Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Asta, gal tikrai kaip sakote jums tiesiog nepasiseke... mano plaukai irgi yra ganetinai ilgi, dariausi sukuosena pas Danute, bandomosios taip par nesidariau, atrodziau puikiai, tiek is priekio tiek is nugaros rolleyes.gif esu lb patenkinta jos darbu smile.gif
Atsakyti
Sveikos
o kur Ieva Mitigailiene dirba siuo metu? anksciau zinau Divalyje dirbo. Kas galetu pasidalinti info ax.gif
Atsakyti
Laba, gal zinote ar Linute is Splius vis dar daro makiazus? Gal kas I pm atsiustu kontaktus, dekui 4u.gif
Atsakyti
O gal kas darėsi makiaža Ardua salone?
Atsakyti
Ardua salonas ir mane domintų. Pasidalinkit patirtimi, jei kas ten lankėtės smile.gif
Atsakyti
Ar Jurate is Grozio sala ten nebedirba? Uzsirasiau pas nauja mergaite dirbusia Miraze..Gaila nes Jurates darbu buvau lb patenkinta.
Atsakyti
Jūratė dabar dirba Alatėjoj (šalia akropolio, Aido gatvėje) ax.gif

Atsakyti
Sveikos,
noriu išsakyti savo ne pačią geriausią nuomonę apie kirpėją Loretą iš "Tobulas stilius".
Bandomosios šukuosenos nedariau, bet buvau nuėjusi prieš vestuves pas ją, apžiūrėjo mano plaukus, išsirinkome šukuoseną, kuri turėtų tikti. Deja.. kai padarė šukuoseną, buvo net gėda bėgti per lauką iki mašinos.. jau darant matėsi, kad kažkas jai nesigauna. Iš nugaros gal ir gerai atrodė, bet iš priekio... Atrodžiau kaip kosmonautė, plaukai sukibę (nuo lako) ir atskiromis sruogomis išsiputę apvaliai per visą galvą.. Atrodžiau juokingai. Grįžus namo teko koreguoti šukuoseną, iš naujo peršukuoti priekį ir susegti, kad bent laikytusi. Galo tik neliečiau, nes su nuometu nelabai ir matėsi.

Tai vat, galvoju parašysiu savo nuomonę, nes kai jai skambinausi ir klausiau, galbūt turi savo darbų galeriją, ji atsakė, kad internete apie ją pilna gerų komentarų, tad galima ja pasitikėti. Iš tikrųjų, kai ieškojau, tikrai nepastebėjau nė vieno neigiamo atsiliepimo.
Galbūt čia ir mano plaukai kalti, jie ploni. Bet dėl to ir ėjau pas ją prieš vestuves, kad ji įvertintų pagal plauką, kas tinka, kaip laikysis ir pan.
Ji ima 100Lt/ val. Ir tikrai lėtai dirba. Man šukuoseną apie 2 val darė, tiesa, paėmė tik 150 Lt.
Tikriausiai pati matė, kas gavosi..

O makiažą dariausi pas Indrę virš Presto. Likau labai patenkinta - kokybiškai ir gerai dirba. Šaunuolė!
Atsakyti
Parašykit kas nors Jūratės (dirbo grožio saloj) dabar Alatėjoj nr. čia ar į pm. ačiū
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasikausti gal yra kas iš Kuršėnų ir žino gerą kirpėją bei visažistę? smile.gif Vestuvės jau nebetoli, bet niekaip nežinau kur eiti schmoll.gif norisi, kad būtų patyrusi ir tikrai gerai padarytų tiek makiažą, tiek šukuosena. Kas turi kokių patarimų? smile.gif
Atsakyti
O gal kas zino is Radviliskio kokia gera kirpeja bei visaziste?
Atsakyti
Sveikos,

Tuoksiuosi gegužę, tad pradėjau ieškotis informacijos apie meistrus makiažui ir šukuosenai bigsmile.gif Dar neišsirinkau, bet galiu pasakyti, kad Sotera išvyko gyventi į Ameriką, tad jos Šiauliuose nebėra.
Gal kam bus naudinga informacija.
Atsakyti