Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

QUOTE(IndreZ @ 2010 06 18, 09:39)
nezinau.. grusauskas man ta pati sake ka ir jums.. bet as pasidariau kraujo tyrimus kmuk mokamus.. ir man parode alergenus. butent maisto.. nors jis irgi sake, jog maistas nieko neitakoja... taip kad man atrodo svariau yra tyrimas nei zodinis pasakymas  doh.gif

kiek mazdaug kainuoja tie tyrimai?
nes mano maziukui irgi tai pagereja,taipablogeja..ir niekaip nesuprantu kas tai itakoja.. doh.gif galvoju,gal tie tyrimai padetu kazka atsirinkt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 06 18, 12:26)
kiek mazdaug kainuoja tie tyrimai?
nes mano maziukui irgi tai pagereja,taipablogeja..ir niekaip nesuprantu kas tai itakoja.. doh.gif galvoju,gal tie tyrimai padetu kazka atsirinkt.. g.gif

sitas kmuk vienas tyrimas nuo maisto alergenu kainuoja apie 180 LTL... bet ar tai iseitis neiznau. na is kas kad mes zinom nuo ko, ir laikomes dietos - o rezultatas tas pats.. tai velgi klausimas - ar tikrai nuo to ko nustate ir yra ta alergija? ji mutuoja.... jei ana karta buvo nuo situ produktu, gali buti susikryzmine kiti produktai ir dabar buti visai nuo ko kito... doh.gif doh.gif doh.gif na bet bent jau bandau tu produktu neduoti...
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2010 06 18, 13:22)
sitas kmuk vienas tyrimas nuo maisto alergenu kainuoja apie 180 LTL... bet ar tai iseitis neiznau. na is kas kad mes zinom nuo ko, ir laikomes dietos - o rezultatas tas pats.. tai velgi klausimas - ar tikrai nuo to ko nustate ir yra ta alergija? ji mutuoja.... jei ana karta buvo nuo situ produktu, gali buti susikryzmine kiti produktai ir dabar buti visai nuo ko kito...  doh.gif  doh.gif  doh.gif na bet bent jau bandau tu produktu neduoti...

Kiek Grušauskas sakė, kad maistas neįtakoja, nebent sako suvalgysi ko nors plečiančio kraujagysles (aš pati dar maitinu). tai gali tas sako įtakoti. žodžiu jis viską man skaitė iš tokios storos knygos amerikiečių, tai vaikai išauga. daugizu serga berniukai. paskui gali į seantvę pasiakrtoti.
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2010 06 18, 22:51)
Kiek Grušauskas sakė, kad maistas neįtakoja, nebent sako  suvalgysi ko nors plečiančio kraujagysles (aš pati dar maitinu). tai gali tas sako įtakoti. žodžiu jis viską man skaitė iš tokios storos knygos amerikiečių, tai vaikai išauga. daugizu serga berniukai. paskui gali į seantvę pasiakrtoti.

man jis viska vienas prie vieno papasakojo ax.gif is tos pacios knygos paskaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokie kremukai ir vaistukai mums nepadėjo sad.gif
Bet kai "perlipau" per save ir pradėjau vaiką daug ploniau rengti nei pati atitinkamu metu rengiausi, rečiau maudžiau (kad odos vanduo nesausintų) ir kuo daugiau laiko grynam ore būti, odelės reikalai susitvarkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyte2006 @ 2010 06 21, 10:23)
Jokie kremukai ir vaistukai mums nepadėjo sad.gif
Bet kai "perlipau" per save ir pradėjau vaiką daug ploniau rengti nei pati atitinkamu metu rengiausi, rečiau maudžiau (kad odos vanduo nesausintų) ir kuo daugiau laiko grynam ore būti, odelės reikalai susitvarkė  biggrin.gif

Visiskai?Ar tik apmazejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 06 21, 15:51)
Visiskai?Ar tik apmazejo? 4u.gif

Nežinau, ar visiškai (kažkaip manau, kad gal dar nebaigėm kovoti su šia bėdele), bet va jau nuo Velykų vaiko odelė švari...
Atsakyti
Sveikos.
aš pati šiandien buvau pas Grušauską. Irgi diagnozavo šią bėdą.

Vargstu su veidu, plaukais, ir ausim. Labiausiai tai nervuoja, kad galva pleiskanoja, plaukai ilgi, tai jau atrodo oj kaip nekaip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2010 09 03, 22:35)
Sveikos.
aš pati šiandien buvau pas Grušauską. Irgi diagnozavo šią bėdą.

Vargstu su veidu, plaukais, ir ausim. Labiausiai tai nervuoja, kad galva pleiskanoja, plaukai ilgi, tai jau atrodo oj kaip nekaip sad.gif

ir kaip patare gydyti?
Atsakyti
Va jums mamytes nustate, kad tai viena ar kita dermatito forma atakuoja, o man mano pediatrė išrašė tevagilio 2 mėn sūneliui ir alergija pripažino.. doh.gif ..o mūsų galvutė atrodo kaip nutarkuota, šlapuojančios pleiskanėlės ir lupasi luobeliais. verysad.gif man tai grynas atopinis dermatitas...Gerai, kad dar nesidrasko. Va ryt eisiu vėl pasirodyti, tai prašysiu siuntimo pas alergologą arba dermatologą. Juk kažkas turėtū žinoti kaip su ta liga kovoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga26 @ 2010 09 20, 10:51)
Va jums mamytes nustate, kad tai viena ar kita dermatito forma atakuoja, o man mano pediatrė išrašė tevagilio 2 mėn sūneliui ir alergija pripažino.. doh.gif ..o mūsų galvutė atrodo kaip nutarkuota, šlapuojančios pleiskanėlės ir lupasi luobeliais.  verysad.gif man tai grynas atopinis dermatitas...Gerai, kad dar nesidrasko. Va ryt eisiu vėl pasirodyti, tai prašysiu siuntimo pas alergologą arba dermatologą. Juk kažkas turėtū žinoti kaip su ta liga kovoti g.gif

mums lygiai taip pat buvo pleiskanos tokie ideli dideli luobai , stori tai nuejo su visais plaukais. o preikyje ri slapiavo tai mums ultravioleto tokio tepalo parase tom slapiuojanciom vietom, ir harmono. bet harmono as netepiau. o pleiskanas naikinau paprastai, tepaiu aliejum paskui ploviau ir sukavom su sukom. po truputi po truputi ir tas baisiasias isnaikinom, dabar yra ju pas mus bet jau ne tokie dideli ir stori luobai.
Atsakyti
Sveikutes,
mes ta beda jau isaugom 4u.gif Pas Grusauska buvom ir jis mums ta pati sake, kad maistas berimu neitakoja. Is tikruju taip ir yra--maistas is tikruju nieko neitakoja. Vasara praeidavo berimai, ziema padaugedavo, padaugedavo ir susilus, ar issimaudzius. Laime tik ta, kad seborejinio dermatito isbertos odos neniesti. Tik beabejo labai pergyvenau, kad mazoji isberta ir zandai ir kaklas ir kojos..... Tepiau visokiais tepalais, kremais...vienu metu atrodo padedavo vienas, kitu metu kitas.....dabar dukrytei 2m ir 3men. berimu nera 4u.gif
Seborejinis dermatitas tuom ir yra geriausia beda is visu dermatitu, kad jis praeina be didesniu pasekmiu, jo neniezti, nereikia jokiu dietu.
Atsakyti