Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(Angeliocikas @ 2011 12 15, 09:43)
sirena gal turi jos darbų pavyzdžių? kokios kainos pas ją? 4u.gif

ne neturiu , kadangi aklai ja pasitikiu tai ir pavyzdziu man nereikia biggrin.gif bet seip tai tikrai rekomenduoju nueit pasneket bent , gal ji ka parodys.. (jei ka tai ji garbanotais rodonais plaukais, nes ten dvi Jolantos dirba)
Atsakyti
Teko man darytis makiaža pas Lina iš Splius tai nelabai patiko ir labai sunku buvo su ja susitarti dėl laiko. O pas Sotera darytas makiažas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulitaa @ 2012 01 16, 21:35)
Teko man darytis makiaža pas Lina iš Splius tai nelabai patiko ir labai sunku buvo su ja susitarti dėl laiko. O pas Sotera darytas makiažas labai patiko thumbup.gif

Pas Sotera pora kartu teko darytis, tai ir as likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
merginos, klausimukas - o pries kiek laiko reiketu jau uzsisakyti tokius dalykus? na sukuosena ir makiaza butent. bijau neprasnausti. ypac pas tas labiausiai isgirtas tai speju jau dabar vasarai vietos nebebus.... g.gif unsure.gif
kas del makiazo - taip pat girdejau geru atsiliepimu apie Lina ir Ieva. ir atsiliepimus girdejau butent is fotografo. sake buna makiazas nerealus, nuotaka graziai atrodo, o vasara susyla veidelis, ir matosi nuotraukose makiazo trukumai.. o va butent situ auksciau paminetu visazisciu makiazas atlaiko visa diena ir kameru megstamas smile.gif
Atsakyti
Jei vestuvės vasarą, tai gal prieš gerų porą mėnesių reikėtų užsisakyt, manau.. ax.gif
O Linos is Splius tai gyvai mačiau nuotakos makiažą - tikrai labai gražiai atrodė wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na as is patirties pasakysiu smile.gif turejau makiaza pas Ieva, pas Lina is Splius ir abieju mokines smile.gif vardo sios merginos nezinau. na ka galiu pasakyti..
pas Lina daziausi pirma karta kai ejau i pamerges, gal ir nieko bet man nelabai patiko (nes ji megsta sviesia pudra, tamsius atspalviu) tad savo didziajai diena jos nesirinkau ir iekojau kitos merginos, tad susiradau Ieva (ji brangiai ima, bet labai gerai ir graziai padaze, labai dziaugiuosi, kad pas ja pasirinkau smile.gif buvo verta sumoketi tuos pinigelius smile.gif ir trecia mergina kuri mokesi tiek is Linos tiek is Ievos (daziausi sventei, tai eksperimentuoti ji moka ir nori, visada paklaus ar gerai, fainai mergina, jei nenorite labaii brangiai sumoketi, tai isulau pas ja rinktis smile.gif)

tai tiek is mano puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auks'iukė: 09 vasario 2012 - 22:42
QUOTE(adžani @ 2012 02 14, 19:41)
O kur ta splius kirpykla yra? blush2.gif

Tokios kirpyklos nera mirksiukas.gif Ji atvaziuoja i namus makiaza padaryti, ji dirba Splius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal zinot kirpeja kuri galetu atvaziuoti i namus sukuosena daryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2012 02 10, 00:41)
sveikutes  4u.gif
na as is patirties pasakysiu smile.gif turejau makiaza pas Ieva, pas Lina is Splius ir abieju mokines smile.gif vardo sios merginos nezinau. na ka galiu pasakyti..
pas Lina daziausi pirma karta kai ejau i pamerges, gal ir nieko bet man nelabai patiko (nes ji megsta sviesia pudra, tamsius atspalviu) tad savo didziajai diena jos nesirinkau ir iekojau kitos merginos, tad susiradau Ieva (ji brangiai ima, bet labai gerai ir graziai padaze, labai dziaugiuosi, kad pas ja pasirinkau smile.gif buvo verta sumoketi tuos pinigelius smile.gif ir trecia mergina kuri mokesi tiek is Linos tiek is Ievos (daziausi sventei, tai eksperimentuoti ji moka ir nori, visada paklaus ar gerai, fainai mergina, jei nenorite labaii brangiai sumoketi, tai isulau pas ja rinktis smile.gif)

tai tiek is mano puses smile.gif

Sveiki, tai kur ta trečioji dirba, ir kokie jos kontaktai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalijata: 31 kovo 2012 - 10:05
QUOTE(Auks'iukė @ 2012 02 09, 23:41)
tad savo didziajai diena jos nesirinkau ir iekojau kitos merginos, tad susiradau Ieva (ji brangiai ima, bet labai gerai ir graziai padaze, labai dziaugiuosi, kad pas ja pasirinkau smile.gif buvo verta sumoketi tuos pinigelius smile.gif ir trecia mergina kuri mokesi tiek is Linos tiek is Ievos (daziausi sventei, tai eksperimentuoti ji moka ir nori, visada paklaus ar gerai, fainai mergina, jei nenorite labaii brangiai sumoketi, tai isulau pas ja rinktis smile.gif)

ir kiek tas brangiai? pas Ieva ta prasme. o ji salone daro makiaza ar vaziuoja ir i namus?
Atsakyti
pati paklausiau pati atsakysiu smile.gif Ieva i namus nevaziuoja, daro savo salone, virs Presto. kaina apie 150Lt. jei pageidaujate bandomojo - 80 Lt. uzsisakineti makiaza ir sukuosena nei kiek ne per anksti pries pora menesiu, ypac jei pas tas populiariasias biggrin.gif nes uzsisakiau kirpykla 9 valandai, po keliu dienu paskambinau pasiankstinti, bet deja deja, jau 8 valanda yra kliente. taip kad geriau is anksto viska cool.gif gal kam bus naudinga info mirksiukas.gif
be to, jei reikia galiu duoti visazistes Ievos ir kirpejos Danutes is Mirazo kontaktus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssiimmaa: 06 balandžio 2012 - 08:43
Užsregistravau šukuosenai, manikiūrui ir pedikiūrui "DeLoris" salone, tikiuos nenusivilsiu mirksiukas.gif Gal kas turit Linos iš Splius kontaktus? Kažkur nudanginau... doh.gif
Atsakyti