QUOTE(vickyyy @ 2009 12 04, 14:49)
Man tikrai neužkliuvo jūsų įsitikinimai, Valio Jums, ir vėliava į rankas, tik neaiškinkite man, kad visos iki smulkmenų medžiagos yra natūralios. Taip kai kurios iš jų gauna sertifikatus ir jau vadinasi natūraliomis.
Man labai patiko, kai tokius sertifikatus gauna spyruokliniai čiužiniai su porolono sluoksniu ant viršaus, na nebejuokinkime tautos!
o tai, kad jūs renkatės natūralią produkciją, tai ne mano reikalas. Tik nesakykite žmonėms, kad čiužinys yra 100% natūralus.
Taip nebūna, vistiek rasiu prie ko prisikabinti.
O gal, žaliasis, jūs natūralumą suprantate kiek kitaip? su kažkokiais nukrypimais?
Man natūralu yra 100% natūralu.
Man labai patiko, kai tokius sertifikatus gauna spyruokliniai čiužiniai su porolono sluoksniu ant viršaus, na nebejuokinkime tautos!
o tai, kad jūs renkatės natūralią produkciją, tai ne mano reikalas. Tik nesakykite žmonėms, kad čiužinys yra 100% natūralus.
Taip nebūna, vistiek rasiu prie ko prisikabinti.
O gal, žaliasis, jūs natūralumą suprantate kiek kitaip? su kažkokiais nukrypimais?
Man natūralu yra 100% natūralu.
Nusiraminkite, kada aš sakiau, kad čiužinys turi būti 100% natūralus, čia Jūs matote tik juoda arba balta. Apsidairykite, aplink labai daug gražių spalvų...
Jeigu medinės grindys yra nenatūraliai išdžiovintos, impregnuotos ir nulakuotos man jos vis tiek NATŪRALIOS grindys. Dauguma žmonių renkasi būtent tokias, o ne plastikinio laminato, nors jos kelis kartus pigesnės (ko nepasakysi apie sintetinius čiužinius), tai ar jie visi yra tokie pat nesusipratėliai kaip aš?
Taip ir su čiužiniais, aš renkuosi pagamintą iš natūralių, kad ir apdorotų medžiagų, o Jums geriausi yra poroloniniai, nes jais prekiaujate, tai ir miegokite ant sintetikos, bet nepirškite visiems savo siaurų įsitikinimų.
Vienus sintetinius čiužinius (durneo) labai puikiai įvertino dviračio šou, gal sekantys būsite Jūs?