Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

Sveiki,
matau čia apie čiužinius tiek daug pridiskutuota, tikrai labai svarbu kur žmogus miega, juk praleidžiame miegodami trečdali savo gyvenimo ir nuo miego kokybės priklauso savijauta visą likusę paros dalį. cool.gif
Noriu paklausti dėl lateksinių čiužinių su zonomis, ar butu kokia nors alternatyva tokiam žmogui kaip aš kai rytais pabundu visai kitam lovos krašte, vyras nuolat skundžiasi kad spardausi blush2.gif
vienu žodžiu, rolleyes.gif dėl tu zonu aš tikrai miegosiu ne pagal jas, ar man nepakenks, nes tikrai kartais pabundu skersai lovos.
Ar ten butinai reikia gulėti pagal tas zonas? Ir mano su vyru labai ugiai skiriasi net 40 cm.
Atsakyti
kai nepatogus ciuzinys del to daug vartomes. rinkites viskoelastinius ciuzinius ikrisite ir maziau vartysites. Koks lovos dugnas ? Kokie groteliu tarpai? Ir kokio sudejimo esate ?

Papildyta:
Vel diskusijos. Yra zonu ar nera. Koks skirtumas. Svarbiausia, kad patogu zmogui
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 18, 22:25)
kai nepatogus ciuzinys del to daug vartomes. rinkites viskoelastinius ciuzinius ikrisite ir maziau vartysites.  Koks lovos dugnas ? Kokie groteliu tarpai? Ir kokio sudejimo esate ?

Papildyta:
Vel diskusijos. Yra zonu ar nera. Koks skirtumas. Svarbiausia, kad patogu zmogui

Nuo kada viskoelastiniai patys patogiausi ir issprendzia vartymosi bedas? As cia jau reklamini naujadara uzuodziu.

Nesuiprantu, ko Avokadas prisvilo prie tu zonu, gal jam galvoje negerai? Atvesk, niekas cia bergzdziai diskutuoti nenori, jei netiki, netikek.
Atsakyti
O nuo kada sakau , kad jei patys geriausi? Tiesiog , kaip vienas is geresniu variantu . isiskaitykite i zmogaus klausimus ... labai didelis kontrastas ugiu ant 40 cm. Ir tiesiog jei ikristu patogiai maziau vartytusi. be to speju groteles, bus kaip ir daugumos lovose paprastos.
Atsakyti
Labas supermamos ir supertėčiai biggrin.gif smile.gif

Aš kaip suprantama irgi renkuosi čiužinį. Apsiribojau ties poroloniniais (įvairiai jie ten vadinami - šalta puta, poliuretanas ir bla bla), nes spyruoklinis netinka (lovos bortas čiužiniui tik 5 cm aukščio), o lateksinis netinka, nes lova tokia, kad ventiliacija nebus gera, todėl bijau, kad drėgmė kaupsis.

Tai va, apsistojau ties 2 variantais: lonas medea plius ir breckle vital blue (http://www.breckle.de/produkte/matratzen/blue-line/vital-blue/). Negaliu pasakyti, kodėl būtent tokius, bet kiek pavaikščiojau po parduotuves, pagulinėjau, tai subjektyviai (atsižvelgiant į kainą) liko tokie variantai. Breckle traukia, kad vokiškas (vokška kokybė thumbup.gif ), o be to ir dabar miegame ant breckle spyruoklinio (6-ti metai, nusiskundimų nėra). O medea atrodo kažkaip patraukliai: 3 porolono sluoksniai, o ir daug kas jį giria. Man svarbiausia, kad bent 5 metus neišsiglėtų kokios nors duobės, kad nesupelytų ir t.t.

Ar galite pakomentuoti, ar apskritai čia lygiaverčiai variantai. Mes su žmona sveriam 60kg, 85 kg, čiužinio išmatavimai 180*200.

Interesantas
Atsakyti
QUOTE(Interesantas @ 2009 12 19, 23:57)
Labas supermamos ir supertėčiai  biggrin.gif smile.gif

Aš kaip suprantama irgi renkuosi čiužinį. Apsiribojau ties poroloniniais (įvairiai jie ten vadinami - šalta puta, poliuretanas ir bla bla), nes spyruoklinis netinka (lovos bortas čiužiniui tik 5 cm aukščio), o lateksinis netinka, nes lova tokia, kad ventiliacija nebus gera, todėl bijau, kad drėgmė kaupsis.

Tai va, apsistojau ties 2 variantais: lonas medea plius ir breckle vital blue (http://www.breckle.de/produkte/matratzen/blue-line/vital-blue/). Negaliu pasakyti, kodėl būtent tokius, bet kiek pavaikščiojau po parduotuves, pagulinėjau, tai subjektyviai (atsižvelgiant į kainą) liko tokie variantai. Breckle traukia, kad vokiškas (vokška kokybė  thumbup.gif ), o be to ir dabar miegame ant breckle spyruoklinio (6-ti metai, nusiskundimų nėra). O medea atrodo kažkaip patraukliai: 3 porolono sluoksniai, o ir daug kas jį giria. Man svarbiausia, kad bent 5 metus neišsiglėtų kokios nors duobės, kad nesupelytų ir t.t.

Ar galite pakomentuoti, ar apskritai čia lygiaverčiai variantai. Mes su žmona sveriam 60kg, 85 kg, čiužinio išmatavimai 180*200.

Interesantas

Ziurint kokie jusu svoriai ir ugiai nuo to priklausys tinkamumas, jeigu smarkiau kreipti demesi i ortopedines savybes. O siaip Breckle su kokybe daug bendro neturi, bent jau ju spyruokliniai ciuziniai. Breckle ne taip seniai pradejo smarkiau lysti i poroloniniu rinka, pries tai pagrinda laike su spyruokliniais, o ju kokybe buvo gan prasta. Gal dabar ja kiek pagerino. Bei paciu vokieciu atsiliepimai apie Breckle pries penkis metus buvo ne ka geresni nei apie Opeli.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 12 20, 10:09)
Ziurint kokie jusu svoriai ir ugiai nuo to priklausys tinkamumas, jeigu smarkiau kreipti demesi i ortopedines savybes. O siaip Breckle su kokybe daug bendro neturi, bent jau ju spyruokliniai ciuziniai. Breckle ne taip seniai pradejo smarkiau lysti i poroloniniu rinka, pries tai pagrinda laike su spyruokliniais, o ju kokybe buvo gan prasta. Gal dabar ja kiek pagerino. Bei paciu vokieciu atsiliepimai apie Breckle pries penkis metus buvo ne ka geresni nei apie Opeli.

Jūs taip geriau nejuokaukite lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Breckle anksčiau tiesiog turėjo labai didelę kainą, kuri tikrai neatitiko kokybės, nes už tą pačią kainą buvo galima įsigyti tikrai tos sumos vertų čiužinių.
O dėl kokybės, pagal visas apklausas ir atliktus tyrimus jie visada jau kokius 10 metų yra geriausiųjų trejetuke ( čia Vokietijoje)
Papildyta:

Tai va, apsistojau ties 2 variantais: lonas medea plius ir breckle vital blue (http://www.breckle.de/produkte/matratzen/blue-line/vital-blue/). Negaliu pasakyti, kodėl būtent tokius, bet kiek pavaikščiojau po parduotuves, pagulinėjau, tai subjektyviai (atsižvelgiant į kainą) liko tokie variantai. Breckle traukia, kad vokiškas (vokška kokybė  thumbup.gif ), o be to ir dabar miegame ant breckle spyruoklinio (6-ti metai, nusiskundimų nėra). O medea atrodo kažkaip patraukliai: 3 porolono sluoksniai, o ir daug kas jį giria. Man svarbiausia, kad bent 5 metus neišsiglėtų kokios nors duobės, kad nesupelytų ir t.t.

Interesantas

Vital Blue yra kol kas vienas populiariausių čiužinių Lietuvoje, patogus, 7 anatominių zonų, išpjaustytas 3D lazeriu, puikiai prisitaiko prie įvairių kūno formų, galima rinkti H2 arba H3 kietumą. Kaip už tokią kainą, tai jis tikrai vertas tokių pinigėlių. Jei negailite pinigėlių čiužiniui, dar siūlyčiau pasižiūrėti "My Balance".
Nepaprastai geras čiužinukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 20 gruodžio 2009 - 10:29
QUOTE(vickyyy @ 2009 12 20, 11:28)
Jūs taip geriau nejuokaukite  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Breckle anksčiau tiesiog turėjo labai didelę kainą, kuri tikrai neatitiko kokybės, nes už tą pačią kainą buvo galima įsigyti tikrai tos sumos vertų čiužinių.
O dėl kokybės, pagal visas apklausas ir atliktus tyrimus jie visada jau kokius 10 metų yra geriausiųjų trejetuke ( čia Vokietijoje)
Papildyta:
Vital Blue yra kol kas vienas populiariausių čiužinių Lietuvoje, patogus, 7 anatominių zonų, išpjaustytas 3D lazeriu, puikiai prisitaiko prie įvairių kūno formų, galima rinkti H2 arba H3 kietumą. Kaip už tokią kainą, tai jis tikrai vertas tokių pinigėlių. Jei negailite pinigėlių čiužiniui, dar siūlyčiau pasižiūrėti "My Balance".
Nepaprastai geras čiužinukas.

O kas vede statistika, kad Vital blue vienas populiariausiu lietuvoje? Kodel ne padvaisko Zita, arba Trivilitos Magija 4?
O as supratau teisingai, pjaustyta su lazeriu NASA laboratorijije? Kur banomi slapciausi ginklai? Cia geras, as durnas maniau, kad lazerine optika uzprogramuoti peiliai.
Atsakyti

Interesantas

Ciuzinys i lova turetu sulysti nuo 1/3 iki 2/3. Nesupratau (raudonai), ka cia tokio norejai pasakyti? Jei apacioj plokste tai ir poroloniniai netinka.
Svoriai nedideli, tai kodel sugalvojote keisti ciuzini jei jis neisguletas? Gal labai nepatogus ar spyruokles braska?
Kadangi lova keiciate nepagailekite geroms grotelems (spyruoklinis buvo dabar nebetinka).

Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2009 12 19, 12:09)
Nuo kada viskoelastiniai patys patogiausi ir issprendzia vartymosi bedas? As cia jau reklamini naujadara uzuodziu.

Nesuiprantu, ko Avokadas prisvilo prie tu zonu, gal jam galvoje negerai? Atvesk, niekas cia bergzdziai diskutuoti nenori, jei netiki, netikek.

Jei nesugebi irodyti, tai kam zmones klaidini? Siais laikais visi iki 10 skaiciuoti moka biggrin.gif
Atsakyti
Klausymas: kokiu principu reikia vadovautis reguliuojant tuos 'slankiojancius plastmasiukus" grotelese?

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 12 20, 12:57)
O kas vede statistika, kad Vital blue vienas populiariausiu lietuvoje? Kodel ne padvaisko Zita, arba Trivilitos Magija 4?
O as supratau teisingai, pjaustyta su lazeriu NASA laboratorijije? Kur banomi slapciausi ginklai? Cia geras, as durnas maniau, kad lazerine optika uzprogramuoti peiliai.

Oi, labai atsiprašau, jūs teisus, aš nepasakiau, kad tai populiariausias čiužinukas iš "Breckle" nelyginu su kitais gamintojais, tik iš savų pardavimų.
O pasakiau lietuviškai, kad pjaustytas 3D lazeriu, nemaniau, kad kiekvienas pas mus toks protingas ir nesupras, kaip yra išpjaustomas čiužinukas.
Labai gaila, bet tikrai ne NASA'oje.
Atsakyti
QUOTE(avokadas @ 2009 12 20, 17:42)
Ciuzinys i lova turetu sulysti nuo 1/3 iki 2/3. Nesupratau (raudonai), ka cia tokio norejai pasakyti? Jei apacioj plokste tai ir poroloniniai netinka.
Svoriai nedideli, tai kodel sugalvojote keisti ciuzini jei jis neisguletas? Gal labai nepatogus ar spyruokles braska?
Kadangi lova keiciate nepagailekite geroms grotelems (spyruoklinis buvo dabar nebetinka).

Papildyta:
Jei nesugebi irodyti, tai kam zmones klaidini? Siais laikais visi iki 10 skaiciuoti moka biggrin.gif

Tai turbut as nemoku.

O ka tu cia man nori irodyti, kad Metzeler ciuziniai yra sudas ir reklaminis triukas? Gal turi ka geresnio pasiulyti? Pirmyn laukiu alternatyvos, o tiksliau rimtu konkurentu ju ciuziniams is tavo puses, man butu idomu sulyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 20 gruodžio 2009 - 20:30