Abu turim problemų su nugarom.
Lova 160x200.

Gal galėtumėt pakomentuoti nusižiūrėtus variantus ir palyginti tarpusavyje 4u.gif
Taip pat ir kiti pasiūlymai laukiami ax.gif
1. Metzeler Prestige Tubes 126. Ar šitam dar reikia geresnių grotelių?
2. Lono Olympia. Tas pats klausimas dėl grotelių.
3. Kažkoks lateksinis čiužinys (gal galėtumėt parekomenduoti) su taškinėm grotelėm.
Kaip suprantu taškinės grotelės idealiausiai perteikia anatomines zonas? Gal galėtumėt parašyti, kur yra pirkti taškinių grotelių ir jų pabandyti Kaune? Ir ar gerai aš mąstau, kad taškinėm grotelėm tinka lateksinis čiužinys?

Su čiužinio ir grotelių kaina būtų gerai tilpti į 3000 Lt (na gali šiek tiek ir viršyti).

Beje, gal kas žino, koks Tempur čiužinių tankis? Nes Olympia patiko dėl didelio viskoelastano tankio 85 kg/m3.

Kiek zinau Tempur viskoelasto tankis virsutinio sluoksnio 75 kg/m3

Metzeler Prestige tubes reikia geresniu groteliu, Lono Olympia butu galima deti ir ant LR-1-G groteliu is Lono (jos paprastesnes), sis ciuzinys storas ir be zonis ir pakankamai kietas, tai labiau rekomenduociau Metzeler Prestige jis nepalyginamai malonesnis.
Atsakyti
QUOTE(Cristo @ 2009 12 28, 12:24)
Kiek zinau Tempur viskoelasto tankis virsutinio sluoksnio 75 kg/m3

Metzeler Prestige tubes reikia geresniu groteliu, Lono Olympia butu galima deti ir ant LR-1-G groteliu is Lono (jos paprastesnes), sis ciuzinys storas ir be zonis ir pakankamai kietas, tai labiau rekomenduociau Metzeler Prestige jis nepalyginamai malonesnis.

Tempur tankis mažesnis nei Olympios, tai reiškia, kad jis minkštesnis?
Aš galvojau, kad viskoelastiniai čiužiniai neturi ergonominių zonų. Ar aš neteisi?

Jeigu Metzeler Prestige Tubes reikia gerų grotelių, tuomet jau nebetilpsim į biudžetą verysad.gif Dar Triton grotelių kaina prisideda 1200 Lt doh.gif

O jeigu mano trečias variantas - ZEUS grotelės plius nebrangus čiužinys iki 1000 Lt? Ar nieko gero nesigaus blush2.gif

Atsakyti