QUOTE(gussste23 @ 2009 12 14, 17:36)
o jeigu po ciuziniu plokste, tai tik spyruoklinis ciuzinys? koks minksciausias? ar geriau deti lono viskoelastini antciuzini?
Pabandykite feyco Auriga h2 . iki 2000 lt kategorijoj
jis vienas is minkstesniu.
Papildyta:
QUOTE(knopsiukas @ 2009 12 14, 09:34)
sveiki
keli atsiliepimai apie nusipirktą čiužinį.
mūsų situacija tokia: aš - 1,64 m/55 kg, vyras - 1,78 m/110 kg. lova savo gamybos, plokštė. prieš tai buvęs čiužinys - 5 metų senumo "ortopedinis" (kietas) boneli tipo spyruoklis, piniginė situacija - na, buvau iš pradžių nusižiūrėjus tempurą, tai galima sakyti finansai siekė iki 5,5 tūkst. Lt.
kadangi lova nebuvo judinama jokiais būdais (MB žemaitiškas užsispyrimas), liko nedaug galimybių. tai nusipirkom gal kokį balandį gemegos amadeo super. aš naiviai tikėjausi, kad priprasiu, bet, deja, taip neįvyko. vyrui - gerai, jis miega ir vargo nemato. man - pečius skauda, klubus skauda, nugarą bendrai ryte skauda, sustingusi. vartausi per visą nakti kaip užsukta, nepatogu, kieta. šiuo metu ieškau pirkti antčiužinio, greičiausiai akys sustoja ties lono viskoelastiniu.
bendroj sumoj pinigai - 1250 Lt čiužinys, ~600 Lt antčiužinis. nekalbant apie pradinę mūsų turėtų pinigų sumą - ir už šią galima buvo kažką gerau įsigyti. žiopliai patys.
aciu uz pasidalinima patirtim
Labai retai liekno sudejimo zmonems tinka spyruokliniai ciuziniai , nes dauguma per kieti. Kalbam kategorijoj iki 2000 lt .
Labai naudingi atsiliepimai is praktikos