Sveikos,
na, prabego jau beveik metai nuo tos didziosios dienos, bet prisiminimai niekur neisbleso, tai noriu pasidalinti savo patirtimi, gal kam pravers...
MAKIAZAS - buvo FANTASTISKAS
kuri dare visaziste - SOTERA (vardas) ji dirba ir kazkuriam salone, bet as ejau asmeniskai
as turiu riebia oda, tai visa gyvenima galvojau, kad neimanoma padaryti, kad makiazas nenubegtu, o oda neblizgetu... bet pasirodo, kad imanoma
makiazas puikiai issilaike net ir antra diena
pas ja grazinosi ir dvi mano pamerges, tai taip pat liko laaabai patenkintos
ji man net paskolino savo asmenini lupu blizgi, kad reikalui esant galeciau lupytes paryskinti
zodziu, makiazui ir visazistei duodu 10balu su +
SUKNELE - nuomavausi is salono "GRACIJA" kur prie neopolio... aptarnavimas tikrai patiko, isgirdau ne viena patarima dar besirenkant suknele, o ir galutinis rezultatas buvo tikrai puikus
duodu 10balu
P.S. aplankiau ne viena salona, tai netgi viena mergina, kuri birutes salone paliko uzstata, baisiausiai dziaugesi aptarnavimu ir modeliais Gracijos salone ir netgi paliktas uztatas jau neberupejo
ŠUKUOSENA - plaukus daziau sruogelemis ir sukuosena dariau salone, kuris yra vilniaus gatveje netoli buvusio buratino, bet nepamenu pavadinimo
berods, is "D" raides
ir ale pas geriausia kirpeja
tai rezultatas toks, kad bedazant plaukus dazais istepe bliuskute, o uz padaryta sukuosena suplojau 160Lt, nors ji man buvo verta maximum 100Lt. o dienos metu net viena sukuosenos sruoga issprudo, tai teko taisyti "spilkomis"... zodziu rezultats nuotaikos nesugadino, bet ir nepridejo... duociau 7balus
GĖLĖS - visos puokstes ir papuosimai is Jurfloros, likau tikrai patenkinta
o mano puokstele puikiai issilaike apie 2savaites
tai pamerge, kuri pagavo laaabai dziaugesi
zodziu 10balu
nezinau, gal dar ka ir praleidau, bet manau, kad jau gana