Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(Inculto @ 2009 12 04, 13:05)
Galima neprekiauti, bet kiekviena rimta firma turi savo internetini puslapi, kur pateikia informacija apie gaminius... Tose vokiskose firmose, kurios prekiauja pvz. Metzeler ciuziniais su tubomis, labai truksta info apie konkrecius tubu gaminius (juk jie vis delto skirtingi), ties visais tik ta pati info, kad "zmogaus kunas per metus isgarina apie 200 l vandens"  doh.gif

Metzeleris nera ta firma, kurios pagrindinis arkliukas yra ciuziniai. Jai ciuziniai geriausiu atveju uzima 7% visu pardavimu, o as speju, kad kokius 2%. Todel jie galbut ir gali priimti toki sprendima, kad reklama ir pardavimais uzsiimtu kitu partneriu mazmenos su ju parama. As irgi stebiuosi, kodel jie isjunge savo ciuziniu padalinio tinklapi. Matyt jie labiau linksta i zaliavos ciuziniams gamyba, nei i uzbaigtus gaminius ir patys nenori uzsiimineti savo produkto reklama ir mazmena.
Atsakyti
gerai ax.gif kuriuos modeliu nori palyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 04 gruodžio 2009 - 12:46
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 04, 12:46)
gerai ax.gif  kuriuos modeliu nori palyginti.

84 su 126 tubu, idomu, ar tik tubu skaicius skiriasi, ar ir daugiau kas nors? Aciu 4u.gif

Bei apie Selection ir Platinium butu idomu isgirsti, kokie ten uzvalkaliukai (ar kitokie nei anksciau minetuose) ir aplamai kuo jie isskirtiniai? Aciu 4u.gif

Ir kas vis delto geriau Rufina ar 126 tubu ciuzinukas (H2)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 12 04, 14:18)
84 su 126 tubu, idomu, ar tik tubu skaicius skiriasi, ar ir daugiau kas nors? Aciu  4u.gif

Bei apie Selection ir Platinium butu idomu isgirsti, kokie ten uzvalkaliukai (ar kitokie nei anksciau minetuose) ir aplamai kuo jie isskirtiniai? Aciu  4u.gif

Ir kas vis delto geriau Rufina ar 126 tubu ciuzinukas (H2)?  ax.gif

Padaigstymas metzeler tubes ciuziniuose visur su tuo paciu elastingu hypersoft sluoksniu, tik skiriasi audinys ir padaigstymas. Sako kuo maziau padaigstytas tuo aukstesnis lygis technologiju. ant 84 tubes yra siauresne peciu zona perdanga virsutine maziau papjaustyta tik skersiniais bruksniais. Prestige platesne peciu zonas ir papjaustyta ir vertikaliai ir chorizonataliai. Siek tiek minkstesnis
prestige nuo selection skiriasi , kad prestige per danga duocell 50tankio 3cm. O selection perdanga 4cm ir triocell technologijos 60tankio ir daug labiau paprofiliuota-minkstesnis, geriau kuna priima . O selection nuo platinumo skiriasi tik uzvalkalu. ax.gif
Atsakyti
skaitau kurį laiką jūsų diskusijas,
šis bei tas aiškėja.

Gal galite atsakyti žinovai į klausimą:
Mūsuose tarp Fey&Co siūlomų čiužinių yra toks kaip pvz Royal Star.

Pažiūrėjau gamintojo puslapį - o ten tokio čiužinio asortimente nėra.

Kaip suprasti? g.gif Kur tuos čiužinius išties gamina? (konkrečiai šio modelio?)
Atsakyti
QUOTE(Žaliasis @ 2009 12 03, 19:52)
Na ir kuo Jums užkliuvo mano įsitikinimai, kad kuo natūraliau - tuo geriau?

Bet tvirtinimas, kad visi natūralumą patvirtinantys ženklai, pasaulinių žaliavų gamintojų, yra perkami ir visi vartotojai yra mulkinami tai tikrai jau yra Jūsų žinių viršūnė.
Ekologiškus tarptautinių nepriklausomų mokslinių institucijų įvertinimo sertifikatus gauna žaliavos, produktai ar gaminiai tik visapusiškai ištyrus ir įrodžius jų nekenksmingumą žmogui ir aplinkai ir kad juos panaudojus bus galima vėl perdirbti be jokios žalos gamtai.

Man tikrai neužkliuvo jūsų įsitikinimai, Valio Jums, ir vėliava į rankas, tik neaiškinkite man, kad visos iki smulkmenų medžiagos yra natūralios. Taip kai kurios iš jų gauna sertifikatus ir jau vadinasi natūraliomis.
Man labai patiko, kai tokius sertifikatus gauna spyruokliniai čiužiniai su porolono sluoksniu ant viršaus, na nebejuokinkime tautos!
o tai, kad jūs renkatės natūralią produkciją, tai ne mano reikalas. Tik nesakykite žmonėms, kad čiužinys yra 100% natūralus.
Taip nebūna, vistiek rasiu prie ko prisikabinti.
O gal, žaliasis, jūs natūralumą suprantate kiek kitaip? su kažkokiais nukrypimais?
Man natūralu yra 100% natūralu.
Atsakyti
Jeigu kabinti etikete naturalu, tai ir turi buti 100% naturalu, o visa kita akiu dumimas, tipo maziau naturalu ar daugiau. As lygiai taip pat suprantu tikraji naturaluma.
Ir dar paziurekite, kokio tipo ciuziniai gauna 1 laipsnio medicinini neinvazini sertifikata, kuris gali buti naudojamas net naujagimiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 04 gruodžio 2009 - 14:03
QUOTE(vickyyy @ 2009 12 04, 14:49)
Man tikrai neužkliuvo jūsų įsitikinimai, Valio Jums, ir vėliava į rankas, tik neaiškinkite man, kad visos iki smulkmenų medžiagos yra natūralios. Taip kai kurios iš jų gauna sertifikatus ir jau vadinasi natūraliomis.
Man labai patiko, kai tokius sertifikatus gauna spyruokliniai čiužiniai su porolono sluoksniu ant viršaus, na nebejuokinkime tautos!
o tai, kad jūs renkatės natūralią produkciją, tai ne mano reikalas. Tik nesakykite žmonėms, kad čiužinys yra 100% natūralus.
Taip nebūna, vistiek rasiu prie ko prisikabinti.
O gal, žaliasis, jūs natūralumą suprantate kiek kitaip? su kažkokiais nukrypimais?
Man natūralu yra 100% natūralu.

po žodžiu 'natūralus' dažnai slepiasi žodis 'organic'.
o "organic" reiškia 'organinės kilmės'. Viskas gražu, ar ne? smile.gif Iškart asocijuojasi su močiutės kaimu ir rūtų darželiu? biggrin.gif

O po šiuo žodžiu gali slypėti ir visai kiti dalykai. Nafta, tarp kitko, irgi yra organinės kilmės biggrin.gif O iš naftos pagaminti produktai - labai jau 'green' jums atrodo? smile.gif

Todėl šis 'prijaučiančių žaliesiems' arkliukas, dažniausiai pasibalnotas marketingistų, dažniausiai kelia tik šypseną. Gaila aišku kad daug žmonių ant jo pasimauna...

---

O kur kieno ausys kyšo (kas ką atstovauja) - čia aišku plika akimi bent kiek patirties turintiems su forumais rolleyes.gif

Tie kurie neapsimetinėja šlangom (pvz Pempe1 ir zoran) - nekelia pasipiktinimo ir dėl prasprūstančios reklamos, ir jų pasisakymose daugiau naudingos informacijos nei bukos reklamos, o kitiems 'užsimaskavusiems pardavėjams' reikėtų tikrai pasimokyti bendravimo, nes nevykusiais bandymais užsiiminėti paslėpta reklama kolkas keliate mažų mažiausiai įtarimus ir iššaukiate atmetimo reakciją.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 12 04, 09:13)
1. Teisinga isvada. Bet yra tam tikru ribojimu. Pirma labai svarbu zmogaus kompleksija, nereikia rinktis sunkiems labai minkstu, ar labai lengviems nusikietinti per daug, reikia rinktis aukso viduriuka, nei per minksta, nei per kieta. Bet geriau siek tiek per minkstas, nei per kietas. Tokia mano logika.
2. Neteisingai, medziagos kokybe apsprendzia ne minkstumas, o tankis, atsistatymo faktorius ir t.t.
3. Jie turi ir daugiau minusu, kuo storesnis sluoksnis, tuo labiau apgaubia kuna ir zmogus labiau prakaituoja, nes Viskoelastine medziaga labiausiai susispaudzia is visu ir uzdaro poras. Retai daromi su anatominemis zonomis ir paliekama teisinga kuno issidestyma nulemti mieganciojo svoriams ir anatomijai, be jokiu specialiu koreksciju, ka butetn daro zonuoti ortopediniai ciuziniai. Todel Tempur tipo ciuziniai labiau tinkami lengviems manekenams.

Ciuziniu ilgaamziskumas varijuoja nuo 1-12 metu, viskas priklauso nuo pasirinkto ciuzinio kokybes ir kompleksijos. Yra ciuziniai, kurie skirti iki 90kg, kiti atlaiko iki 120kg, treti ir iki 150kg. Tai jeigu 130kg vyras pasirinks ciuziniu, kuris laiko iki 90kg, jis ji sudeves 3-5 kartus greiciau nei zmogus iki 90kg.
Apie garantijas gali pasisikaityti si straipsni jis yra ir Gemegos tinklapyje:
http://www.montecris...ija-tai-nerimta

Lono garantijos surasytos kataloge, as visu modeliu nepamenu, bet ten daugiausiai duoda 5 metus kai kuriems gaminiams.

Vat man ir neaišku, kaip atrasti tą teisingą 'aukso viduriuką' g.gif
Tada kitas klausimas - jeigu tankis didelis, tai nebūtinai čiužinys bus kietas? T.y. ir labai didelio tankio medžiaga gali būti minkšta?
Ir apie viskoelastaną ax.gif Tai kokia iš viso jo nauda? Nes, kaip suprantu ir lateksiniai čiužiniai (tik, aišku, be kokosinio pluošto blush2.gif ) gali labai puikiai "išsilankstyti' ir išlaikyti žmogaus stuburą taisyklingoj formoj, ypač jei yra dar ir minkštos pakabos grotelės. Ar tas plonas kelių cm sluoksnis nėra dedamas tik dėl reklamos? Ar nepadidina čiužinio kainos, o realios naudos iš jo nėra?
Gal tuomet daug labiau apsimoka pirkti tik lateksinį (idealu 7 anatominių zonų) čiužinį, bet geresnes - minkštesnes groteles?

Kuo geresni tubų čiužiniai, lyginant su lateksiniais ne tubų? Ar tik tuom, kad didesnis oro laidumas per tubas, ar jos atlieka dar kažkokį papildomą darbą?

QUOTE(pempe1 @ 2009 12 04, 11:30)
Fey&Co- 5 paciam branduoliui be jokiu nuvertinimo procentu. uzvalkalui 2metai.
, 8h - 2 metai.
Sleepwell - 10metu spyruoklems, o visom kitom dalim 2 metai.
,Metzeler arba 10arba 15 metu regresivine garantija Stai cia  http://interjeruvizi...r_ciuziniai.php 
Lonas, tik prabangiausiasi 5 metai garantija Excellentline linijai.
Schalfprofi,2 metai
Schlaraffia lietuvoje 2 metus .

Na kažkaip du metai, sakyčiau, mažai g.gif Penki irgi mažoka, jei moki už čiužinį kokius 5 tūkstančius g.gif
Suprantu, kad pasibaigus garantiniam laikotarpiui nebūtinai daiktas bus nebetinkamas naudojimui, bet nusivylus dabartiniu čiužiniu, labai kritiškai žiūriu į tarnavimo laiką.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 12 04, 15:00)
Kuo geresni tubų čiužiniai, lyginant su lateksiniais ne tubų? Ar tik tuom, kad didesnis oro laidumas per tubas, ar jos atlieka dar kažkokį papildomą darbą?

Stipriau isreikstos zonos, nes tubos dvieju rusiu derinamos, o lateksiniai ar putu poliuretano tik papjaustyta to paties tankio medziaga. rolleyes.gif

Tuboms duoda 10 metu garantija, bent jau zada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inculto: 04 gruodžio 2009 - 15:11
QUOTE(Inculto @ 2009 12 04, 15:10)
Stipriau isreikstos zonos, nes tubos dvieju rusiu derinamos, o lateksiniai ar putu poliuretano tik papjaustyta to paties tankio medziaga.  rolleyes.gif

Tuboms duoda 10 metu garantija, bent jau zada  smile.gif

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Tai visas fokusas lateksiniuose ir yra tik išpjaustymas?

Vis dar man neaišku ar tankis = minkštumas? Jei tubų tankis skiriasi - išeitų, kad taip g.gif Vadinasi, kuo minkštesnis čiužinys, tuo mažesnis tankis, tuo greičiau susidėvi? unsure.gif
Atsakyti
Dar mąstau apie kitus du Metzelerio variantus: Bonaire ir Pluras tubes 84. Kas galėtų juos palyginti?
Atsakyti