Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(Matti @ 2010 07 20, 12:04)
gal kas  parekomenduotu gera kirpeja....? Dekui

Šiaip visai gražiai kerpa kirpėja Aida iš kirpyklos VIJA (Vytauto g.) Jauna, pasakai ko nori, tai gan kruopščiai viską padaro ir pataria smile.gif buvau pora kartų tai tikrai labai nenusivyliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matti @ 2010 07 20, 12:04)
gal kas  parekomenduotu gera kirpeja....? Dekui

Vestuvin šukuoseną darė kirpėja Aušra iš Aveniu (dvaro g.). seniau dibro kirpykloje Liuxe. Super padare, likau nenuvilta, nors bandomojo tokio, kaip ir nesidariau.
Atsakyti
Rekomenduoju kirpeja Danute is kirpyklos 'Mirazas', maciausi su ja tik karta pries vestuves,jokiu bandomuju nedarem, bet vestuviu diena jos kedeje sedejau rami, sukuosena padare super duper, 10 balu.
Atsakyti
Kiek kainuoja sukuosenos pamergems nezinau, bet makiazas nuo 40 lt iki 80 lt smile.gif manau ir brangiau smile.gif
Atsakyti
Na priklauso nuo to, kokios šukuosenos tu nori, aš, pavyzdžiuj norėjau tokios perpintos, kad lengvas bardakėlis būtų, visi plaukai sukelti, tai sumokėjau 30lt kirpykloje "Fėja", už makiažą-50lt, manau, kad tikrai nėra prasmės eit į kokį "Deloris"ir mokėt šimtus, už tą pačią šukuoseną, kurią tau kuo puikiausiai gali padaryti ir kitose kirpyklose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cordillera @ 2010 08 04, 23:09)
Na priklauso nuo to, kokios šukuosenos tu nori, aš, pavyzdžiuj norėjau tokios perpintos, kad lengvas bardakėlis būtų, visi plaukai sukelti, tai sumokėjau 30lt kirpykloje "Fėja", už makiažą-50lt, manau, kad tikrai nėra prasmės eit į kokį "Deloris"ir mokėt šimtus, už tą pačią šukuoseną, kurią tau kuo puikiausiai gali padaryti ir kitose kirpyklose doh.gif

gal foto galit imest sukuosenos, nes neisivaizduoju pas ka reikia darytis sukuosena doh.gif ir kur tas salonas randasi unsure.gif , makiaza darysiuos pas Inga Romanoviene
Atsakyti
Aš vestuvinę šukuoseną dariausi pas Aidą iš BS. Kai padarė tai dar neiko atrodė, visai neblogai. Po kelių valandų pradėjo birti špilkos doh.gif Tai kas pusvalandį mergaitės vis "priveržinėjo" špilkom tą mano šukuoseną. Bet kai pamačiau nuotraukas tai apšalau, šukuosena absoliučiai netiko man prie veido formos, vos neapsiverkiau... Vakare darytose foto išsipašę tie plaukai, kuodas į kuodą nepanašus, nu žodžiu, o sumokėjau 250lt. Teisingai mama sakė, darykis bandomąją, kad negrįžtum verkdama vestuvių rytą. Panašiai ir buvo. O mano mama pas ją dažėsi ir kirposi plaukus. Tai iš blondiškų plaukų padarė ryžus, ir aiškino, kad čia nerealiai graži spalva, madinga, ir kad ją labai sunku išgauti doh.gif O kirpčiukus nukirpo išvis tragiškai, tiesia linija, o ilgis net kaktos vidurio nesiekė. Žodžiu atrodė tragiškai, tai irgi džiaugėsi, kad taip nutiko ne prieš vestuves, mėnesiu anksčiau, tai spėjo atsiauginti ir sustvarkyti spalvą kitoj kirpykloj. Mama ten už trumpus plaukus sumokėjo 230lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 08 10, 17:41)
Aš vestuvinę šukuoseną dariausi pas Aidą iš BS. Kai padarė tai dar neiko atrodė, visai neblogai. Po kelių valandų pradėjo birti špilkos doh.gif  Tai kas pusvalandį mergaitės vis "priveržinėjo" špilkom tą mano šukuoseną. Bet kai pamačiau nuotraukas tai apšalau, šukuosena absoliučiai netiko man prie veido formos, vos neapsiverkiau... Vakare darytose foto išsipašę tie plaukai, kuodas į kuodą nepanašus, nu žodžiu, o sumokėjau 250lt. Teisingai mama sakė, darykis bandomąją, kad negrįžtum verkdama vestuvių rytą. Panašiai ir buvo. O mano mama pas ją dažėsi ir kirposi plaukus. Tai iš blondiškų plaukų padarė ryžus, ir aiškino, kad čia nerealiai graži spalva, madinga, ir kad ją labai sunku išgauti doh.gif  O kirpčiukus nukirpo išvis tragiškai, tiesia linija, o ilgis net kaktos vidurio nesiekė. Žodžiu atrodė tragiškai, tai irgi džiaugėsi, kad taip nutiko ne prieš vestuves, mėnesiu anksčiau, tai spėjo atsiauginti ir sustvarkyti spalvą kitoj kirpykloj. Mama ten už trumpus plaukus sumokėjo 230lt blink.gif

Kainos tai nenormalios,ir dar nieko normaliai nepadaro. blink.gif blink.gif blink.gif Salonas tiesiog superinis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritka25 @ 2010 08 10, 20:19)
Kainos tai nenormalios,ir dar nieko normaliai nepadaro. blink.gif  blink.gif  blink.gif  Salonas tiesiog superinis.  blink.gif

Na apie saloną bendrai paėmus tai nežinau ar galima taip sakyti smile.gif MB plaukus kirposi pas Tomą, tai jam labai patiko. Dar Roberta ten dirba, apie ją irgi nieko blogo nesu girdėjus. Apie Soterą irgi geri atsiliepimai kiek girdėjau.
Atsakyti
Sveikos, dariausi makiaza pas Lina, normaliai, nieko ypatingo nemaciau, gal del laiko stokos, nes daug klienciu, tai greitai viska padare. Sukuosena pas kirpeja Danute is kirpyklos Mirazas. Nusinesiau nuotraukyte ko noreciau, bet padare kitaip. Nors prasiau visokio lako ir chemijos kuo maziau, bet tiek pripurske, kad man paciai net nelabai naturaliai atrode. smile.gif pas jas abi lankiausi pirma karta, tad gal del to nelabai viena kita supratome ax.gif
Atsakyti
Norejau pagirti Lina( makiazas) ir kirpeja Aida. Likau super patenkinta clap.gif
Aisku dariausi bandomaja sukuosena, pasitarem ir viskas gavosi- taip, kaip norejau.
Atsakyti
Nuostabius makiažus daro Dainora, iš kirpyklos "Miražas" smile.gif pati jau dariausi du kart pas ją smile.gif antrasis buvo vestuvinis makiažas ir likau kaip ir pirmą kartą, visu 100% patenkinta smile.gif tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti