Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(janna @ 2009 12 20, 20:51)
Klausymas: kokiu principu reikia vadovautis reguliuojant tuos 'slankiojancius plastmasiukus" grotelese?

Aciu!

I isore sukietini ax.gif i viduri suminkstini . o kokias turi ?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 20, 20:37)
I isore sukietini  ax.gif i viduri suminkstini . o kokias turi ?

Groteles, berots is cia: M&K Foam (lenkiskos). Tik ju kataloge as tokiu nerandu. g.gif
Atsakyti
Norejom Zoran ir kitu paklausti,

Musu duomenys: 65kg, 170 ir 100kg, 180 ugis. I lova dedasi groteles.
Ieskom patogaus ciuzinio, noretusi minkstesnio, komfortiskesnio.
Bet labai dideles sumos negalesim skirti. Variantai butu mazdaug tokie:
1 Aruba HR2,
2 Medea plius
3 Athena

Gal yra ir kitu variantu, nesame dideli zinovai...
smile.gif

Atsakyti
Sveiki,noreciau paklausti.Vaikui 5 metai,svoris apie 20 kg miega ant fotelio,kuris issilanksto i lova.Noretumem pirkti antciuzinuka,i koki patartumet atkreipti demesi?
Atsakyti
Sveiki,
Labai daug čia prirašyta, daug raidžių, sunku įsisavinti smile.gif
Kokį 160*200 ne lateksinį čiužinį žinantieji ir jau išbandę rekomenduotų porai 50*165 ir 90*186? Lovoje grotelės, miegame ant šono arba nugaros. Ir kur Vilniuje tai būtų galima nupirkti?
Atsakyti
kad atsakyti i klausima koks geriausias. reiketu suzinoti lovos groteliu tarpus ax.gif

Don Pedro storesni 5 arba 6 cm ziurekite .
Atsakyti
Sveiki, neseku temos, bet gal kas padetumete. Gal kas susidurete su Fey&Co ciuziniais? Nes uzsisakiau ciuzinuka H2, o man atveze H3 ir dabar jau sako kad tarp H2 ir H3 nera jokio skirtumo, bet parduotuvej H2 buvo tikrai minkstesnis, kokio as ir norejau. Tai toks klausimelis ir iskilo ar kas turite toki ciuzini? Aciu.
Atsakyti
Feyco ciuziniu yra daug ir ivairiu Koks tikslus ciuzinio modelis ir koks svoris miegosianciu zmoniu ?
Atsakyti
Ciuzinys Auriga. Uzsakiau h2, ar buna lipdukas is fabriko h2? Ar buna tik h3? Mane domina pats ciuziniu zymejimas, nes kalba buvo apie h2, o dabar jau sako kad h2 ir h3 yra tas pats, nors parduotuveje mano issirinktas h2 buvo tikrai minkstesnis. Na apie svori nebuvo kalbos.
Atsakyti
Jei auriga tai etiketej jei h2 buna tuscia , o jei h3 uzrasyti stai tokie bruksniukai III
Stipriai skiriasi minkstumas.
Atsakyti
QUOTE(Don Pedro @ 2009 12 21, 13:26)
Sveiki,noreciau paklausti.Vaikui 5 metai,svoris apie 20 kg miega ant fotelio,kuris issilanksto i lova.Noretumem pirkti antciuzinuka,i koki patartumet atkreipti demesi?

Ziurek viskoelastinius antciuzinius 5-6cm, kaip antai Lono viskoelastinis antciuzinis.
Papildyta:
QUOTE(mama6 @ 2009 12 21, 12:17)
Norejom Zoran ir kitu paklausti,

Musu duomenys: 65kg, 170 ir 100kg, 180 ugis. I lova dedasi groteles.
Ieskom patogaus ciuzinio, noretusi minkstesnio, komfortiskesnio.
Bet labai dideles sumos negalesim skirti. Variantai butu mazdaug tokie:
1 Aruba HR2,
2 Medea plius
3 Athena

Gal yra ir kitu variantu, nesame dideli zinovai... 
smile.gif

Aruba geriausias, bet patariu pabandyti kiek imanoma daugiau variantu ir H3 tame tarpe.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 12 20, 21:22)
O ka tu cia man nori irodyti, kad Metzeler ciuziniai yra sudas ir reklaminis triukas? Gal turi ka geresnio pasiulyti? Pirmyn laukiu alternatyvos, o tiksliau rimtu konkurentu ju ciuziniams is tavo puses, man butu idomu sulyginti.

Austrų ProNatura ergonominės miego sistemos geresnės, kurios yra pristatytos ir Lietuvoje.
40 zonų, kurios sureguliuojamos kiekvienam individualiai pagal ūgį, svorį ir formas.
Vėliau naudojant galima keisti zonas pagal pasikeitusio gyvenimo poreikius (gimdymai, traumos ir t.t.).
100% natūralios ir turi daugiau sertifikatų nei bet kurie kiti dirbtiniai gaminiai.
Atsakyti