Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Tai va, kad negali zinoti smile.gif Jei pradesi apie kiekviena galvoti ir bijoti, kad atsitiks tik blogai, tai ir stogas gali nuvaziuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man makiaza padare Garbanoje, buvau labai patenkinta ir laike ilgai nors buvo labai karsta vasaros diena thumbup.gif
Atsakyti
As pas Sotera darausi makiaza sventems, visada lieku patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
pas Inga dariausi makiaza,bet man nelabai patiko, net nzn ar dar syki pabandyti eiti pas ja. unsure.gif
Atsakyti
Dariaus pas Ieva.Labai patiko.
Atsakyti
labas

o as likau labai patenkinta makiažu kuri dariausi salone KLIP ,dare Ginta thumbup.gif atrodziau super , sulaukiau labai daug komplimentu wub.gif

rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
dariausi pas Ieva Mitigailiene,Makiazo studija,labai patiko ir jos darbas padarytas ir bendravimas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, man dare makiaza Lina, is Spliuso.. siaip likau labai patenkinta, butent tokio kokio norejau, toki ir padare... parodziau foto pries tai... tik tiek, kad kaip ir kitos minejo ji velavo pusvalandziu, bet musu labai laikas nespaude, tai as nepanikavau... ir kaina neatitiko kokia buvo sakiausi, kai as jai skambinausi... smile.gif bet del to irgi nepergyvenau... tiesiog pamaciusi makiaza, visi nesklandumai nublanko..... pagalvojau geeeras.... butent tai ko as ir norejau..... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gražų makiažą padaro Ligita Misevičiūtė iš salono "Divalis", meistrė,prizinių vietų laimėtoja, jei reikia atvažiuoja į namus. Kelis kartus pas ją dariausi, tikrai puikiai padarė ir gerai laikė.
Rekomenduoju.

Darbai http://www.divalis.net/makiazas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalijata: 27 liepos 2011 - 08:59
QUOTE(zmoniale @ 2011 08 03, 23:36)
o kokia kainele tau ji sake kai skambinaisi ir tavaja dienele kiek turejai pakloti ?  ax.gif  man ir skyresi kainos kai skambinausi ir klausiau ir kai atvyko tongue.gif

tai matyt kai Lietuvoje viskas brangsta, taip ir ji kainas pasikele, kai tel taremes 50, o kai padare 70, bet buciau davus ir daugiau..... biggrin.gif man tikrai patiko..... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Daugė savo vestuvėms darėsi makiažą "Saulėje" mokėjo ~40lt, + priklijavo kampučiuose blakstienyčiųsmile.gif Tikrai atrodė nepakartojamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 08 07, 18:42)
oi oi oi dyendy, ar tik nebusi tu jos kokia giminaite g.gif  labai jau giri ir sklaidaisi piningais,neatrodo,kad tau butu svarbu jei tave apgautu ar galu gale uz darba dvigubai paprasytu blink.gif .  sitaip jai reklamos nepadarysi mirksiukas.gif

ne nebusiu giminaite, tiesiog kiek prisiziurejau pavyzdziu kokius makiazus padaro jaunosioms, bijojau kad mano noru neispildys... o pries tai pasidomejus kokios kainos salonuose vestuvinio makiazo tai kainos apie 100 ir buna... aisku visu kirpyklu kainu nebuvo galimybiu susizinoti...... kiekvienos norim ypatingai atrodyti Ta Ypatingaja diena... ir tikrai ziauriai graziai jauciausi su jos padarytu makiazu... ir nezinau ar buvo kas nepagyre makiazo... todel jauciuosi dekinga, ir sakau buciau nepagailejus ir daugiau, jau vien del to kad i namus atvaziavo, ir man nereikejo kazkur dar trenktis.....!!!!!
Atsakyti