Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(Geragera @ 2009 12 24, 14:16)
Neturiu ko slėpti nuo skaitytojų, nes pati esu tokia pati. Kiekvienas turi savo įsitikinimus ir privalu gerbi kitų nuomones.
Jūsų, Zoran žinios apsiriboja Jūsų atstovaujamais brendais ir tuo daug kas pasakoma, tad nereikia maivytis kad Jūs tik nesavanaudiškai visus čia konsultuojate. Kodėl baisiausiai bijote kad daugiau niekas šiame forume nediskutuotų apie kitus čiužinius, juk nuo to tik skaitytojams bus didesnis pasirinkimas? ax.gif Kas toks manaisi esąs, kad sprendi už visus kas kam yra geriausia.
Gaminių kainą nustato gamintojas rinkos aplinkoje, o vertę patvirtina vartotojai tuos gaminius naudodami.
user posted image
Tai yra ProNatura Ultrflex Sensibel ergonominė miego sistema.
Dar kartą pasikartosiu, kad tai 100% natūralus gaminys ir iš principo jo negalima lyginti su cheminiais produktais ar plastmasiniais gaminiais.

Parenkant kiekvienam žmogui individualiai yra pritaikoma kiekviena zona (bazinė, ergonominė, komforto ir mikroklimato) atskirai, toliau kiekviena zona dar parenkama iš kelių skirtingų variantų pagal individualius poreikius. Todėl  ProNatura galima pritaikyti bet kokiam ūgiui (120-220cm), svoriui (30-150 kg) ir formoms. Ateityje,jeigu pasikeičia vartotojo poreikiai (dėl pakitusio svorio, nėštumo, kūno negalavimų) miego sistemą galima papildomai priderinti prie pasikeitusių poreikių. Ir prie viso to dar 10 metų garantija be jokių išlygų.

Ergonomiškos plokštelės yra pagamintos iš natūralaus baltojo buko, išauginto ilgalaikę patirtį sukaupusiuose Europos miškų ūkiuose. Neapdirbtas, be klijų ir tirpiklių medis yra tartum „natūralūs plaučiai“. Jis iš aplinkos gali sugerti kenksmingas ir kvapiąsias medžiagas, jas išfiltruoti bei neleisti patalpose susidaryti elektros įkrovoms. Natūrali mediena stipriai įtakoja fizinę ir dvasinę savijautą, o tai sąlygoja žymiai geresnę miego kokybę.

Dėl atstovo Lietuvoje tinklapio informatyvumo gaminiai savo funkcijų nepraranda, bet vartotojų patogumui galėtų būti išsamesnis. Šių ergonominių sistemų parinkimas ir ProNatura paso sudarymas vyksta tik "gyvai" Vilniaus salone, čia pateikiau tik apibendrintą informaciją.

Diskutuoju šiame forume tik todėl, kad noriu pasidalinti žiniomis, praplėsti savo akiratį ir išgirsti nuomonių apie įvairiausius čiužinius bei jų funkcionalumus.

Linkiu visoms dosnaus Kūčių stalo ir kad visi būtų laimingi. wub.gif

Va šioj vietoj JŪS esate neteisi!!! Kas turi noro, aišku savanoriškai, patarinėja žmonėms, kaip išsirinkti geresnį ir kiekvienam labiau tinkantį pagal kokybės ir kainos santykį. Aš visada vadovaujuosi FAKTAIS, ir kai pradėjau skaityti ir dalyvauti šiame forume, man rūpėjo FAKTAI. Todėl aš jums turiu kritikos, nes jūsų išsakytose mintyse nėra faktų, o ponas ZOran visada juos pateikia ir net sugeba sulyginti su kitais gamintojais. Taipogi jis sulygino jūsų siūlomą produkciją su kita analogiška produkcija, ir pagal kainos ir kokybės santykį, jūsų produkcija tikrai yra net nelyginama. Tai jūsų produkcija ir tas vadinamas "natūralumas" yra marketingas.
Jūs pati mažiau karščiuokitės ir pati išmokitė priimti kritiką. Pradžioje ir man buvo sunku, bet būtent čia yra viešas forumas ir visi gali pasisakyti, o skaitytojas jau pats atsirenka kas su kuo valgoma.
Ir jums linkiu ramių švenčių, tikiuosi man nereikės dar tris kartus jums to kartoti.
Atsakyti
zinau as nesaliska ax.gif taciau kai diskutuojama apie daug firmu ,tai taip , O kai diskutuojame apie vieninteli ir visiems idealiai tinkanti , tai jau juokinga .
Atsakyti
QUOTE(Geragera @ 2009 12 24, 01:22)
Nežinau net ką Jums atsakyti... Aš daviau nuorodas interesantei Nuk, kuri klausė apie ProNatura, o Jūs kažkokias nesąmones rašinėjate. g.gif
Tačiau, jeigu kokosas toks alergiškas, kodėl tada daugelyje lovyčių jis yra ir vaikučiai sveiki užauga? g.gif
Iš kur ištraukėte kad alergiškiems žmonėms reikia nešioti vilnonius rūbus? doh.gif
Ir ką čia sapaliojate apie naftą?
Jaučiasi kad esate didelė čiužinių žinovė ir gerai išanalizavote ProNatura, kurioje kokosas net nenaudojamas. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai saunu, pasijuokete is saves thumbup.gif ir savo ziniu taip pat. Be to apie vilna as rasiau atvirksciai. Be to Ivo domuse max metai, tai Jus jau esate labai superinis zinovas ? lotuliukas.gif Linksmu Sv. Kaledu.
Atsakyti
sveiki smile.gif
skaičiau, skaičiau ir jau susisuko galvą kokį čiužinį pirkti wink.gif
taigi klausiu jūsų patarimo, lovą mes gaminame, grotelės kaip supratau bus paprastos mirksiukas.gif mums reikia 180x200 mirksiukas.gif mūsų svoriai 53kg. ir 95kg. kaina būtų gerai iki 1500Lt. norėčiau nors kelis variantus.....ir jeigu pirkti kitokias groteles kiek jos kainuotų g.gif
ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Su Sventemis!!! newyear.gif

Groteliu cia galit rast (ir kitur) biggrin.gif

http://e.interjeruvizija.lt/

http://www.montecristo.lt/
Atsakyti
Inculto, ben jau per Kalėdas sustok nuo savo reklamos. doh.gif
Visi jau senai žino kad Jūs porolonais prekiaujate... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Su šv. Kalėdom wub.gif wub.gif wub.gif
Laimės džiaugsmingos,
polėkio skaidraus
meilės audringos...
ir klegesio smagaus
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kodel neatsakote logiskais argumentais, kol kas girdziu tik reklama is Jusu Gera gera.

QUOTE(Zoran @ 2009 12 23, 22:01)
Ziurejau as ta tavo ciuzini gal pries pora menesiu. Ir buvau atsigules. Niekaip nesupratau uz ka ten tie pinigai imami, turbut uz durnuma klientu, kurie nieko nesupranta.
Zodziu tiap : lateksinis ciuzinys 10-12cm aukscio padetas ant groteliu, kurios triju sluoksniu, tarpuose tarp groteliu, lateksines juostos sonuose ir viduryje dvi, su kuriu pagalba reguliuoji siek tiek kietuma. Principas amortizacijos grynai, kaip skandinaviskose eglutese, pocket tipo bazinis ciuzinys, ant virsasu dar vienas pocket ciuzinys, o paciame virsuje 1-3 antciuziniai is latekso ir vilnu.
Zonos 40  -  tai listveliu kiekis grotelese. KOLEKTYVAS - MUMS KA TIK PATEIKE NAUJIENA - GROTELIU ZONU SKAICIUS PRIKLAUSO NUO LISTVELIU KIEKIO GROTELESE. Pasirodo,pigiausios groteles uz 80 litu, turi 18 ortopediniu zonu, ji gi sudaryta is 18 listveliu, o jei dar turi reguliuojama kietuma ties viduriu 6 listveliu, tai turbut ir tai prisideda prie skaiciaus.
Beje, minejai naturalus lateksas. Koks procentas naturalaus kauciuko jame ir kuom jo techmologija skiriasi nuo kitu lateksu gamybos?

Pasakysiu paprastai : paimame bet koki kokybiska 12cm lateksini ciuzini ir uzdedame ant groteliu kaip Lignum star arba Triton ir gauname 90% efekto to, ka siulo GeraGera uz 12000Lt. O jei norime geresnio efekto tai ta pati ciuzini padedame ant Froli taskines deformacijos groteliu ir vistiek uz tris kartus mazesne sume turesime geresni efekta, 120% nuo siulomo.

O tujinuosi as su visais, nebent jie serga susidvejinimo liga arba yra siamo dvyniai, tada naudoju daugiskaita.

QUOTE(avokadas @ 2009 12 24, 15:17)
Ciuzinys gali buti eilinis C2 kokybes latekso 160x200x 12.5 cm aukscio kaina Lietuvoje € 334,-  visa kita Jusu kainos dali sudaro groteles?
Kam reikalingos 3 groteles?
Kaip eilinis zmogus susireguliuos tas 40 zonu, jei nesugeba eilinems grotelems vidurio zonoje pastumdyti plasmasiuku (pasikeisti minkstumo ar virtimo i sonus problemos)?

QUOTE(vickyyy @ 2009 12 24, 15:36)
Va šioj vietoj JŪS esate neteisi!!! Kas turi noro, aišku savanoriškai, patarinėja žmonėms, kaip išsirinkti geresnį ir kiekvienam labiau tinkantį pagal kokybės ir kainos santykį. Aš visada vadovaujuosi FAKTAIS, ir kai pradėjau skaityti ir dalyvauti šiame forume, man rūpėjo FAKTAI. Todėl aš jums turiu kritikos, nes jūsų išsakytose mintyse nėra faktų, o ponas ZOran visada juos pateikia ir net sugeba sulyginti su kitais gamintojais. Taipogi jis sulygino jūsų siūlomą produkciją su kita analogiška produkcija, ir pagal kainos ir kokybės santykį, jūsų produkcija tikrai yra net nelyginama. Tai jūsų produkcija ir tas vadinamas "natūralumas" yra marketingas.
Jūs pati mažiau karščiuokitės ir pati išmokitė priimti kritiką. Pradžioje ir man buvo sunku, bet būtent čia yra viešas forumas ir visi gali pasisakyti, o skaitytojas jau pats atsirenka kas su kuo valgoma.
Ir jums linkiu ramių švenčių, tikiuosi man nereikės dar tris kartus jums to kartoti.

QUOTE(AdrijaAdrija @ 2009 12 24, 20:23)
Labai saunu, pasijuokete is saves  thumbup.gif ir savo ziniu taip pat. Be to apie vilna as rasiau atvirksciai.  Be to Ivo domuse max metai, tai Jus jau esate labai superinis zinovas ? lotuliukas.gif  Linksmu Sv. Kaledu.

QUOTE(Gžima @ 2009 12 25, 21:20)
sveiki smile.gif
skaičiau, skaičiau ir jau susisuko galvą kokį čiužinį pirkti wink.gif
taigi klausiu jūsų patarimo, lovą mes gaminame, grotelės kaip supratau bus paprastos mirksiukas.gif  mums reikia 180x200 mirksiukas.gif  mūsų svoriai 53kg. ir 95kg. kaina būtų gerai iki 1500Lt. norėčiau nors kelis variantus.....ir jeigu pirkti kitokias groteles kiek jos kainuotų g.gif
ačiū už atsakymus 4u.gif

Sveiki parasykite dar ir ugius. O jei jus neimsite groteliu, tai kiek baldininkai nuleis nuo kainos? Nes jei ziuresime is minkstesnios pakabos 340 lt 1vnt. tai vien minkstos pakabos groteles sudaro 680lt. o jei norite dar kur stipriai paminkstinta peciu sritis triton 528 lt.1vnt. o ciuzinys dar... [COLOR=blue]Arba kitas sprentimas - paprastos tankios groteles ir aukstas ciuzinys.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 27, 13:57)
Kodel neatsakote logiskais argumentais, kol kas girdziu tik reklama is Jusu Gera gera. 
Sveiki parasykite dar ir ugius. O jei jus neimsite groteliu, tai kiek baldininkai nuleis nuo kainos? Nes jei ziuresime is minkstesnios pakabos 340 lt 1vnt. tai vien minkstos pakabos groteles sudaro 680lt. o jei norite dar kur stipriai paminkstinta peciu sritis triton 528 lt.1vnt.  o ciuzinys dar... [COLOR=blue]Arba kitas sprentimas - paprastos tankios groteles ir aukstas ciuzinys.

o ūgiai būtų 1,95 ir 1,64 mirksiukas.gif
Atsakyti
ISABELA is lonos 1400 lt . Is feyco lavita, (pasiion-aukstesnis. Is mk foam kolo dubaj is aukstesniu butu.
Jei butu ciuziniui skirta iki 2000 lt butu platesnis pasirinkimas is minkstesniu labiau zonuotu ciuziniu .
Atsakyti
Gal ir man galėtų kas nors parekomenduoti geresnį čiužinį iki 3000 Lt 4u.gif
Mūsų ūgiai 1,62 ir 1,88, svoriai 55 ir 72. Norėčiau latekso, kažin, ar kristyna tiktų?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2009 12 27, 15:12)
Gal ir man galėtų kas nors parekomenduoti geresnį čiužinį iki 3000 Lt 4u.gif
Mūsų ūgiai 1,62 ir 1,88, svoriai 55 ir 72. Norėčiau latekso, kažin, ar kristyna tiktų?

Per kietas butu kristina geriau ziurekite kalissto, kol akcija yra. O jei is stipriau zonuotu ciuziniu yra prestige tubes is metzeler . Jus esta liekno sudejimo reiketu atsizvelgti dar i kitus niuansus. Kokios groteles lovoj? Ar noretumete veseniu er siltesniu ciuziniu? Ar nerta kokiu rimtu sveikatos problemu?
Atsakyti
sveikutes, norejau jusu patarimo. Renku ciuzinuka metuku vaikui, ziurineju is lono naujiena MIMI turime kokosini, na nlb man jis. Ka patartumete?
Atsakyti