Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(beddable @ 2012 06 26, 18:46)
Na reikia manyt,bet nesipraust??? Ar cia tik man keista,jei vakare nesiprausiama smile.gif))

Nelabai buna kada praustis smile.gif o antra diena makiaziste retai as samdosi smile.gif tai graziai pavalius r pakoregavus makiazai dazniausiai atrodo labai gerai smile.gif na manau karta per gyvenima gal galima paaukoti nenusirausima, del gero atrodymo ryte smile.gif na aisku jai kita ryta tau dar oficiali antra vestuviu diena smile.gif nematau cia nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuti @ 2012 06 26, 20:50)
Aš nebesulaukiau tavo atsakymo unsure.gif ir jau užsisakiau ir šukuoseną, ir makiažą Divalyje. Už poros savaičių jau keliauju į poras, tai norėjau iš anksto. Kokie atsiliepimai apie šį grožio saloną?

Ten kerpuosi. Praėjusį savaitgalį atšokau savo vestuves su Divalyje daryta šukuosena ir makiažu. Viskas bendrai kainavo 191Lt. Kai eidavau i pamerges, tai su sušukavimu ir makiažu tilpdavau į 100Lt. Šukuoseną darė Ingrida, labai maloni mergina. Makiažas šį kartą irgi patiko, nors kartą yra tekę ir nusivilti.
Atsakyti
Ruosiuosi dukrytes krikstynoms ir noriu paklausti, gal kas daresi makiaza kursenuose? Tiesiog del laiko stokos butu patogiau arciau namu...Galvoju apie candela, bet nerandu jokiu atsiliepimu...
Atsakyti
Sveikutes gakbut turite kokiu atsiliepimu apie kirpykla "Vija" ir kirpeja Aida, kaip ji daro sukuosenas?
Atsakyti
Labukas smile.gif Pasigirsiu ir aš smile.gif Nesenai atšokau savo vestuves ir dariausi šukuoseną Fėjos kirpykloje pas šviesią Editą. Tai lb lb super buvo, gavau labai daug pagyrimų O makiažą dariausi pas Ritą iš "Garbanos"kirpyklos. Tai atlaikė 2 dienas smile.gif tik iš ryto pasikoregavau truputi akių šešėliais ir buvo super smile.gif
Pas jas lankausi ne pirmą kartą ir dar niekada nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaiguolexxx @ 2012 07 24, 22:57)
Labukas smile.gif Pasigirsiu ir aš smile.gif Nesenai atšokau savo vestuves ir dariausi šukuoseną Fėjos kirpykloje pas šviesią Editą. Tai lb lb super buvo, gavau labai daug pagyrimų O makiažą dariausi pas Ritą iš "Garbanos"kirpyklos. Tai atlaikė 2 dienas smile.gif tik iš ryto pasikoregavau truputi akių šešėliais ir buvo super smile.gif
Pas jas lankausi ne pirmą kartą ir dar niekada nenusivyliau smile.gif

atsiprasau uz pastaba bet kaip supatau saket makiazas laike 2 dienas taip iseina jus nesiprausete blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 07 24, 23:59)
atsiprasau uz pastaba bet kaip supatau saket makiazas laike 2 dienas taip iseina jus nesiprausete  blush2.gif  doh.gif

Nedariau to sąmoningai smile.gif nes miegoti teko tik kelias val (jei tai galima pavadinti miegu) o be to makiažas buvo reikalingas 2 dienas smile.gif Ir pasiteisino tai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrytė*** @ 2012 06 28, 13:25)
Ruosiuosi dukrytes krikstynoms ir noriu paklausti, gal kas daresi makiaza kursenuose? Tiesiog del laiko stokos butu patogiau arciau namu...Galvoju apie candela, bet nerandu jokiu atsiliepimu...

nežinau ar beaktualu, bet Kuršenuose savo vestuvėms dariausi makiažą pas Rimą, čia kirpykloje prie bažnyčios. Buvau laaaabai patenkinta rolleyes.gif atlaikė dvi dienas kuo puikiausiai thumbup.gif aš irgi iš tų nesiprausėlių buvau smile.gif nieko tame blogo nematau smile.gif
Atsakyti
Galiu drasiai rekomenduoti kirpeja Jolanta ( garbanotais plaukais) is kirpyklos prie Saules , puikiai zino savo darba , begalo maloni bei kas svarbiausiai nekisa savo nuomones , kas daznai pasitaiko .. 100% atliko savo darba , begalo jai dekinga likau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirenaa: 29 liepos 2012 - 15:14
Dariausi makiaza pas Sotera ir likau nelabai patenkinta, uz tokia suma galejau tada geriau pati namie pasidazyti ir viskas.. Dabar pasakysiu, kas nepatiko, kad netusciazodziauciau: 1) blakstienu kuoksteliai iskritinejo, 2) buvau aplamai per blanki, tad teko siek tiek egipto zemes panaudoti, nes nuotraukose buvau kaip lavonas, 3) kazkaip netolygiai paskirste (ar perdaug prikrove nesupratau) makiazo pagrindo ir pudros.. tad paprasciausiai su servetele nusivaliau veida (!).. ir tada puse bedos atrode, 4) seseliai vakaro eigoje (netryniau tikrai akiu, nes buvau su lynzem, todel nekisu nagu prie akiu tokiu atveju) ar tai nusitryne.. net nezinau kaip paaiskinti.. isbluko zodziu.. Taigi reziume - antra karta neiciau:)
Atsakyti
QUOTE(rajuke @ 2012 07 31, 19:47)
Dariausi makiaza pas Sotera ir likau nelabai patenkinta, uz tokia suma galejau tada geriau pati namie pasidazyti ir viskas.. Dabar pasakysiu, kas nepatiko, kad netusciazodziauciau: 1) blakstienu kuoksteliai iskritinejo, 2) buvau aplamai per blanki, tad teko siek tiek egipto zemes panaudoti, nes nuotraukose buvau kaip lavonas, 3) kazkaip netolygiai paskirste (ar perdaug prikrove nesupratau) makiazo pagrindo ir pudros.. tad paprasciausiai su servetele nusivaliau veida (!).. ir tada puse bedos atrode, 4) seseliai vakaro eigoje (netryniau tikrai akiu, nes buvau su lynzem, todel nekisu nagu prie akiu tokiu atveju) ar tai nusitryne.. net nezinau kaip paaiskinti.. isbluko zodziu.. Taigi reziume - antra karta neiciau:)

O kiek sumokėjote? smile.gif
Atsakyti
80lt
Atsakyti