Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybos šiandienai?

QUOTE(Swallowtail @ 2009 11 17, 14:48)
Neseniai advokate atidave teismui musu skyrybu dokumentus. Tai ju paruosimas kainavo 500 + PVM. Viskas. Ai, dar + 24 lt butelis vyno, kuriuo su vyru aplaistem ta reikala ax.gif
Dabar laukiame, kada isskirs mirksiukas.gif

Atsventet bigsmile.gif Saunu, kad taip taikiai issiskyret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytek @ 2009 12 10, 20:14)
Na man skyrybos kol kas kainavo 4000lt, kadangi vyras nesutiko skirtis, tai rengiau ieskini  doh.gif  Dabar jau sudareme taikos sutarti. Manau, kad uz 5000lt itilpsiu. Nes dar gali buti gincu....

Jei vyras butu buves protingas ir nesantazaves vaiku, tai manau tokiu pinigu nebutu teke isleisti. Geriau jau buciau atostogas normalias uz juos su vaiku pasidariusi  thumbup.gif

o, jei į tiek būčiau tilpusi, tai tikrai savo vyrą vadinčiau protingu. Jau sumokėjau advokatui maždaug 15 000, buvo gal septyni teismo posėdžiai ir vis dar neišskiskyrus - vyras ginčija viską: vaikų tėvystę, išlaikymo dydį, lankymo grafiką (nors vaikų nelanko ir nelankys), o mano advokatui visur reikia ruošti popieriukus...
Atsakyti
Skyriausi vasarą bendru sutarimu. Kadangi tarpusavy del visko susitarem, dokumentus (sutarti ir pareiskima) pasiruosiau pati - gavau is pazistamos teisininkes pavyzdi ir tik surasiau kaip pas mus smile.gif. Kainavo tik pazymos is registru centro smile.gif. Man atrodo, i 200 lt tilpom.

P.S. Turim du nepilnamecius vaikus ir labai daug skolu. Ne visas skolas kreditoriai sutiko padalint sad.gif, tiksliau palikt exui (nes jis skolinosi). Bet siuo klausimu ir brangiai apmokamas advokatas kazi ar butu padejes, nes konsultavausi su ismananciu advokatu (kuris - mano vaikystes draugas, ir kaip saziningas zmogus nesieme uz pinigus tvarkyt tu kreditoriu, nes sake be sansu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 29 sausio 2010 - 23:13
QUOTE(audra6666 @ 2009 12 12, 19:49)
O gal kas gali patarti, jei yra du mazameciai vaikai, butas - kuri palikciau savo norou vyrui, kadangi yra paimta paskola. O vaikai augtu su manimi. Kalbejau su vyru tai sake viska darysim taikiai.

kad jus norite palikti buta vyrui, tai dar nieko nereiskia. gal jis bus nepajegus vienas moketi, tada gali tada gali tekti skirtis ir tureti bendra paskola.

QUOTE(mdeive @ 2009 12 28, 20:25)
Nebesuprantu - kiek kur domiuosi - vis matau skirtingas skyrybu bendru sutarimu kainas. Gal kas nors vis delto zinote kiek is tikruju kainuoja skyrybu dokumentu paruosimas ir zyminis teismo mokestis, jeigu skiriames bendru sutarimu, bet yra nepilnametis vaikas, jokio turto neturim.

jei skiriates tikrai abipusiu sutarimu, gali kainuoti kokius 200lt (dokumentu paruosimui). bet jei prasides vaiko dalybos, ar kazkokie nesklandumai tada kaina soktels.
Atsakyti
nieko nekainuoja.Na nebent printerio neturite tai teks nueiti ir nukopijuoti ir atspausdinti sutartis. Pati skyriuosi ir tikrai zinau, kad jei abipusiu sutikimu yra skirybos (ir abu su visom salygom sutinkat) tai nieko nekainuoja. D ar pamirsau jei turite bendra turta tai registru centro pazima kainuoja 6 lt, ir pazima is regitros kazkiek kainuoja.Man to neprireike (neturejom nei auto nei nekiln.turto).O santuokos nutraukimo sutarciu pvz. pilnas internetas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SABA: 18 vasario 2010 - 23:12
QUOTE(saulytek @ 2009 12 10, 19:14)
Na man skyrybos kol kas kainavo 4000lt, kadangi vyras nesutiko skirtis, tai rengiau ieskini  doh.gif  Dabar jau sudareme taikos sutarti. Manau, kad uz 5000lt itilpsiu. Nes dar gali buti gincu....

Jei vyras butu buves protingas ir nesantazaves vaiku, tai manau tokiu pinigu nebutu teke isleisti. Geriau jau buciau atostogas normalias uz juos su vaiku pasidariusi  thumbup.gif

Man kainavo 5000 lt, pradzia buvo ieskinys, o paskui buvo kaip ir taiki sutartis, tai i ta suma iejo visokios pazymos, advokatas, zyminis mokestis ( nors nuo didesnes dalies zyminio mokescio teismo prasiau akd atleistu) ir t.t., buvau laiminga pakliuvus ant laibai gero anstolio ( na man ji rekomendavo) kad uz laikinuju apsaugu teismo nutarti ir laikinu alimentu vykdyma is manes nepaeme ne lito o is ex.
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2010 02 20, 01:03)
Man kainavo 5000 lt, pradzia buvo ieskinys, o paskui buvo kaip ir taiki sutartis, tai i ta suma iejo visokios pazymos, advokatas, zyminis mokestis ( nors nuo didesnes dalies zyminio mokescio teismo prasiau akd atleistu) ir t.t., buvau laiminga pakliuvus ant laibai gero anstolio ( na man ji rekomendavo) kad uz laikinuju apsaugu teismo nutarti ir laikinu alimentu vykdyma is manes nepaeme ne lito o is ex.

na jei taiki sutartis, tada ziminiu mokesciu nera. vadinasi sutartis nebuvo taiki.
Atsakyti
as skyriausi pries du menesius''skirybu centre'' sumokejau 700lt ir per dvi savaites isskyre,tiesa is bendro turto nesiemiau nieko net buta palikau jam nors pirkome kartu ,ir elementus pacius maziausius teisiausi,nes nebuvo tikslas atkersiti vyrui,mano tikslas nuo jo gyventi atskirai,todel viskasvyko greitai ir skalndziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 02 20, 08:30)
na jei taiki sutartis, tada ziminiu mokesciu nera. vadinasi sutartis nebuvo taiki.

tai parašiau kad tik paskui buvo taiki sutartis, o pradziai ieskinys. Pradžiai buvo prašymas del laikinųjų apsaugų tai tada reikia sumoketi bent puse žyminio mokesčio, o paskui per pora sav reikia paduoti ieškinį, tada jau reikia sumoketi visa žyminį mokestį.
Atsakyti
QUOTE(SABA @ 2010 02 18, 23:09)
nieko nekainuoja.Na nebent printerio neturite tai teks nueiti ir nukopijuoti ir atspausdinti sutartis. Pati skyriuosi ir tikrai zinau, kad jei abipusiu sutikimu yra skirybos (ir abu su visom salygom sutinkat) tai nieko nekainuoja. D ar pamirsau jei turite bendra turta tai registru centro pazima kainuoja 6 lt, ir pazima is regitros kazkiek kainuoja.Man to neprireike (neturejom nei auto nei nekiln.turto).O santuokos nutraukimo sutarciu pvz. pilnas internetas.

O kam reikalinga pažymą iš Regitros skiriantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 02 23, 14:42)
O kam reikalinga pažymą iš Regitros skiriantis  g.gif

Tai pažyma apie turimą/neturimą turtą - automobilį(ius).
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 24, 11:25)
Tai pažyma apie turimą/neturimą turtą - automobilį(ius).

O man isskilo klaysimas tai ta pazyma as galiu pasiimti pati kas liecia mano varda pavarde, o vyrokaip? Ar jis pats turi eiti ar galiu as ir be jo?
dekui 4u.gif
Atsakyti