[quote=Laimiečka,2011 03 15, 09:47]
klausykit, o ka racionaliau pirma darytis - makiaza ar sukuosena?
[/quote]
O aš tai galvoju gal geriau pirma makiažą, nes jeigu tarkim šukuosena sukoncentruota ant pakaušio ar žemiau, tai jau nepatogu būtų prispausti galvą atsirėmus, nes gali nukentėt ševeliūra Bent aš taip galvoju. Aš užsirašiau pirma makiažui.
[/quote]
jei darotes tam paciam salone - panos pakoreguos pacios. Realiai pirma nutepa pudra, tada daro sukuosena ir tada makiaza. Cia idealiausia buna. Laku purskiant turi kaukes normaliuose salonuose kur uzdengia veida ir niekas niekur nenusipurskai. idealiausiai kad butu abi meistres salia - tada ir padarys
Aš taip ir darysiuos, viską iš karto - ir nagus lakuos, ir akis dažys Pasijusiu kaip kino žvaigždė
Aš Prie saulės visada lankausi, tai ir tą dieną eisiu pas savo kirpėją, o kad nesiblaškyt labai, tai ir visas procedūras ten atliksiu tuo pačiu.
QUOTE(Matti @ 2011 01 08, 14:40)
PAS LINA IS S-PLIUSO dariausi gal kokius 4 makiazus,patenkinta buvau tik 3
bet siaip man ji patinka.ir dar viena kart dariausi pas Dainora ir mirazo,siek tiek liepiau pakoreguot pagal mane,bet laaabai minimaliai bet siaip man patiko bandysiu foto ikelt
sitas dainoros,likau patenkinta tikrai
Papildyta:
QUOTE(linoze @ 2011 02 14, 15:28)
gal vasario 5 daresi?sviesiaplauke?ir makiaza ten dares?arba jau buvo su makiazu...
as ta pat diena dariaus pas Audra,irgi panasiai su perpynimu ir kuodukas ant sono,tiksliau ne kuodukas bet idomiai taip kaip gele is plauku :)truputi kitaip nei tai moteriai. labai graziai padare.60ltkainavo
as ta pat diena dariaus pas Audra,irgi panasiai su perpynimu ir kuodukas ant sono,tiksliau ne kuodukas bet idomiai taip kaip gele is plauku :)truputi kitaip nei tai moteriai. labai graziai padare.60ltkainavo
gal galetum ikelti sukuosenos foto?
Duodu as jums merginos Ievos kontaktus, kuri dirba virs Presto kavines.
Pas ja daziausi savo vestuvems, likau labai patenkinta. Jeigu kazkuriai labai jau reikia pvz tai prasykite asmeniskai per AZ.
Pati Ieva taip pat mokino ir I. Romanoviene dazyti, asmeniskai as siulau geriau eiti pas Ieva.
Pati is pradziu buvau uzsirasiusi pas Inga, bet kadangi si parode savo "profesionaluma" bendravime su klientais, tai uzsirasiau pas Ieva, aciu fotografui, jog man Ieva prirode! O Ingos niekam ir neberekomenduociau.
Ievos nr. 861511761
p.s. skambinkites kuo anksciau, nes pas ja visada pilna zmoniu. As siemet vel eisiu pas ja ir jau uzsirasiau liepos menesiui.
Sekmes
Pas ja daziausi savo vestuvems, likau labai patenkinta. Jeigu kazkuriai labai jau reikia pvz tai prasykite asmeniskai per AZ.
Pati Ieva taip pat mokino ir I. Romanoviene dazyti, asmeniskai as siulau geriau eiti pas Ieva.
Pati is pradziu buvau uzsirasiusi pas Inga, bet kadangi si parode savo "profesionaluma" bendravime su klientais, tai uzsirasiau pas Ieva, aciu fotografui, jog man Ieva prirode! O Ingos niekam ir neberekomenduociau.
Ievos nr. 861511761
p.s. skambinkites kuo anksciau, nes pas ja visada pilna zmoniu. As siemet vel eisiu pas ja ir jau uzsirasiau liepos menesiui.
Sekmes
uzsirasiau pas Sotera. labai tikiuos, kad viskas bus ok
QUOTE(D&R @ 2011 04 04, 02:29)
cia kirpeja ar kirpyklos pavadinimas?
cia visaziste sioje temoje labiausiai isgirtos buvo Inga Romanoviene, Lina is Splius, Sotera ir Ieva is 'virs presto'
pradzioj mintis buvo uzsirasyti pas Lina, po to velgi pasiskaiciau, kad del didelio uzimtumo sunkoka jai planuotis laika, kad vos speja pas nuotakas ir tt..
darysiuos bandomaji, jei nepatiks, bus sakes, nes kitos visazistes ieskotis bus per velu..
QUOTE(ineffable @ 2011 04 29, 23:43)
Labas vakarelis
Gal kuri esat isbandziusios "Grozio starta" (netoli Varpo kavines)? Kaip ten reikaliukai su sukuosenom ir makiazais?
Gal kuri esat isbandziusios "Grozio starta" (netoli Varpo kavines)? Kaip ten reikaliukai su sukuosenom ir makiazais?
Grozio starte norejau tik isitiesinti plaukus sventei, kadangi mano truputi banguojasi galiukai. bet rezultato nemaciau, taip pat kaip namie buciau fenu isiputusi. kazkaip nesusitvarke su mano plaukais, nors ir priemoniu tepe, nekrito jie graziai kaip man norejos. pas kitas kirpejas tokiu problemu neiskyla...
QUOTE(ko_le_te @ 2011 05 06, 04:13)
sveikos mergaites
gal turit atsiliepimu apie kirpeja Ausra (kirpykla ''pries plauka)?
pas ja uzsiraasiau vestuvinei sukuoenasi, o bandomoji buas tik 2 asasv pries veastuveas, tai jei nepastiks bus sakes
gal turit atsiliepimu apie kirpeja Ausra (kirpykla ''pries plauka)?
pas ja uzsiraasiau vestuvinei sukuoenasi, o bandomoji buas tik 2 asasv pries veastuveas, tai jei nepastiks bus sakes
kelios draugės pas ją dažosi ir kerpasi jau keletą metų. eilės pas nemažos anksčiau būdavo. krizė kiek sutrumpino.
o kaip daro šukuosenas, neturiu info.
Sveikos Ateinu draugiškai perspėti, kad nesusigadintumėt nuotaikos šventinį rytą. Nenustebkit, jei populiarioji Lina negalės atvažiuoti, nes nespėja, bet gali atsiųsti draugę Perspėja irgi tik tą patį rytą
O mano draugė su ja išvis susitart negalėjo, prašė parašyti žinutę ir tada paskambint, kad ji pasakytų ar gali tuo laiku, bet dvi dienas nerado laiko pažiūrėti, o paskui nebekėlė ragelio. Manau, kad ji nevertina klientų ir nesirūpina savo reputacija, o mums reikia būt atsargioms. Asmeniškai aš, nenoriu su tokiu žmogumi jokių reikalų turėti ir kitiems nepatariu
O mano draugė su ja išvis susitart negalėjo, prašė parašyti žinutę ir tada paskambint, kad ji pasakytų ar gali tuo laiku, bet dvi dienas nerado laiko pažiūrėti, o paskui nebekėlė ragelio. Manau, kad ji nevertina klientų ir nesirūpina savo reputacija, o mums reikia būt atsargioms. Asmeniškai aš, nenoriu su tokiu žmogumi jokių reikalų turėti ir kitiems nepatariu
Is kur zinoti, kad ne konkurentes cia blogai apie Lina priraso... nes budavo labai ji isgirta...
As tai nei kiek nepergyvenu del atsiliepimu apie Lina is Spliuso.
As tai nei kiek nepergyvenu del atsiliepimu apie Lina is Spliuso.