Sveiki,
Eidama i bet kokia didesne svente darausi makiaza pas sias visazistes:
1. Pas IEVA (virs Presto kavines, pamirsau kaip vadinasi jos studija...
),
2. Pas Gintare (Ievos kolege, kartu jos dirba jos studijoje),
3. Pas Sotera (Bonasforsoje)
4. Pas Ingrida (Divalyje).
Pas Gintare dariausi tik viena karta, kai kitur negavau. Siaip visos jos man graziai daro. Dabar gal labiausiai patinka Ingrida. Kazkodel paskutiniu metu dazniausiai pas ja darausi, bet blakstieneliu iklijavimo i kampucius graziausia nuejima man padarydavo Ieva. Sotera nepamenu kaip iklijuoja... nes siaip israiskingus makiazus pas ja dariausi, tai apie iklijuotas blakstienas jau neprisimenu
, bet jos tikrai budavo grazus makiazas.
Gintare uzsiima blakstienu priauginejimu, tai graziai iklijuoja irgi.
Ingrida negraziai iklijavo, nes seniau pas ja nesiklijuodavau i kampucius, kazkaip per ilgos man jos nenaturaliai buvo, nebuvo grazaus nuejimo. Bet kita karta pasakysiu, kad trumpesnes klijuotu ir tiek, ir, kad nuejimasman butu grazus, o ne staigiai trumpos - ilgos. O siaip Ingrida man patinka, nes is jos isejusi labai grazi jauciuosi
dar nesu gerai nesijautusi is jos. is kitu irgi grazi jauciuosi, tik kadangi kasdien nesidazau, tai Ingrida toki naturaliausia makiaza padarydavo man.
Tokia mano patirtis
Rugseji 3 jubiliejai nusimato, tai pas skirtingas vel dazysiuos, bet is sio mano saraso
Nes siaip nezinau net kaip joms vietas suskirstyciau, visos patinka.
Ne i tema...
P.S. Beja, Bonasforsoje nereali pineja plauku dirba... Nuo vaikystes ji jau pina. vardas lyga Aida ar kazkas panasaus, nepamenu. Niekur man taip gerai ir graziai nesupina.