Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Ingrida iš Divalio tikrai šaunuolė!! thumbup.gif likau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kuriai teko sukuotis ar kirptis Radviliskyje? Ar bent kazkokiu atsiliepimu girdeti? Labai noreciau isgirsti kokiu nuomoniu (esu nevietine, o reikes veselej kazka darytis butent ten)
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2013 01 09, 23:24)
Sveikutes,
gal kuriai teko sukuotis ar kirptis Radviliskyje? Ar bent kazkokiu atsiliepimu girdeti? Labai noreciau isgirsti kokiu nuomoniu (esu nevietine, o reikes veselej kazka darytis butent ten)

Aš galiu rekomenduoti nuostabią kirpėją Radviliškyje. pati pas ją šukuoseną darysiuos mirksiukas.gif Mūsų vestuvės birželį, o au ja jau tariamės dėl mano šukuosenos bigsmile.gif
Rima, salonas "Sruoga". kontaktus į AŽ parašyčiau, jei domina smile.gif
Atsakyti
LAbukas, butinai viska surasyk, busiu nuosirdiziai dekinga, jei turi info papasakok ir apie kainas ax.gif 4u.gif

QUOTE(Milledi* @ 2013 01 10, 11:19)
Aš galiu rekomenduoti nuostabią kirpėją Radviliškyje. pati pas ją šukuoseną darysiuos mirksiukas.gif Mūsų vestuvės birželį, o au ja jau tariamės dėl mano šukuosenos bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(neida @ 2013 01 10, 14:52)
LAbukas, butinai viska surasyk, busiu nuosirdiziai dekinga, jei turi info papasakok ir apie kainas  ax.gif  4u.gif

Atsakiau į AŽ. jei dar bus klausimų, tai drąsiai klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 10, 11:19)

Teko dažytis "Sruogoj" doh.gif Bet prieš kelis metus, vardo tikrai neatsiminsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2013 01 11, 11:49)
Teko dažytis "Sruogoj" doh.gif Bet prieš kelis metus, vardo tikrai neatsiminsiu  rolleyes.gif

Tai,kad ten 4 kirpėjod dirba. gal pas blogą papuolėt ax.gif
Atsakyti
As pasirinkau Danute is Mirazo, kad padarytu sukuosena, atsiliepimai apie ja neblogi, tik baisoka, nes ji nedaro bandomosios sukuosenos, bet patvirtino, kad padarys viska idealiai smile.gif o makiaza pasiule daryti pas tame paciame salone sirbancia Dainora, tuo paciu laika sutaupysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ir galite parekomenduoti visažistę, kuri atvyksta į namus? Ačiū
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif Gal žinote, kas Kuršėnuose makiažą gražiai daro? Taip pat ieškau, kas Kuršėnuose plaukus gražiai supintų blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,skubiai reikia ievos ,visazistes,dirbancios virs presto kontaktu,...aciu... smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif savo vestuvinį makijažą dariausi pas Soterą, o šukuoseną pas Editą ,,Fėjoj". Viskuo likau thumbup.gif patenkinta
Atsakyti