Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Lina dirba ne tik Splius, bet ir "Deloris "Salone (Siauliuose).
Atsakyti
Makiaziste Ieva, yra irgi nebloga, taciau as jai eiciau eiciau pas jos mokine Gintare, ji man graziau padare makiaza. (ji taip pat toje pacioje makiazo studijoje dirba, visr presto kavines)
Atsakyti
QUOTE(meinesa @ 2011 01 28, 12:25)
Lina dirba ne tik Splius, bet ir  "Deloris "Salone (Siauliuose).

Nezinau kalbejau su ja sake jai darbas tik penkta vakaro prasideda tai miega dienom o naktim trali vali bigsmile.gif tongue.gif savaitgaliais uzsiima nuotakomis, vazineja i namus smile.gif Ji daze naisiu vasaros aktorius taipogi smile.gif labai fainas zmogutis ji, padejo net suknyte suverzt, nes korsetuko raisteliai buvo ne taip suvastyti blush2.gif
Atsakyti
Galiu pagirt is Mirazas sukuosenu gamintoja Audra ax.gif blush2.gif , labai nuostabiai atlieka savo darba , mano vestuvese buvo giminaite ir ji ten dares sukuosena atrode labai labai graziai, buvo sioks toks perpynimas ir kuodukas su ne jos plaukuciais smile.gif tik geda buvo paklaust kiek sumokejo wub.gif
Atsakyti
As vestuvine sukuosena dariausi pas Danute is Mirazo, likau labai patenkinta...
Atsakyti
[attachmentid=209590]Linos darytas makiazas... ax.gif likau patenkinta rezultatu cool.gif
Atsakyti
o kazi Lina ar atvaziuotu anksti ryte pvz kokia 6 ar 7h? g.gif nes dar sukuosena reikia pasidayt,o ir tolima kelione laukia i kauna
Atsakyti
klausykit, o ka racionaliau pirma darytis - makiaza ar sukuosena?
Atsakyti
Rekomenduočiau Šiaulių Akropolio "Make up store" parduotuvę norinčioms pasidaryti makiažą šventėms smile.gif Rezultatas nuotraukoje, įvertinkite pačios smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(akvavute @ 2011 03 11, 21:11)

as manau kad sukuosena pirmiau yra darytis geriau, vien del to , kad kai makiazas bus padarytas darysies sukuosena ir purks laka, ir gali netycia ar tai ant kaktos ar i akis patekt ir beje sukuosena darant pries tai plauna galva tongue.gif , taigi jei kirpciuku neturi,pudra nusiplaus ir nekaip atrodys ax.gif
Atsakyti
o man graus tokia kokia ikeltas makiazas smile.gif gal ne mano skonio, bet grazu smile.gif
akvavute dazniausiai pirma daro sukuosena, bet man yra dare ir pirmiau makiaza. nieko blogo nenutiko mirksiukas.gif siaip nuo aplinkybiu gal labiau priklauso, kas kaip gali, bet del zmoniales isvardintu priezasciu, rekomenduojama pirmiau darytis sukuosena
Papildyta:
tokia kokia siaip labai grazi nuotrauka thumbup.gif tokia meili meili ir silta wub.gif
Atsakyti

[/quote]

O aš tai galvoju gal geriau pirma makiažą, nes jeigu tarkim šukuosena sukoncentruota ant pakaušio ar žemiau, tai jau nepatogu būtų prispausti galvą atsirėmus, nes gali nukentėt ševeliūra g.gif Bent aš taip galvoju. Aš užsirašiau pirma makiažui. ax.gif
Atsakyti