Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(Matti @ 2010 09 09, 10:12)
Norejau pagirti  Lina( makiazas) ir kirpeja Aida. Likau super patenkinta  clap.gif
Aisku dariausi bandomaja sukuosena, pasitarem ir viskas gavosi- taip, kaip norejau.

O aš Aida nusivyliau verysad.gif Visai nelaikė mano vestuvinė šukuosena, išsipašė, nuolat krito "špilkos" ir man prie veido visai netiko (tai pasimatė tik nuotraukose).
Mano mamą irgi tragiškai nudažė ir nukirpo (gerai, kad ne per vestuves).
Į mano vestuvės ėjo pamergė kuri taip pat darėsi šukuoseną pas Aidą, bet nė viena jos nepagyrė, kad gerai atrodo, jai irgi kažkaip netiko prie veido ir šiaip tokia juokinga ta šukuosena buvo..
O tiek puikių atsiliepimų apie ją buvau prisiskaičius...Tokia užtikrinta savo pasirinkimu buvau ir nusivyliau visiškai.. Tipo geriausia šukuosenų meistrė Šiauliuose biggrin.gif tada labai liūdna, jeigu nėra geresnių, bet aš manau, kad tai netiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 22 lapkričio 2010 - 13:13
Perskaiciau visa temute. Ir pasipasakosiu ,kas man nutiko mirksiukas.gif kazkodel buvau subludijusi ir sugalvojusi darytis makiaza, ne pas Lina, o pas Jurate is "Grozio salos" na ir padare... siaubas. negraziai. jau dazant pastebejau, kad paakiai klaikiai balti. paparsiau ,kad pataisytu, bet pataisius buvo dar baisiau. sedejau kedej ir vos neverkiau... sumokejau 60 litu, nes dar ir pasukavo biski - istiesino plaukus. siaip mano vyras toks, ka jam visda as graziai atrodau, bet ta kart pavadino ta makiaza, nesakysiu kaip ([COLOR=yellow] akys kaip vistos pasake doh.gif [COLOR=yellow]
tai va. kadangi is kirpyklos lekem is kart i baliu, tai pakeliui stojom i parduotuve, pirkau pieneli, vatos ir "koregavausi makijaza" beje vokai buvo tokie sunkus, atrode pudros tiek daug, sesliu priksrrauta taip, kad namie pasidazyt galeciau pati...
tai va. makiaza vestuvems pas ja atsaukiau, ir is kart uzsirasiau pas Lina. Ji daze mane per mano pacios vestuves, per vaiko krikstynas. zinau, kad ir si kart bus super thumbup.gif
o sukuosena darysiu salone "valandele sau" pas Vylma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alicka: 23 lapkričio 2010 - 19:06
QUOTE(san-dra @ 2010 12 09, 20:44)
Sveikos, gal kuri galėtumete parasyti Linos Cervinskienės tel. numeri (dirba S plius televizijoj)?  ax.gif  Ruosiames vestuvem, o geros visazistes kaip ir nezinau.  schmoll.gif  Beje, kur ji daro makiaza, namuose? Busiu dekinga uz atsakyma  4u.gif

Kiek teko skaityti šitą temą, tai visi labiausiai gyrė Liną (iš Splius) ir Soterą smile.gif Tiesa, dar pradėjau domėtis Akropolyje esančia MAKE UP STORE parduotuve. Buvau užėjusi paklausti, tai sakė, kad vestuvinis makiažas kainuoja 79lt, bet už juos galima išsirinkti kosmetikos iš parduotuvės smile.gif Tai gaunasi arba kosmetika arba makiažas nemokamai smile.gif girdėjau atsiliepimų, kad gražiai padaro, bet pati savo kailiu dar neišbandžiau biggrin.gif
Atsakyti
mane puose kirpeja Agne is Agnes salono Aido gatveje. labai graziai sukuoja ir kainos ne kosmines pries 2 metus mokejau 70 lt uz sukuosena. kiekviena plaukeli suziurejo ir sukuosena tvirtai laike, sveciai negailejo pagyru. na zodziu buvau patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanilina: 05 sausio 2011 - 23:59
Dėl makiažo ir pagirų Linai, manau, jau pamažu blėsta. Ne vienai nuotaikai yra streso ivariusi mano draugių rate. Kai turėjo į namus atvažiuoti, o vėlavo visą valandą... Tai nuotakai taip jau streso, tai dar labiau žmogus iki ašarų ėjo.

Tai iš atsiliepimų pabūgau aš pas ją eiti.

Džiaugiuosi, nes likau patenkinta visažiste Inga, kuri grimuoja serialo "Naisių vasara" aktorius. Nuostabi moteris, mylinti savo darbą.
Atsakyti
QUOTE(vanilina @ 2011 01 06, 00:58)
mane puose kirpeja Agne is Agnes salono Aido gatveje. labai graziai sukuoja ir kainos ne kosmines pries 2 metus mokejau 70 lt uz sukuosena. kiekviena plaukeli suziurejo ir sukuosena tvirtai laike, sveciai negailejo pagyru. na zodziu buvau patenkinta smile.gif

Šioje kirpykloje šukuoseną esu dariusi bent 3 kartus. Visus juos buvau patenkinta. Manau, savo vestuvėms kitos vietos net neieškosiu.
Atsakyti
Lina Červinskienė 868859962 .
Aš pas Linutę mkiažą dariausiai įvairiomis progomis. Gimtadieniui, vestuvėms, helowynui ir likau visuomet patenkinta. Pas ją darausi jau 8 metus ir kol kas neteko nusivilti. Darė ir mano vyrui makiažą vestuvėms (jis turėjo pigmentinę dėmelę ant veido, tai ją paslepė labai gražiai), kad darytas makiažas buvo net nesimatė. LIUKS LINUTĖ!!!
Atsakyti
Sau vestuvems dariausi salone Deloris. Pas Inga 868836954.
Padare labai graziai, bet ir kainavo 180 lt. Bet galutinis variantas atitiko kaina. Laikau as ir visi kiti suzaveti rezultatu.
Atsakyti
Visi tiek giria Lina, tai gal galite ideti jos darbu pvz? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2011 01 19, 13:39)
Visi tiek giria Lina, tai gal galite ideti jos darbu pvz?  smile.gif

paprasta jos daryta makiaza gali pamatyt ziniu metu per Splius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmoniale: 19 sausio 2011 - 13:33
o ta lina tik televizijoj dirba ar ir salone kokiam? nes jeigu gerai supratau ti ji tik y namus vazineja? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2011 01 20, 20:06)
o ta lina tik televizijoj dirba ar ir salone kokiam? nes jeigu gerai supratau ti ji tik y namus vazineja? g.gif  4u.gif

Tik televizijoj ir vazineja i namus savaitgalio metu wink.gif
Atsakyti