Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai - 7dalis

QUOTE(Y2K @ 2009 11 27, 14:15)
Jūs apie save, brangųjį, daugiskaita rašot? smile.gif Reklamos atžvilgiu šis forumas kaip tik pakankamai korektiškas. Pasižiūrėkit į visokių platintojų temas, palyginimui smile.gif Aš tikrai dėkinga čia rašantiems profesionalams, ypač Zoran, už suteiktą informaciją, be jų ši tema jau seniai būtų užgesus arba virtus briedo ir dormeo reklamos kampeliu. Beje, pastaruoju metu (kol Jūs nepradėjote drumsti vandens su visokiais lozungais) čia buvo nusistovėjus gana maloni dalykiška atmosfera ir pateikiama tikrai naudinga ir konkreti info.

Kadangi yra atskira tema Tempurui, gal verta pagalvoti ir apie atskirą temą natūraliems čiužiniams?

Dekui uz paaiskinima, butent tai as ir stengiuosi daryti, isvalyti foruma nuo netiesos, klaidingos informacijos ir perdetos reklamos. As tik uz ta reklama, kuri yra teisinga ir pagrysta.
Zaliasis vartotojas pats yra atstovas kazkurios "naturalios" firmos ir nori pabandyti pakovoti su manimi jiegomis, nors nesugeba atskirti ciuziniu paskirties nuo medziagu panaudojimo ir tikslo. Jis pats sau darosi antireklama ir pastate save ir tas "naturalias" firmas i dunduku vieta.

Butent ZALIASIS cia bando pramusti sau reklama su niekiniais argumentais ir nepagrystais dalykais, tik neismaneliai taip elgiasi. Jusu reklamuojamu "naturaliu" produktu atstovai seniai tyli tokiuose diskusijose, nes supranta, kad ju tipo produktas yra totalus klientu mulkinimas ir pasenusiu nesamoniu kisimas i pasimetusio pirkejo smegenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 27 lapkričio 2009 - 13:33
QUOTE(Y2K @ 2009 11 27, 13:15)
... čia buvo nusistovėjus gana maloni dalykiška atmosfera ir pateikiama tikrai naudinga ir konkreti info.

na kaip sau norit, bet jei karts nuo karto išsivysto tokia "ne į temą" diskusija, tai pasisakysiu:

man atmosfera šiame forume yra šlykšti ir pilna beribės arogancijos bei visiškos nepagarbos iš "atstovų-žinovų" pusės. naudingą ir konkrečią informaciją teko rankioti iš vėmalų balos. kad tos informacijos yra tai yra, bet jau įpakavimas unsure.gif (jau matau repliką: o tu ką imi - informaciją ar įpakavimą - man geriausia, jei ta informacija būtų plika, be jokio įpakavimo...).

tokie mano įspudžiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2009 11 27, 14:01)
O Metzelerio pagalvem nuolaida bus, ar neprekiaujat?
Ačiū

Ir pagalvem bus 15 proc. Metzeler, tik pasibandyti gyvai neturim, dar neatvaziavo musu uzsakytos. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 11 27, 15:14)
na kaip sau norit, bet jei karts nuo karto išsivysto tokia "ne į temą" diskusija, tai pasisakysiu:

man atmosfera šiame forume yra šlykšti ir pilna beribės arogancijos bei visiškos nepagarbos iš "atstovų-žinovų" pusės. naudingą ir konkrečią informaciją teko rankioti iš vėmalų balos. kad tos informacijos yra tai yra, bet jau įpakavimas unsure.gif (jau matau repliką: o tu ką imi - informaciją ar įpakavimą - man geriausia, jei ta informacija būtų plika, be jokio įpakavimo...).

tokie mano įspudžiai cool.gif

Tai tau maloniau klausyti saldaus melo, nei karcios tiesos. Tu zmogu vertini pagal jo isvaizda ar darbus?
Atsakyti
To Cristo - ačiū

To san - mokykitės skaityti: "pastaruoju metu ..... čia buvo nusistovėjus gana maloni dalykiška atmosfera ". Nenorėjau leistis į asmeniškumus, bet kažkur nuo 6-os temos Zoran pastebimai tapo pakantesnis klausinėtojams ir ne tik klausinėtojams.

"Natūralistams" - pakomentuokit, prašom, kame gėris, nes cituojamas tekstas kelia labai daug abejonių:
"Paklotas iš durpių yra sudėtinė ProNatura ergonominių miego sistemų dalis.
Gali būti naudojamas ant visų čiužinių.
Gaminiuose esančios durpės veikia kaip gydymas šiltu purvu. Žmonės, kuriuos vargina reumatiniai skausmai, žino apie šildantį ir gerą poveikį turinčią gydomojo purvo terapiją. Didelio drėgmės sugėrimo ir išsklaidymo dėka sukuriamas sveikas miego klimatas bei harmonizuojantis poveikis geologinių trukdymo zonoje."
Iš čia: http://www.baldai.iv...-pronatura.html
Atsakyti
Sveiki. Norėčiau paklausti ar būtų galima rasti tokių vienviečių čiužinių, kuriuos būtų galima dėti ant paprastos lovos ar fotelio, kuris išsilanksto į lovą. Suprantu, kad absoliuti dauguma čiužinių tam yra nepritaikyti, bet gal galėtumėte pasiūlyti keletą variantų, kurie daugiau mažiau būtų tinkami tokiai situacijai. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(giedrius123 @ 2009 11 28, 18:58)
Sveiki. Norėčiau paklausti ar būtų galima rasti tokių vienviečių čiužinių, kuriuos būtų galima dėti ant paprastos lovos ar fotelio, kuris išsilanksto į lovą. Suprantu, kad absoliuti dauguma čiužinių tam yra nepritaikyti, bet gal galėtumėte pasiūlyti keletą variantų, kurie daugiau mažiau būtų tinkami tokiai situacijai. Ačiū.

Visi poliuretaniniai ciuziniai iki 12cm tam dalykui butu tinkami, kaina nuo 150-700Lt.
Atsakyti
Sveiki,

siandien pirma nakti miegojau ant musu naujo Medeja Plius ciuzinio smile.gif miegojau gerai, nei man jis per kietas, nei per minkstas. Miegojau ant viskoelestines puses. Nors mano svorio kategorijai reiketu "minkstesnio", bet dziaugiusi kad issirinkau Medea. Tik buvo sunkoka vartytis, nes ciuzinis visiskai neamortizuoja, bet cia turbut ne del ciuzinio, o del mano 9men. nestuke.gif pilvo. blush2.gif blush2.gif
Reziume - ciuziniu likau patenkinta ax.gif ir galiu drasiai rekomenduoti kitiems thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciu zinovams uz konsultacijas ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S. Pamirsau kuri sio ciuzinio puse skaitosi vasarine ir kuri ziemine? Kuri is ju yra minkstesne????

Ir dar vienas klausymas: ar groteliu LR-G-1 savybes nesiskirsto pagal spalvas, nes mum atveze viena ruda, kita pilka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 29 lapkričio 2009 - 10:52
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 29, 11:46)
Sveiki,

siandien pirma nakti miegojau ant musu naujo Medeja Plius ciuzinio  smile.gif miegojau gerai, nei man jis per kietas, nei per minkstas. Miegojau ant viskoelestines puses. Nors mano svorio kategorijai reiketu "minkstesnio", bet dziaugiusi kad issirinkau Medea. Tik buvo sunkoka vartytis, nes ciuzinis visiskai neamortizuoja, bet cia turbut ne del ciuzinio, o del mano 9men.  nestuke.gif pilvo.  blush2.gif  blush2.gif
Reziume - ciuziniu likau patenkinta  ax.gif ir galiu drasiai rekomenduoti kitiems  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aciu zinovams uz konsultacijas ir patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

P.S.  Pamirsau kuri sio ciuzinio puse skaitosi vasarine ir kuri ziemine? Kuri is ju yra minkstesne????

Ir dar vienas klausymas: ar groteliu LR-G-1 savybes nesiskirsto pagal spalvas, nes mum atveze viena ruda, kita pilka  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Geri ciuziniai neturi ziemos vasaros pusiu, ir is kur istraukei, kad jis turi tas puses?
Medea yra vienpusis ciuzinys 7 zonu, tik viskoelastine puse yra teisinga ir zonavimas ten veikia.
LR-1-G groteles neturi jokiu rimtu zonavimu ar amortizatoriu.
Atsakyti
Sveikuciai,
Nugi skaiciau sita tema senokai, kai rinkomes ciuzini (pries metus g.gif ). Ir aisku prisiskaite komentaru pirkom Medea Plus is Lono. Tai praejo metai ir ka galiu pasakyt - issigulejo duobes pas mus abu g.gif . Siaip kaip ir nieko miegot ant jo, bet galvoju, velniava, uz tokia kaina butumem kokius 4 dormeo ar kitus ten kokius is reklamos lotuliukas.gif ir galetume keist dazniau. Sakyciau, kaip uz padoria kaina tai noretusi kazkaip daugiau kokybes...
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 11 30, 01:24)
Sveikuciai,
Nugi skaiciau sita tema senokai, kai rinkomes ciuzini (pries metus  g.gif ). Ir aisku prisiskaite komentaru pirkom Medea Plus is Lono. Tai praejo metai ir ka galiu pasakyt - issigulejo duobes pas mus abu g.gif . Siaip kaip ir nieko miegot ant jo, bet galvoju, velniava, uz tokia kaina butumem kokius 4 dormeo ar kitus ten kokius is reklamos  lotuliukas.gif  ir galetume keist dazniau. Sakyciau, kaip uz padoria kaina tai noretusi kazkaip daugiau kokybes...

Eina sau... ir kodel jus tik anksciau neparaset savo komentaro g.gif g.gif g.gif na man siandien tik 2 naktis bus... ziuresim kaip bus po metu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 30, 00:39)
Eina sau... ir kodel jus tik anksciau neparaset savo komentaro  g.gif  g.gif  g.gif na man siandien tik 2 naktis bus... ziuresim kaip bus po metu  g.gif  g.gif  g.gif

Tai va, kad tik dabar reikalo prispirta ieskau info kai kurios ir uzmaciau sita temute primirsta, nutariau ilyst... Gal kam pravers 4u.gif Duok D, jums taip neatsitiktu. Viena mano drauge, atvirai pasakius, tai pakraupo kai pamate mano ciuzinio bukle dabar ir suzinojo jo kaina...
Atsakyti