QUOTE(saulytek @ 2009 12 10, 19:14)
Na man skyrybos kol kas kainavo 4000lt, kadangi vyras nesutiko skirtis, tai rengiau ieskini

Dabar jau sudareme taikos sutarti. Manau, kad uz 5000lt itilpsiu. Nes dar gali buti gincu....
Jei vyras butu buves protingas ir nesantazaves vaiku, tai manau tokiu pinigu nebutu teke isleisti. Geriau jau buciau atostogas normalias uz juos su vaiku pasidariusi
Man kainavo 5000 lt, pradzia buvo ieskinys, o paskui buvo kaip ir taiki sutartis, tai i ta suma iejo visokios pazymos, advokatas, zyminis mokestis ( nors nuo didesnes dalies zyminio mokescio teismo prasiau akd atleistu) ir t.t., buvau laiminga pakliuvus ant laibai gero anstolio ( na man ji rekomendavo) kad uz laikinuju apsaugu teismo nutarti ir laikinu alimentu vykdyma is manes nepaeme ne lito o is ex.
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho