Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

issirinkom kiekvienam klientu tipazui. Firmos su kuriomis dirbu Fey&Co, 8h, Sleepwell,Metzeler, Lonas, Schalfprofi, Schlaraffia ir turim net eksliuzivine kolekcija su naturaliu linu ir lateksu. Tiesiog per 5 metus darbo jau yra perprasti klientu tipazai
Papildyta:
8 firmom dirbam . Tai daug ar mazai?
Papildyta:
Kiekviena firma turi stipriasias ir silpanasias puses. Taciau konkurentam viesai to neskelbiu . Butu negarbinga partneriu atzvilgiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 03 gruodžio 2009 - 18:04
QUOTE(Žaliasis @ 2009 12 03, 18:14)
Zoran,
kreipiuosi į Jus, kaip į cheminių ir sintetinių medžiagų žinovą, paaiškinkite, prašau, visiems:
iš ko ir kaip gaminamas porolonas ar kitaip vadinamas - putų poliuretanas?
Iš anksto AČIŪ.

P.S. Dėl pempe1 patarimų šališkumų tai viskas labai aišku. Žmogus dirbdamas konkrečios įmonės parduotuvėje visada ir giria savo parduodamus gaminius. Ji apribota savo tiekėjų asortimentu ir nieko daugiau negali patarti.

Buvau išvykusi ir tiek daug pasiskaičiau įdomybių!
Žaliasis, natūraliste biggrin.gif:D nesugebi atsakyti į Zoran pateiktus klausimus, o pats užduodi tokius klausimus, į kuriuos jau buvo atsakyta senesnėse temose.
Visi vienaip ar kitaip žmonėms galime padėti iš savo pusės, todėl ir siūlome tai, ką turime. Dabar pasidarysiu sau antireklamą, nes mūsų firma lygiai taip pat turi ALE NATŪRALIŲ produktų, bet aš buvau gamykloje ir mačiau procesą. Ar jūs pats matėte kaip ir kas klijuoja kokosą??? Kaip yra sintetinamas lateksas??? Todėl sakau, tai kad produktai turi sertifikatus, ekologiškus ženklus, tai dar nereiškia, kad jie natūralūs. "Natūralumą" šiais laikais perkame už pinigus, tada užsidedi ant čiužinio lipduką ir visiems skiedi pasakas. Tikiuosi forumiečiai suprato, ką norėjau pasakyti, na nėra "natūralių" čiužinių - techniškai to niekas neišneša.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2009 12 03, 18:05)
nėra "natūralių" čiužinių - techniškai to niekas neišneša.

O kaip grikiu lukstu ciuziniai?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2009 12 03, 19:05)
Buvau išvykusi ir tiek daug pasiskaičiau įdomybių!
Žaliasis, natūraliste biggrin.gif:D nesugebi atsakyti į Zoran pateiktus klausimus, o pats užduodi tokius klausimus, į kuriuos jau buvo atsakyta senesnėse temose.
Visi vienaip ar kitaip žmonėms galime padėti iš savo pusės, todėl ir siūlome tai, ką turime. Dabar pasidarysiu sau antireklamą, nes mūsų firma lygiai taip pat turi ALE NATŪRALIŲ produktų, bet aš buvau gamykloje ir mačiau procesą. Ar jūs pats matėte kaip ir kas klijuoja kokosą??? Kaip yra sintetinamas lateksas??? Todėl sakau, tai kad produktai turi sertifikatus, ekologiškus ženklus, tai dar nereiškia, kad jie natūralūs. "Natūralumą" šiais laikais perkame už pinigus, tada užsidedi ant čiužinio lipduką ir visiems skiedi pasakas. Tikiuosi forumiečiai suprato, ką norėjau pasakyti, na nėra "natūralių" čiužinių - techniškai to niekas neišneša.

Na ir kuo Jums užkliuvo mano įsitikinimai, kad kuo natūraliau - tuo geriau?

Bet tvirtinimas, kad visi natūralumą patvirtinantys ženklai, pasaulinių žaliavų gamintojų, yra perkami ir visi vartotojai yra mulkinami tai tikrai jau yra Jūsų žinių viršūnė.
Ekologiškus tarptautinių nepriklausomų mokslinių institucijų įvertinimo sertifikatus gauna žaliavos, produktai ar gaminiai tik visapusiškai ištyrus ir įrodžius jų nekenksmingumą žmogui ir aplinkai ir kad juos panaudojus bus galima vėl perdirbti be jokios žalos gamtai.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 12 03, 16:18)
Dabar miegam ant prieš penkis metus pirkto lateksinio Padvaisko čiužinio su kokoso plaušu, lyg 5 anatominių zonų g.gif Pavadinimo nepamenu. Kiek paskaičiau, supratau, kad prastas mūsų pasirinkimas (jei klystu, pataisykite 4u.gif ) blush2.gif

Pagulinekit ant 7 zonu ciuzinuku ir pajusit skirtuma, sekmes renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 12 03, 21:06)
Pagulinekit ant 7 zonu ciuzinuku ir pajusit skirtuma, sekmes renkantis  mirksiukas.gif

Dar šiek tiek pasamprotausiu, gal kas paantrins man 4u.gif

Bandau suprasti, koks čiužinys yra geriausias - laikytinas etalonu.
1. Tai vis tik kuo čiužinys minkštenis - tuo geresnis? Nes tuomet čiužinys labiau išsiformuoja pagal žmogaus kūną, taip išlaikant stuburą kiek įmanoma tiesesnį g.gif Tas ypač galioja mėgstantiems gulėti ant šono.
2. Bet jei čiužinys bus minkštas - tuomet jo tarnavimo laikas sutrumpės. Ar šios savybės neturi tiesioginio ryšio?
3. Vien viskoelastano čiužiniai (pvz. Tempur) turi minusą, nes per lėtai grįžta į pradinę padėtį, o tai nepatogumas vartantis naktį, nors, sakyčiau, tikrai idealiai atpalaiduoja nugarą.

Mane labai domina lateksinių, viskoelastinių čiužinių ilgaamžiškumas.
Mūsiškis anksčiau aprašytas, mano nuomone jau nebetinkamas naudoti, ką aš laikau minusu ir todėl nebepirkčiau Padvaisko čiužinių. Bet, ar teisinga mano nuomonė, nes kelis kart skaičiau minint, kad čiužiniai ir tarnauja apie penkis metus? Tai aš gal noriu neįmanomo dalyko? Tarkim Tempur pilną garantiją duoda 5 metams, nors reklamuojasi, kad garantija 15 metų. Vadinasi, yra nemaža tikimybė, kad po tų penkerių čiužinys jau nebebus toks pats geras, kaip ir naujas. Įdomu, kokią garantiją savo čiužiniams duoda, pvz. Lonas g.gif

Šiaip labai gaila, kad praktiškai nėra vartotojų atsiliepimų po keleto metų apie čiužinius, o tai mane labiausiai domina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 04 gruodžio 2009 - 08:55
QUOTE(Nuk @ 2009 12 04, 09:53)
Dar šiek tiek pasamprotausiu, gal kas paantrins man 4u.gif

Bandau suprasti, koks čiužinys yra geriausias - laikytinas etalonu.
1. Tai vis tik kuo čiužinys minkštenis - tuo geresnis? Nes tuomet čiužinys labiau išsiformuoja pagal žmogaus kūną, taip išlaikant stuburą kiek įmanoma tiesesnį g.gif Tas ypač galioja mėgstantiems gulėti ant šono.
2. Bet jei čiužinys bus minkštas - tuomet jo tarnavimo laikas sutrumpės. Ar šios savybės neturi tiesioginio ryšio?
3. Vien viskoelastano čiužiniai (pvz. Tempur) turi minusą, nes per lėtai grįžta į pradinę padėtį, o tai nepatogumas vartantis naktį, nors, sakyčiau, tikrai idealiai atpalaiduoja nugarą.

Mane labai domina lateksinių, viskoelastinių čiužinių ilgaamžiškumas.
Mūsiškis anksčiau aprašytas, mano nuomone jau nebetinkamas naudoti, ką aš laikau minusu ir todėl nebepirkčiau Padvaisko čiužinių. Bet, ar teisinga mano nuomonė, nes kelis kart skaičiau minint, kad čiužiniai ir tarnauja apie penkis metus? Tai aš gal noriu neįmanomo dalyko? Tarkim Tempur pilną garantiją duoda 5 metams, nors reklamuojasi, kad garantija 15 metų. Vadinasi, yra nemaža tikimybė, kad po tų penkerių čiužinys jau nebebus toks pats geras, kaip ir naujas. Įdomu, kokią garantiją savo čiužiniams duoda, pvz. Lonas  g.gif

Šiaip labai gaila, kad praktiškai nėra vartotojų atsiliepimų po keleto metų apie čiužinius, o tai mane labiausiai domina  cool.gif

1. Teisinga isvada. Bet yra tam tikru ribojimu. Pirma labai svarbu zmogaus kompleksija, nereikia rinktis sunkiems labai minkstu, ar labai lengviems nusikietinti per daug, reikia rinktis aukso viduriuka, nei per minksta, nei per kieta. Bet geriau siek tiek per minkstas, nei per kietas. Tokia mano logika.
2. Neteisingai, medziagos kokybe apsprendzia ne minkstumas, o tankis, atsistatymo faktorius ir t.t.
3. Jie turi ir daugiau minusu, kuo storesnis sluoksnis, tuo labiau apgaubia kuna ir zmogus labiau prakaituoja, nes Viskoelastine medziaga labiausiai susispaudzia is visu ir uzdaro poras. Retai daromi su anatominemis zonomis ir paliekama teisinga kuno issidestyma nulemti mieganciojo svoriams ir anatomijai, be jokiu specialiu koreksciju, ka butetn daro zonuoti ortopediniai ciuziniai. Todel Tempur tipo ciuziniai labiau tinkami lengviems manekenams.

Ciuziniu ilgaamziskumas varijuoja nuo 1-12 metu, viskas priklauso nuo pasirinkto ciuzinio kokybes ir kompleksijos. Yra ciuziniai, kurie skirti iki 90kg, kiti atlaiko iki 120kg, treti ir iki 150kg. Tai jeigu 130kg vyras pasirinks ciuziniu, kuris laiko iki 90kg, jis ji sudeves 3-5 kartus greiciau nei zmogus iki 90kg.
Apie garantijas gali pasisikaityti si straipsni jis yra ir Gemegos tinklapyje:
http://www.montecris...ija-tai-nerimta

Lono garantijos surasytos kataloge, as visu modeliu nepamenu, bet ten daugiausiai duoda 5 metus kai kuriems gaminiams.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 12 04, 08:53)
Vadinasi, yra nemaža tikimybė, kad po tų penkerių čiužinys jau nebebus toks pats geras, kaip ir naujas. Įdomu, kokią garantiją savo čiužiniams duoda, pvz. Lonas  g.gif

mes pirkom lateksinį Lono gamybos, tai mums aiškino, kad jeigu per 5 metų garantijos laikotarpį išsiduobs 10 proc. - tai yra 2 cm, čiužinį keis. bet nemanau, kad garantiją duoda tik todėl, kad po 5 metų jau jį reiks mesti. kažin.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 12 04, 09:57)
mes pirkom lateksinį Lono gamybos, tai mums aiškino, kad jeigu per 5 metų garantijos laikotarpį išsiduobs 10 proc. - tai yra 2 cm, čiužinį keis. bet nemanau, kad garantiją duoda tik todėl, kad po 5 metų jau jį reiks mesti. kažin.

Įlindau į Padvaisko puslapį. Jie garantiją duoda taip pat 5 metams g.gif Reik ieškoti pirkimo dokumentų tokiu atveju blink.gif
Atsakyti
Bandau speti, kad Metzeler turi problemu, nes jau menuo kaip sis puslapis neveikia... Jei turit ziniu, kad tai ne pagrindinis sios firmos puslapis (kas liecia ciuzinius), prasau ideti nuoroda i tikraja, aciu

http://www.metzeler-schaum.de/
Atsakyti
Metzeler jau pries metus pranese , kad jiems daug patogiau dirbti su didmenininkais ir kad jiems nesitrukdytu darbas tiesiog puslapi palieka kontaktus vienus ir tas zmogus nukreipineja. Esme kad jie yra stambus gamintojas ir su smulkiais klientais jiems gaistasi laikas . Tai tiesiog dabar nukreipe klienta i atstovus kurie dirba su mazmena. Ir sake daug maziau trugdziu dabar , kai taip padare puslapi. Nes vokietijoj labai daug kas prekiauja metzeler ciuziniai . labai daug tasku. tik reikia moketi ieskoti

Fey&Co- 5 paciam branduoliui be jokiu nuvertinimo procentu. uzvalkalui 2metai.
, 8h - 2 metai.
Sleepwell - 10metu spyruoklems, o visom kitom dalim 2 metai.
,Metzeler arba 10arba 15 metu regresivine garantija Stai cia http://interjeruvizi...r_ciuziniai.php
Lonas, tik prabangiausiasi 5 metai garantija Excellentline linijai.
Schalfprofi,2 metai
Schlaraffia lietuvoje 2 metus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 04 gruodžio 2009 - 11:31
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 04, 11:30)
Metzeler jau pries metus pranese , kad jiems daug patogiau dirbti su didmenininkais  ir kad jiems nesitrukdytu darbas  tiesiog puslapi palieka kontaktus vienus ir tas zmogus nukreipineja. Esme kad jie yra stambus gamintojas ir su smulkiais klientais jiems gaistasi laikas . Tai tiesiog dabar nukreipe  klienta i atstovus kurie dirba su mazmena. Ir sake daug maziau trugdziu dabar , kai taip padare puslapi. Nes vokietijoj labai daug kas prekiauja metzeler ciuziniai . labai daug tasku. tik reikia moketi ieskoti

Galima neprekiauti, bet kiekviena rimta firma turi savo internetini puslapi, kur pateikia informacija apie gaminius... Tose vokiskose firmose, kurios prekiauja pvz. Metzeler ciuziniais su tubomis, labai truksta info apie konkrecius tubu gaminius (juk jie vis delto skirtingi), ties visais tik ta pati info, kad "zmogaus kunas per metus isgarina apie 200 l vandens" doh.gif
Atsakyti