QUOTE(Kirkė @ 2009 11 11, 22:00)
Pagal pempe1 pasakymą, išeina, kad su vyru nelabai tinkamą čiužinį nusipirkom Miegam ant TYLOS čiužinio, o jis spyruoklinis. Pagal sudėjimą, vyras yra smulkus - 173 cm ir 64 kg, o mano - 168 cm ir 63 kg. Aš labiau, nei vyras, mėgstu miegoti ant šono arba pilvo. Taigi, taip išeina, kad mes nepakankamai įspaudžiam čiužinį ir nepailsim taip, kaip turėtume...
O gal aš klystu ? Nes miego kokybe ant TYLOS čiužinio tikrai nesiskundžiu ir atsikeliu pailsėjusiu stuburu.
O gal aš klystu ? Nes miego kokybe ant TYLOS čiužinio tikrai nesiskundžiu ir atsikeliu pailsėjusiu stuburu.
Taip, Tyla kietokas ir jums butu geriau minkstesnis, bet nesakau, kad jus turite blogiausia varianta, tikrai normalus gaminys uz normalia kaina, be visu pribombasu aisku.
Papildyta:
QUOTE(edicike @ 2009 11 12, 00:46)
Labas vakaras,
Norime uzsisakyti Bauer ciuzinius.gal kas turite,ar tikrai kaina atitinka kokybe?
Pas mus yra senas spiruoklinis ciuzinys pirktas Dalioje kartu su lova.Tik tas ciuzinys pritvirtintas prie mediniu groteliu (lovos apacioje yra deze).Ar bus imanoma ta sena ciuzini nuimti?
Norime uzsisakyti Bauer ciuzinius.gal kas turite,ar tikrai kaina atitinka kokybe?
Pas mus yra senas spiruoklinis ciuzinys pirktas Dalioje kartu su lova.Tik tas ciuzinys pritvirtintas prie mediniu groteliu (lovos apacioje yra deze).Ar bus imanoma ta sena ciuzini nuimti?
Teks montuoti groteles jei nori ortopedinio ciuzinio. Bauers yra geros kokybes lateksiniai ciuziniai, bet ju kaina smarkiai sukelta del vardo. Neapsimoka ju pirkti, kai rinkoje yra du kartus pigesniu ir ne ka prastesniu.