Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 10, 07:17)
tai gal ir kaina dėl to buvo didesnė, kad į namus atvažiavo? g.gif

ji visada i namus vazineja smile.gif
Atsakyti
Maciau viena Ingos isdazyta jaunaja, tai man labai patiko
kadangi pati einu i vestuves, tai irgi uzsirasiau pas ja, matysim kaip bus, tikiuosi, zinoma, pacio geriausio ax.gif
Atsakyti
sveikutes, savo vestuvini makiaza dariausi Miraze, pas Dainora, o sukuosena pas Danute. makiazu likau lb patenkinta, tik Dainora mano lupas paryskinino mano nuomone per daug, tai paprasiau iskart, kad nuvalytu, nes pati jausciausi nejaukiai, o daugiau viskas buvo liuks mirksiukas.gif sukuosena irgi likau patenkinta, ypac dabar kai pasiziuriu nuotraukas ir pamatau ja is galo kaip atrode, tai man buvo tobula smile.gif kai ismoksiu - butinai ikeliu nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
Vestuvėms dariausi šukuoseną pas Danutę iš Mirazo, likau patenkinta ir darbu, ir bandravimu, patarimais, tik sumokėjau kiek daugiau nei tikėjausi smile.gif
Kai užsirašiau pas ją darytis šukuoseną, prašiau administratorės duoti telefono numerį, kad galėčiau tiesiogiai susiskambinti, aptarti, kokią šukuoseną daryti ir pan., bet buvau apšaukta, kad savo darbuotojų numerių jie nedalinėja ir kad jei jau labai noriu iš anksto su ja susitikti, galiu ateiti jos darbo metu.
Bet kokiu atveju, turbūt nuolatinės klientės ir turi jos asmeninius kontaktus, tik susidarė įspūdis, kad pas juos darbuotojai įprastai dirba tik salone.
Atsakyti
Sveiki,

Eidama i bet kokia didesne svente darausi makiaza pas sias visazistes:
1. Pas IEVA (virs Presto kavines, pamirsau kaip vadinasi jos studija... g.gif ),
2. Pas Gintare (Ievos kolege, kartu jos dirba jos studijoje),
3. Pas Sotera (Bonasforsoje)
4. Pas Ingrida (Divalyje).

Pas Gintare dariausi tik viena karta, kai kitur negavau. Siaip visos jos man graziai daro. Dabar gal labiausiai patinka Ingrida. Kazkodel paskutiniu metu dazniausiai pas ja darausi, bet blakstieneliu iklijavimo i kampucius graziausia nuejima man padarydavo Ieva. Sotera nepamenu kaip iklijuoja... nes siaip israiskingus makiazus pas ja dariausi, tai apie iklijuotas blakstienas jau neprisimenu biggrin.gif, bet jos tikrai budavo grazus makiazas.
Gintare uzsiima blakstienu priauginejimu, tai graziai iklijuoja irgi.
Ingrida negraziai iklijavo, nes seniau pas ja nesiklijuodavau i kampucius, kazkaip per ilgos man jos nenaturaliai buvo, nebuvo grazaus nuejimo. Bet kita karta pasakysiu, kad trumpesnes klijuotu ir tiek, ir, kad nuejimasman butu grazus, o ne staigiai trumpos - ilgos. O siaip Ingrida man patinka, nes is jos isejusi labai grazi jauciuosi smile.gif dar nesu gerai nesijautusi is jos. is kitu irgi grazi jauciuosi, tik kadangi kasdien nesidazau, tai Ingrida toki naturaliausia makiaza padarydavo man.

Tokia mano patirtis biggrin.gif Rugseji 3 jubiliejai nusimato, tai pas skirtingas vel dazysiuos, bet is sio mano saraso wink.gif Nes siaip nezinau net kaip joms vietas suskirstyciau, visos patinka.

Ne i tema...
P.S. Beja, Bonasforsoje nereali pineja plauku dirba... Nuo vaikystes ji jau pina. vardas lyga Aida ar kazkas panasaus, nepamenu. Niekur man taip gerai ir graziai nesupina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arettele: 31 rugpjūčio 2011 - 08:46
QUOTE(si_mona @ 2011 08 30, 07:28)
Vestuvėms dariausi šukuoseną pas Danutę iš Mirazo, likau patenkinta ir darbu, ir bandravimu, patarimais, tik sumokėjau kiek daugiau nei tikėjausi smile.gif

Dariausi sukuosena pas minima Danute dukart, pernai savo vestuvems - labai labai patenkinta likau,super tiesiog buvo,ir sumokejau tik 80Lt. Sakau tik,nes sia vasara ejau sveciu i vestuves ir viskas buvo kaip diena ir naktis,dare paskubom,visai nesigilino ko prasau ir sumokejau 70Lt rolleyes.gif bet pati sukuosena buvo puse bedos smile.gif Teko darytis sia vasara sukuosena dar ir pas kita mergina Miraze,tai verkti norejosi doh.gif ilgiausiai tampe tuos mano plaukus,o rezultato 0 biggrin.gif gaila vardo nebepamenu ax.gif Jei reiktu eiti,eiciau vel pas Danute.
Atsakyti
QUOTE(Zajza @ 2011 09 01, 00:20)
Dariausi sukuosena pas minima Danute dukart, pernai savo vestuvems - labai labai patenkinta likau,super tiesiog buvo,ir sumokejau tik 80Lt. Sakau tik,nes sia vasara ejau sveciu i vestuves ir viskas buvo kaip diena ir naktis,dare paskubom,visai nesigilino ko prasau ir sumokejau 70Lt  rolleyes.gif bet pati sukuosena buvo puse bedos  smile.gif  Teko darytis sia vasara sukuosena dar ir pas kita mergina Miraze,tai verkti norejosi  doh.gif  ilgiausiai tampe tuos mano plaukus,o rezultato 0  biggrin.gif gaila vardo nebepamenu  ax.gif  Jei reiktu eiti,eiciau vel pas Danute.

as irgi dariausi pas ta pacia Danute ir likau labai patenkinta :)nes kai plaukuciu mazai, tai kazkoki stebukla is ju negali tiketis, kad padarytu smile.gif
Atsakyti
Aš šukuoseną dariausi pirmą kartą, eidama į draugės vestuves prieš porą sav. Pasiskambinau į kirpyklą "Suktukas" Trakų g. (draugė ten kerpasi) ir pasisakiau kad noriu pasidaryti šukuoseną, davė kirpėjos Dianos kontaktus (nes ji ten šukuosenas daro). Mano plaukučiai nėra visai ploni, bet nukirpti iki pečių, tai sumokėjau 35lt. Buvau labaaaai patenkinta, o ir visi sakė, kad gražiai atrodė. Jei reiktų kada, tai dar kartą eičiau tenais smile.gif
Atsakyti
Dariau makiazus pas Ieva ir Sotera.Tai Ievos makiazas buvo super,o Sotera padare veida sviesesni zenkliai,nei mano pacios kunas ir negraziai akiu forma padare-zodziu nepatiko visiskai,nuotaika buvo sugadinta nerealiai.
Atsakyti
As sukuosena dariausi "tobulas stilius" kirpykloje pas kirpeja Loreta P., dvaro gatveje, likau labai patenkinta, sukuosena atrode nuostabiai, kirpeja irgi labai maloni, kruopsciai dirba, sukuosena issilaike net antra diena smile.gif
Makiaza dariausi pas indre jin daznai dirba saulio viesbutyje, taip pat salone de loris, taip pat likau patenkinta:)
Atsakyti
Beje, jei ką domina Soteros makiažai, benaršydama FB aptikau štai ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos as tai uzsisakiau Jolanta is salono "prie saules" daug metu ten pas ja einu ir pasitikiu , tai tik jai patikeciau dayt , taip pat dare mano sesej pries pora metu vestuvine sukuosena tai irgi labai graziai atrode.. taip pat uzsisakiau ir bandoma tai sako ateik per mergvakari padaysiu , tai labai patiko si ideja..
O makiaza darysiuos pati nes esu profesionali visaziste , tai niekam gyvenime neleisciau prie mano veidelio liestis schmoll.gif
Atsakyti