Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

QUOTE(asara1 @ 2010 02 03, 11:37)
Ar buvote pas hemeopate ? Ka diegnozavo, kaip patare gydyti.
Vakar pas savo vaika irgi galvoje pastebejau geltonas, riebias pleiskanas. Itariu bus seboreja. Nezinau ar iskart pas gydytoja eiti ar bandyti liaudiskomis priemonemis - istepant aliejumi, sklauajant vaistazolemis gydyti.

As Jusu vietoj is karto rodyciau gydytojui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 01 12, 20:31)
Ir man sis kremas pasirode nieko zandukams alergiskiems, betkai nuejau i vaistine pirkti - vaistininke padare nenaudoti maziems kudikeliams - labai jau negeros sudedamosios dalys, nors ir uzrasyta, kad kudikiams. paziurekite pacios, atrodo yra parabenu ir kitokio bieso, jau nebepamenu tiksliai. sake jau geriau essex'as.

Ne parabenu ten yra, o parafino aliejus mirksiukas.gif , mums jis daro stebuklus, turim vieną pirščiuką pažeistą, tai po dviejų dienų mums labai pagerėjo odos būklė thumbup.gif
Atsakyti
mums šita liga pasireiškė nuo mėnesiuko. va buvom šandien pas grušauską, buvau ir pas homeopatę, ir pas alergologę. bandėm kremuką elidel tai tikrai padėjo, bet va grušauskas sako geriau hidrokortizon su hormonu nei ta selidel nes ten vaikam nuo dviejų metukų. taip pat mane patikino , kad turi išaugti. o pleoiskanos pas mus galvytėje buvo tokio dydžio kaip du nagai ir tokiso storos, kad luposi su visais plaukais. šiu metu jso smulkesnės. išbertas mums veidukas, daugiausia aplink burnytę, bet dabar žiūriu ir pažastukė ir nugarytė sad.gif prie kakliuko raukšlytė visai sutrūkus, tai jau tepaiu harmonu tuo. žodžiu maudyti kiek žinau reikai būtinai su kažkokai priemone, tik su vandenuku arba su muilu netinka,nes sausina odelę, apskui būtinai tepti kremukais, o kai paūmėja ir tuo harmonu sad.gif
kaip jusm mamytės sekasi su šai liga kovoti? gal ką naujo žinot?
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2010 06 16, 21:03)
mums šita liga pasireiškė nuo mėnesiuko. va buvom šandien pas grušauską, buvau ir pas homeopatę, ir pas alergologę. bandėm kremuką elidel tai tikrai padėjo, bet va grušauskas sako geriau hidrokortizon su hormonu nei ta selidel nes ten vaikam nuo dviejų metukų. taip pat mane patikino , kad turi išaugti. o pleoiskanos pas mus galvytėje buvo tokio dydžio kaip du nagai ir tokiso storos, kad luposi su visais plaukais. šiu metu jso smulkesnės. išbertas mums veidukas, daugiausia aplink burnytę, bet dabar žiūriu ir pažastukė ir nugarytė  sad.gif prie kakliuko raukšlytė visai sutrūkus, tai jau tepaiu harmonu tuo. žodžiu maudyti kiek žinau reikai būtinai su kažkokai priemone, tik su vandenuku arba su muilu netinka,nes sausina odelę, apskui būtinai tepti kremukais, o kai paūmėja ir tuo harmonu  sad.gif

mum Grušauskas sake,kad isaugs...buvo pagerejimu,pablogejimu..nelabai isivaizduoju kas tai itakoja.. g.gif siuo metu truputi pabertas veidukas..labiau kojytes verysad.gif prausiantis naudojam balmandol aliejuka,kol kas dar neseniai..ziuresim koks poveikis bus...kazkada labai padejo Emolium kremas ir emulsija i vonia...dabar nelabai.. doh.gif taip pat naudojam excipiali...
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2010 06 16, 21:03)
mums šita liga pasireiškė nuo mėnesiuko. va buvom šandien pas grušauską, buvau ir pas homeopatę, ir pas alergologę. bandėm kremuką elidel tai tikrai padėjo, bet va grušauskas sako geriau hidrokortizon su hormonu nei ta selidel nes ten vaikam nuo dviejų metukų. taip pat mane patikino , kad turi išaugti. o pleoiskanos pas mus galvytėje buvo tokio dydžio kaip du nagai ir tokiso storos, kad luposi su visais plaukais. šiu metu jso smulkesnės. išbertas mums veidukas, daugiausia aplink burnytę, bet dabar žiūriu ir pažastukė ir nugarytė  sad.gif prie kakliuko raukšlytė visai sutrūkus, tai jau tepaiu harmonu tuo. žodžiu maudyti kiek žinau reikai būtinai su kažkokai priemone, tik su vandenuku arba su muilu netinka,nes sausina odelę, apskui būtinai tepti kremukais, o kai paūmėja ir tuo harmonu  sad.gif

Mes prausdavom vaika,ipylus i vonele lakysiaus zoles,nusipirkit vaistinej 4u.gif
Atsakyti
Mes dar vis kovojam... bet kovojam su hormonu, nes kito kelio nera... kai paumeja tai ri tepu, nejaugi malonu kankinti vaikuti kai kasosi, nepatenkintas visas, piktas, niurzga nuolatos... ir jam bloga.. ir man tuo paciu... doh.gif vis dar tikiuosi kad isaugs..... bet kas cia zino.. reikia kovoti.. mes jau net ir vaistukus geriam Zyrtek... bet kolkas rezultato jokio nematau.. laikomes dietos butent nuo tu produktu, nuo kuriu nustatyta alergija... bet neiznau.. nieko naujo.. doh.gif doh.gif doh.gif
P.S> ir dar neaisku ar i alergiuku darzeli pateksim doh.gif
Atsakyti
hmmm? bet ar įtakoja ką nors maistas? man Grušauskas sakė , kad ne g.gif pasimetusi aš. ir dar man viena dilema iškilusi ar naudoti Harmoninį tepalą ar elidel tepalą, kuris be harmono , bet rašo vaikam nuo dviejų metuku. bet ant to harmoninio ir rašo kad nuo šešių gal? g.gif bet gydytojai sako tas hidrokortizon polfa silpniausias iš harmoninių. bet Elidel ri padeda aš tepiau ir be harmono jį man rekomendavo Grigaitienė.
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2010 06 17, 22:31)
hmmm? bet ar įtakoja ką nors maistas? man Grušauskas sakė , kad ne g.gif  pasimetusi aš. ir dar man viena dilema iškilusi ar naudoti Harmoninį tepalą ar elidel tepalą, kuris be harmono , bet rašo vaikam nuo dviejų metuku. bet ant to harmoninio ir rašo kad nuo šešių gal? g.gif  bet gydytojai sako tas hidrokortizon polfa silpniausias iš harmoninių. bet Elidel ri padeda aš tepiau ir be harmono jį man rekomendavo Grigaitienė.

nezinau.. grusauskas man ta pati sake ka ir jums.. bet as pasidariau kraujo tyrimus kmuk mokamus.. ir man parode alergenus. butent maisto.. nors jis irgi sake, jog maistas nieko neitakoja... taip kad man atrodo svariau yra tyrimas nei zodinis pasakymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2010 06 18, 08:39)
nezinau.. grusauskas man ta pati sake ka ir jums.. bet as pasidariau kraujo tyrimus kmuk mokamus.. ir man parode alergenus. butent maisto.. nors jis irgi sake, jog maistas nieko neitakoja... taip kad man atrodo svariau yra tyrimas nei zodinis pasakymas  doh.gif

tai taip, bet kiek man sakė ir mūsų pediatrė vaikui iki metukų jie sako kad neefektyvu daryti to tyrimo, nes matyt bus daug alergenų g.gif bet gal reikia pasitarti man su kokia alergologe.? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2010 06 18, 10:02)
tai taip, bet kiek man sakė ir mūsų pediatrė vaikui iki metukų jie sako kad neefektyvu daryti to tyrimo, nes matyt bus daug alergenų g.gif  bet gal reikia pasitarti man su kokia alergologe.? kaip manot?

as zinokit metuku ir dariau.. jau buvo truputuka virs metuku netgi,,, i kmuk tiesiog uzsiregistravau pas dermatologe alergologe.. papuoliau pas atrodo Laimute Vaideliene ... na tokia nieko nieko.. bet zinot, kaip konvejeryje.. pora zodziu. .vaistu doze ir viskas... tyrima daremes maisto produktams. jei vaikutis yra linkes i bronchitus kosulius ir t.t... tada siulo pasidaryti namu aplinkos veiksniams... paskuj konsultavausi dar su daug savo pazistamu pediatriu... ir kai jau visiskas buvo pablogejimas pradejom vartoti ir vaistus + hormonas + griezta maisto dieta + visi emoliantai.. t.y. drekikliai... bet kagi.. rezultato kolkas taip pat jokio nera... taigi, arba laukiu isaugimo.. arba vaistu suveikimo.. nes be 3 men vaistuku vartojimo sake rezultato nelabai gali ir laukti.. o taip norisi.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
na va mes vargstam nuo 1 mėn su šia liga ir kiek laikiausi dietų tai ir nežinau kas labiausiai veikia g.gif g.gif tai net ir patikėjau grušausku, kad maistas niekuo dėtas. dabar valgysiu viska ir žiūrėsiu kas bus.
Atsakyti
mes vargstam nuo kokiu 5 men...
as irgi tikiu kazkiek.. ir tuo, ir tuo.... norisi tiketi, kad viskas bus ok thumbup.gif drinks_cheers.gif ir bus! bigsmile.gif
Atsakyti