QUOTE(Fox_lady @ 2008 10 13, 23:33)
labai įdomu, ar pavyko jums išsigydyti iš karto, ar atsinaujindavo vis?
ir kitos gal, kurios kadaise pasisakė šioje temoje, įdomu būtų kaip visgi pavyko išsigydyti? o gal tai neįmanoma, gal reikia laukt kol išaugs? Mano sūneliui nustatė šią ligą ir gydytojas teigia, kad negalima nieko padaryt, reikia laukti kol išaugs, t.y. iki 2,5-3 metų.

Bet aš nenoriu nuleisti rankų, gal sakau yra kokios priemonės, kurios išgydytų ir būtų nehormoninės...
na mum deja nepasiseke, po gydymo savaite buvo grazi odyte, po to vel atsinaujino, mat mano kaltes yra, po tu 10 dienu tepliojimo iskart turejau pradet tep Uriage kremuku, kasdieniniam naudojimui, vienasyk kitasyk patepiau ziu paraudo, ir nebetepiau, o pasirodo ir toliau reikejotept, butu pasitaise, uzpakaliuka gydemes kitais metodais, nes tie skirti tepalai nepadejo, nu gal laiko reikejo, bet as nebelaukiau, nes gaila uzpakaliuko buvo, tai issigydem su saltalankiu aliejum, nors gydytoja jo nerekomendavo naudot, kai suzinojo jog tepliojau su juo, pakartotinai vel pas ja nuvaziavom., sakau nu gal kas kitas prilipo, na bet vistik ta pati patvirtino, israse tokio pat tepalo, tik kieki didesni, ir pakeite siek tiek sudedamasias dalis,na pasakysiu po pirmo patepimo pasitaise, tik pasake tiek tepkit tuyo tepalu kol praeis berimai, tada tuo Uriaage kremuku, jei vel pabloges tada vel tuo tepalu, tai kaip supratau tai taip ir reiks zaist, tik nezinau kiek ilgai, dar turiu minciu aposilankyti pas docente Kaune, ziuresim ka ji pasakys, nenoriu pasikliauti vieno gydytojo nuomone...