Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(priklausomybe @ 2009 11 30, 01:45)
Tai va, kad tik dabar reikalo prispirta ieskau info kai kurios ir uzmaciau sita temute primirsta, nutariau ilyst... Gal kam pravers  4u.gif  Duok D, jums taip neatsitiktu. Viena mano drauge, atvirai pasakius, tai pakraupo kai pamate mano ciuzinio bukle dabar ir suzinojo jo kaina...

O tu kreiptis pas pardaveja del garantijos nebandei, gi gali taip nutikti daugumai ciuziniu, ten nuo partiju kartais priklauso. Medea Plus 5 metus garantija turi nuo issigulejimo.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 11 30, 08:01)
O tu kreiptis pas pardaveja del garantijos nebandei, gi gali taip nutikti daugumai ciuziniu, ten nuo partiju kartais priklauso. Medea Plus 5 metus garantija turi nuo issigulejimo.

Ale gerai, kad uzejau, kur protingu zmoniu buna smile.gif.
Kazkaip nebandem, dabar turim rupesteliu persikelt i nauja buta, tai manau, kai susitvarkysim, reikes tikrai kreiptis. Tik as galvoju, ar mes kokia garantija gavom g.gif .
O butu labai idomu suzinot, kaip jie "matuoja" ta isgulejima? Manau, kad ne "is akies" g.gif
Atsakyti
Idomu butu isgirsti nuomone apie Fey&Co "Impuls" bei "Memo de luxe" ciuzinukus iki 80 kg svorio, derinant su zonuotomis grotelemis, pvz. Triton V5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inculto: 30 lapkričio 2009 - 13:04
Dar "Moonlight" domina, bet nerandu info apie ji ir kur galima Vilniuje isigyti. ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
monlicht ir memode luxe yra labai panasus ciuziniai tik pavirsius siek tiek kitaip ispjaustytas. O kodel passiion neziurite? Impuls standesnis uz passion ir maziau papjaustytas.
Atsakyti
Laba diena, pagaliau ir mes miegale ant savo "Kristyna" is Lono, groteles pirkom Lignum starr. Tai va norejau paklausti kaip ten su tomis grotelemis, pas mus lipant i lova, verciantis ir dar kai ka darant girdisi tu groteliu "braskejimas" doh.gif , ir tai man sukelia diskonforta, nes atrodo, kad jos luz doh.gif Ar cia normalu ar su musu grotelemis kazkas ne taip? Beje musu lovoje lentutes palaikancios groteles isdestytos per ploti 3 eilemis (tai yra gale, viduryje ir priekyje). Gal tame esme? g.gif Labai butu idomu isgirsti kitu nuomone?
O pilnavercio malonumo miegant dar nepajutau, nes miegu su kudikiu, kuri maitinu per nakti turbut 20kartu, tai toks ir miegas doh.gif . Sitoj vietoj lauksim geresniu laiku smile.gif
Atsakyti
isimkite ir padekite ant grindu ir pabandykte ir tada bus aisku. ar groteles ar lentos ant kuriu laikosi kaltos.O gal ir lova ,kur nesusukta arba nedasukta varztu ir girgzda.
Nes pas mus ekspozicijoj vienoj lovoj truko varztu listvutej soninej, ant kuriu pasideda ir girgzdejo , kol isuko papildomai varstu i lovos atramini pagaliuka. po to padejom bet kokias groteles ir viskas gerai buvo. Paziurekite ar cvisi varztai vietoje
Atsakyti
QUOTE(Akimirkos @ 2009 11 30, 16:14)
Laba diena, pagaliau ir mes miegale ant savo "Kristyna" is Lono, groteles pirkom Lignum starr. Tai va norejau paklausti kaip ten su tomis grotelemis, pas mus lipant i lova, verciantis ir dar kai ka darant girdisi tu groteliu "braskejimas"  doh.gif , ir tai man sukelia diskonforta, nes atrodo, kad jos luz  doh.gif Ar cia normalu ar su musu grotelemis kazkas ne taip? Beje musu lovoje lentutes palaikancios groteles isdestytos per ploti 3 eilemis (tai yra gale, viduryje ir priekyje). Gal tame esme?  g.gif Labai butu idomu isgirsti kitu nuomone?
O pilnavercio malonumo miegant dar nepajutau, nes miegu su kudikiu, kuri maitinu per nakti turbut 20kartu, tai toks ir miegas  doh.gif . Sitoj vietoj lauksim geresniu laiku  smile.gif

Manau, kad barska ties dubeniu listveles, kurios paliktos ant minkstos padeties(ties viduriu abu plastikiniai slankikliai) ir atsokdamos viena i kita susimusa. Dar gali buti ties peties sritimi paminkstinti amortikai remiasi i jusu lovos sonus ir barska. Reikia ten skyles padaryti arba nuimti medienos dali su kaltu.
Atsakyti
Laba diena..

Ieškau vaikui čiužinuko, skaitinėju apie Norka.. man reikia 90x200, ir kad kaina nebutu labai kosmine.. gal kas turit ką nors panašaus ir galit pasidalinti mintim.. 4u.gif

Ačiū labai..
Atsakyti
Guliu ant "Lono mažmenos" lateksinio čiužinio KRISTYNA ir vargo nematau. Niekad gyvenime nepirksiu kitokio čiužinio kaip tik iš gero latekso.
Atsakyti
QUOTE(Tomykas @ 2009 12 01, 16:11)
Guliu ant "Lono mažmenos" lateksinio čiužinio KRISTYNA ir vargo nematau. Niekad gyvenime nepirksiu kitokio čiužinio kaip tik iš gero latekso.

Na jei čia atsakymas buvo man, tai nematau prasmės pirkti vaikui 4 m. lateksinį čiužinį, nes vistiek na max 5 metam jis.. o ir kaina man per didelė šiai dienai, lova mažiau kainuoja nei čiužinys.. blush2.gif g.gif pati turiu lateksinį tik mano man rodos Trivilitos.. nebeatsimenu jau.. doh.gif pretenzijų aš jam neturiu, o gal vistik nesu priekabi.. prieš tai patys turėjom Lono Norka čiužinuką.. porą metų naudojom, dabar uošviai sau atsidžiaugti juo negali.. blush2.gif
Atsakyti
Kokie privalumai/trūkumai grotelių Lignum star ir Triton? Ačiū.
Atsakyti