Pabandyk vaistinese.. Vokieciu vaistinej? as Lietuvoje negyvenu negaliu konkreciai patart, bet neabejoju jog rasi..
O mums sita liga praejo thu, thu, thu... prasidejo viskas kai dukrytei buvo 3 menesiai sueje, pradzioj galvyteje, po to net ir ausytese. Gyvenau ne Lietuvoje tai buvo shokas, nezinojau kur kreiptis pagalbos, o Anglijos daktarai perdaugiausiai demesio i tokia liga nekreipia, jiems tai normalu ir viskas isaugama, patare tepti alyvuogiu aliejume o po to riebiais kremais ir net Clotrimozoliu 1 % bet niekas nepadejo. Pasiskambinau kaune Kildos klinikoje esanciai odos daktarei ir ji man israse Silicilio ar Silicio (neprisimenu tiklaus pavadinimo) aliejuko. Po geros savaites pradejus teptis viskas praejo. Jis
ir neperdaugiausiai kainuoja. O ne zinia kiek laiko butu tai viskas tesesi ir ar nebutu komplikavesi. na gal kuriai pades mano patirtis.
ir neperdaugiausiai kainuoja. O ne zinia kiek laiko butu tai viskas tesesi ir ar nebutu komplikavesi. na gal kuriai pades mano patirtis.
Na o mum nuo 2 mėn pradėjo berti aplink TBC skiepą ir palei ausį. aplankėm 5 gydytojus ir 3 iš jų pasakė jog tai seborėja. nors plaukuotoje dalyje nieko ir pažastyse nieko. kaip ir gydymo nėra, su amžium turėtų praeiti, bet neaišku kaip čia bus. vienoj vietoj bėrimas praeina, kitur atsiranda. blogiausia kad jau pradėjo plisti ant veido, žandukų. tepiau riebiais kremais, alyvuogių aliejum, šlapiuot pradėjo. dabar tepu homeopatiniu Iricar kremu, tai bent ne džiūsta ir nešlapiuoja, bet vis vien plinta ir nebežinau ką ir bedaryt. gerai kad dar vaikas kasytis nemoka.
aišku, hormoniniai tepalai iškart nuima viską, bet jais sakė nepiknaudžiauti.
gal ir man tą silicilo aliejų pabandyt
aišku, hormoniniai tepalai iškart nuima viską, bet jais sakė nepiknaudžiauti.
gal ir man tą silicilo aliejų pabandyt

Mes taip pat turim sia problema.
Kai augo dukra, pamenu tepiau aliejumi is vakaro, o ryte sukuodavau dar patebdavau ir vakare sukuodavau ir maudydavau. Buvau sitaip isnaikinus, o po to dar karta atsirado ir viska ta pati dariau, pranyko
. Dabar sunui 2 men. ir jam yra si problema. Darau ta pati, po pirmo sukavimo viskas nenusieme, bet dar bandysiu ir turetu praeiti
.
Kai augo dukra, pamenu tepiau aliejumi is vakaro, o ryte sukuodavau dar patebdavau ir vakare sukuodavau ir maudydavau. Buvau sitaip isnaikinus, o po to dar karta atsirado ir viska ta pati dariau, pranyko

Mano merginai 7 m ir pas ja yra seborejinis dermatitas. Su paprastu aliejuku mes neissivertem.
Gydytoja paaiskino, kad tai yra paveldima arba gali atsirasti nuo nervines itampos, ir si liga kamuos patoviai. Mums irgi buvo israsytas tepaliukas, kuris gaminamas vaistineje (UNG.AC/SALICYLICI 2%), jis labai riebus, bet tam kartui padejo, bet po 2 men vel pradejo atsiradineti.
Mes dar isbanden firmos NEO STRATA sampuna ir skysti nuo seborejinio dermatito. Jis mums tinko tai dabar pastoviai ji naudojam, nors kaina yra nemaza
Gydytoja paaiskino, kad tai yra paveldima arba gali atsirasti nuo nervines itampos, ir si liga kamuos patoviai. Mums irgi buvo israsytas tepaliukas, kuris gaminamas vaistineje (UNG.AC/SALICYLICI 2%), jis labai riebus, bet tam kartui padejo, bet po 2 men vel pradejo atsiradineti.
Mes dar isbanden firmos NEO STRATA sampuna ir skysti nuo seborejinio dermatito. Jis mums tinko tai dabar pastoviai ji naudojam, nors kaina yra nemaza
QUOTE(ader @ 2005 10 25, 09:55)
Sūnui diagnozavo seborėjinį dermatitą, pasireiškia galvytės odoje. Užsideda tokia kaip pleiskanų plutelė ir plinta jei niekuo netepu. Išrašė tepti nizoral ir cutivate kremais pakaitomis, kol tepu truputi aprinmsta, bet po kelių dienų ir vėl atsinaujina. Gal kas nors susidūrėt su šia liga, ar iš jos išaugama, ar čia jau visam laikui, kaip dar galima gydyti, laisudiškų metodų gal yra?
aišku, tema užvesta oho kada. Bet kaip tik šiand buvau pas odos gydytoją. Tai išrašė tokius dalykus:
ricinų aliejus, arba
sulseno pasta,
arba Kerasolio tepalas.
Nizoral NEPADĖS, nes nizoral yra skirtas kovoti prieš GRYBELIUS, o ne tokias odos ligas.
Visi tie tepalai išplaunami vandeniu, įdėjus vitamino c arba įlašinus citrinos sulčių.
Man atrodo, kad yra du skirtingi dalykai - seborėjinis dermatitas ir tai, kas būna naujagimiams. Nebent ir naujagimiui diagnozuoja.
QUOTE(naitas @ 2007 12 05, 22:14)
Man atrodo, kad yra du skirtingi dalykai - seborėjinis dermatitas ir tai, kas būna naujagimiams. Nebent ir naujagimiui diagnozuoja.
Tiksliai nezinau, bet ir as taip manau

Parasyk prasau veliau ar padeda.
akai, o ar galetum parasyti kaip tiksliai vadinasi sampunas ir skystis, ir kur ji galima isigyti.
QUOTE(akai @ 2007 12 08, 19:27)
Parašysiu kada nors gal... nes dabar esu nėščia, tai neturiu jėgų pasilenkus ten plauti savo grožybes. Mat gydytoja patarė ištepti ar tai ricinų aliejum, ar ta sulseno pasta (tipo, IKI pardės kosmetikos skyriuje būna) ir laikyti tą savo galvą DVI dienas

Kaip aš dvi dienas būsiu riebaluota ?

Mums gydytoja israse BALMANDOL alieju. Juo galima tpti galvyte ir pilti i vonia. Dar negalu pasakyti ar jis l. geras, nes tik dabar pradejom naudoti.
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 12 14, 21:43)
Mums gydytoja israse BALMANDOL alieju. Juo galima tpti galvyte ir pilti i vonia. Dar negalu pasakyti ar jis l. geras, nes tik dabar pradejom naudoti.
nu ir kaip jusu reikaliukai? ar padejo? nes ir mums tas pats

QUOTE(ader @ 2007 12 10, 10:20)
akai, o ar galetum parasyti kaip tiksliai vadinasi sampunas ir skystis, ir kur ji galima isigyti.
jie yra NEO STRATA NEO CEUTICALS, juos veza sugihara. As pirkau Akropolyje ju filiale.
"SEBORĖJINIS DERMATITAS / PLEISKANOS
Terapinis šampūnas (1% oktopirokso ir ypatingas AHR/PHR mišinys)
NeoCeuticals Therapeutic Shampoo (1% Octopirox and a special AHR/PHR blend)
Piroktono olamino bei AHR ir PHR kompleksas šalina viršutinį odos sluoksnį bei drėkina. Polivitaminai ir aminorūgštys pagerina plaukų ir odos būklę. Skirtas pleiskanojančiai, sausai galvos odai (psoriazė, seborėjinis dermatitas, kai pleiskanos nepasiduoda kitam terapiniam gydymui ir kt.). Sudrėkinus plaukus, pakankamą kiekį šampūno būtina įmasažuoti į galvos odą ir palaikyti. Išskalauti. Siekiant geresnio rezultato kartu reikia naudoti ir skystį, skirtą galvos odai (Scalp Treatment).
150 ml
SEBORĖJINIS DERMATITAS / PLEISKANOS
Galvos odos tirpalas (NeoHydroxy kompleksas, specialus AHR/PHR mišinys, vėsinantis mentolis ir kamparas)
NeoCeuticals Scalp Treratment (NeoHydroxy Complex, special AHR/PHR blend plus cooling menthol and camphor)
Skirtas nesveikai, pleiskanojančiai galvos odai gydyti. NeoHydroxy kompleksas ir AHR bei PHR šalina pleiskanas, mentolis ir kamparas vėsina ir ramina galvos odą. Naudojamas kaip gydomasis tirpalas. Vakare vandeniu reikia sudrėkinti galvos odą ir įmasažuoti reikiamą kiekį tirpalo. Palikti per naktį (trumpiausias poveikio laikas dvi valandos), tada išskalauti arba išplauti terapiniu šampūnu (NeoCeuticals Therapeutic Shampoo). Naudoti kasdien, kol sumažėja pleiskanojimas. Vėliau naudoti du kartus per savaitę. Nenaudoti, jei yra uždegimas, infekcija, pažeistas odos vientisumas. Tik išoriniam naudojimui.
50 ml su aplikatoriumi" ( http://www.sugihara....id=427&lang=LT)
Patartina papildomai vitamino A pavartoti.
QUOTE(ingeborga2 @ 2007 12 14, 21:43)
na manu ipilimo i vonia tikrai neuztektu, na nebent pas jus tik pati pradzia...