Triton patogesnes, komfortiskesnes, tilesnes, nebuvo problemu su peciu sritimi, kaina aisku didesne. Lignum pigesnes, atlaiko dideli svori, taipogi minkstos pakabos groteles. Dar yra minkstos ir Sollo groteles, Modia is Schlaraffia. Visos kitos Lietuvos rinkoje kietos.
QUOTE(Krisss @ 2009 12 01, 16:44)
Na jei čia atsakymas buvo man, tai nematau prasmės pirkti vaikui 4 m. lateksinį čiužinį, nes vistiek na max 5 metam jis.. o ir kaina man per didelė šiai dienai, lova mažiau kainuoja nei čiužinys.. pati turiu lateksinį tik mano man rodos Trivilitos.. nebeatsimenu jau.. pretenzijų aš jam neturiu, o gal vistik nesu priekabi.. prieš tai patys turėjom Lono Norka čiužinuką.. porą metų naudojom, dabar uošviai sau atsidžiaugti juo negali..
Jei perkam gera ciuzini besiformuojanciam vaiko stuburui tai turetu buti atvirksciai prioritetai ciuzinys brangiau. Bet vel gi bukim realistai kiek galit skirti vaikui bandysiu pavardinti variantus,
Kokia nuomonė apie saulėgrąžų aliejaus putų poliuretaną, jo privalumus ar trūkumus lyginant su lateksu?
QUOTE(AŠA @ 2009 12 01, 19:41)
Kokia nuomonė apie saulėgrąžų aliejaus putų poliuretaną, jo privalumus ar trūkumus lyginant su lateksu?
Lygiai tie patys kaip ir lyginti paprasta HR su Lateksu, tik pastarasis savo sudetyje turi saulegrazu aliejaus.
QUOTE(Zoran @ 2009 12 01, 19:13)
Lygiai tie patys kaip ir lyginti paprasta HR su Lateksu, tik pastarasis savo sudetyje turi saulegrazu aliejaus.
ar saulėgrąžų aliejus turi kokios įtakos poliuretanui? kuriam pirmenybę teiktumėte patys?
QUOTE(AŠA @ 2009 12 01, 20:56)
ar saulėgrąžų aliejus turi kokios įtakos poliuretanui? kuriam pirmenybę teiktumėte patys?
Jokios. Vienintelis teigiamas aspektas maziau zalos gamtai.
Ačiū. Klausiau, nes lyginu Kalisto ir Bonaire Niekaip nesuprantu, kainos skirtumo :
QUOTE(AŠA @ 2009 12 01, 22:39)
Ačiū. Klausiau, nes lyginu Kalisto ir Bonaire Niekaip nesuprantu, kainos skirtumo :
O ko cia nesuprasti? Kas butent neramina?
Aš visgi ryžausi skirtingų firmų čiužinius pasirinkti, vienos firmos vienokius vaikams, ir kitos firmos sau su vyru. Kai jau būsiu visus išbandžius, parašysiu įspūdžius. Tikiuosi, po kelių metų nereiks nė apie vieną rašyti liūdnų patyrimų
Ir dar iš patyrimo. Kiek konsultantų sutikau, nė vienas dorai negalėjo pateikti charakteristikų/privalumų/negerumų skirtingų rūšių čiužinių. Nors dauguma turbūt pasivėžinę po gamyklas, bet, matyt, per apmokymus labiau pramogom nei žiniomis domėjosi
Ir dar iš patyrimo. Kiek konsultantų sutikau, nė vienas dorai negalėjo pateikti charakteristikų/privalumų/negerumų skirtingų rūšių čiužinių. Nors dauguma turbūt pasivėžinę po gamyklas, bet, matyt, per apmokymus labiau pramogom nei žiniomis domėjosi
QUOTE(Zoran @ 2009 12 01, 22:05)
O ko cia nesuprasti? Kas butent neramina?
Kodėl Bonaire iš putų poliuretano, bet brangesnis nei latkesinis. Kuris ilgiau tarnautų ir būtų mažiau reiklus priežiūrai? Bonairės užvalkalas nelinkęs subliūkšti? Ar poliuretanas po kiek metų nesubyrės kaip parolonas?
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 01, 18:42)
Jei perkam gera ciuzini besiformuojanciam vaiko stuburui tai turetu buti atvirksciai prioritetai ciuzinys brangiau. Bet vel gi bukim realistai kiek galit skirti vaikui bandysiu pavardinti variantus,
Na suprantu kad vaiko stuburas besiformuojantis.. bet realiai siai dienai negaliu skirti baisiai dideliu pinigu jam.. na noreciau uz kokius 600lt nupirkti 90x200 ar realu?
QUOTE(Krisss @ 2009 12 02, 08:36)
Na suprantu kad vaiko stuburas besiformuojantis.. bet realiai siai dienai negaliu skirti baisiai dideliu pinigu jam.. na noreciau uz kokius 600lt nupirkti 90x200 ar realu?
pamegink apsilankyti www.ivo.lt tinklapyje ten tikrai galima rasti kazka tinkamo o kas svarbiausia is naturaliu medziagu. esu labai patenkinta jais bet tai kiekvieno asmenine nuomuone. as tik uz naturalias medziagas!!