Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei.

Siaip greiciausiai nuo vaikiuko dar labai priklauso, bet maniski buvo isbere gan stipriai. Kaip tik tuo metu turejau saldytu braskiu. Prie reciau alergizuojanciu uogu priskiriamos melynes, bruknes, spanguoles, raudonieji ir geltonieji serbentai. Zemuoges, braskes, avietes, juodieji serbentai, vynuoges - prie dazniau alergizuojanciu. Tai gal jei renkiesi uogienes bent i tai atsizvelk. Nors man gydytoja patare nevartoti nieko spalvoto, nieko ryskaus. Pradzioj viska tik virta/troskinta valgyti.

QUOTE(sweety123 @ 2010 04 17, 08:05)
na nezinau ar bloga, del to ir klausiu. smile.gif tiesiog mums dar tik 10 dienu, o jau prasidejo pilvuko skausmai, nesinori eksperementuoti su vaiko asarom.
tiesa teko pasinervinti pries pora dienu, tai gal del to..

Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 04 17, 18:01)
vyšnelė,
Nuo 3mėn. iki 5 metų 110hmg reikia pap.tyrimo, kuris nustato gel.atsargas kraujyje (feritino tyrimas, jį atlieka priv.labaratorijos)
Kofeinas ir taninas (arbata turi) mažina organizmo gebėjimą pasisavinti geležį. Nepiktnaudžiauk kava ir arbata. (rinkis raudonąją arbatą, kavą be kofeino)
MP turi laktoferino, kuris "suriša" geležį  mirksiukas.gif Baltymo laktoferino, kuris perneša geležį, esančią piene, į kraują ir padeda ją pasisavinti. Dėl šio baltymo kūdikio organizmas pasisavina 50 proc. geležies, esančios motinos piene. Laktoferinas slopina ir kenksmingų bakterijų bei grybelių rūšies Candida dauginimąsi žarnyne (šis grybelis sukelia pienligę).
maisto sąr. atsišsiu į až


Gal galetumet ir man issiusti, nes vaiko hemoglobinas zemokas, o mesa jis labai nenoriai valgo.

Buvom pas gsatroenterologa. Gavom dieta: abiems jokiu pieno produktu, jokiu kvieciu, vaikui neduoti kiausinio, o man siaip valgyti daugiau mesos ir kosiu... Maziukui vis dar stipriai pucia pilvuka. Ieskom priezasciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 22 balandžio 2010 - 20:35
ar silke galima valgyt maitinant?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 05 01, 14:17)
ar silke galima valgyt maitinant?

viska galima. va nusipirkai knyga ta Vitkausko, raso, kad zaliu darzoviu ar ko negalima valgyti zindant, visiskas mitas. as taip ir anksciau maniau smile.gif kad nera irodyta, kad motinos maistas sukelia pilvo putima ir dieglius kudikiui...Musu atvejis ta patvirtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 01 gegužės 2010 - 14:45
musu berniuka tai nuo avieciu buvo sualergizave doh.gif isbere zandukus doh.gif O dabar sausais plotais pasejo kuneli, sako irgi taip alergija pasireiskia bet neatseku nuo ko doh.gif
Atsakyti
mums buvo alergija tik nuo zuvies kai buvo 2 men,. bet veliau po biski valgiau ir dabar jau visai nesuku sau galvos, viskas mums gerai thumbup.gif
Atsakyti
o gal zinote ar tai alergija ar paberimas nuo prakaitelio-susilimo, paberimas yra astriu sausu spuogeliu aplink akis, kaktyte, galvyte, aplink ausytes ir ant zanduku o syrit atsikelusi radau ir ant krutineles

na lyg nieko ir nevalgiau alergizuojancio g.gif , tik jau pora dienu atsisakiau pieno produktu
Atsakyti
geriausiai i tavo klausima atsakys jusu gydytoja (-as) smile.gif nes viena is musu gali sakyti, kad tai alergija, kita - kad prakaitine... smile.gif su mano mazuoju irgi taip buvo - kaimyne paziurejusi pasake, kad tai nuo silumos, o pasirodo, kad suneli isbere nuo mano suvalgytu keliu sureliu smile.gif




Atsakyti
mus nuo šokolado alergizavo..atsirasdavo mažų spuogiukų.tai baigėme šitą reikalą (čia aišku kai didesnės dozės būdavo) o šiaip valgau aš beveik viską..tik pupelių dar ne,nors mirštu kaip noriu doh.gif
o kai pilvuką pučia tai darom kojų pritraukimus ir mergytei patinka ir oras išeina..
nors maniškė nesisikundžia oro sankaupomis pati viską išleidžia 4u.gif
Atsakyti
vakar buvau pas gydytoja tai sake tas berimas prakaitinis, tai vel galiu atnaujinti pieno produktus mirksiukas.gif

tiesa, o kaip jus del koldunu as ju be galo noreciau tik va vis valgau jau labai viska galvodama, ir daugiau kaip druskos, lauro lapu ir ne maltu kvapniuju pipiru daugiau nieko nenaudoju, o ten gi n prieskoniu, bijau kad skranduko nedirgintu suneliui (su pilvuku pakolkas dideliu problemu neturime)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida83: 13 gegužės 2010 - 14:34
Vaida83, 4u.gif
Valgyk. Ir prieskonių nevenk, su saiku, aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 05 13, 17:26)
Vaida834u.gif
Valgyk. Ir prieskonių nevenk, su saiku, aišku  mirksiukas.gif


dekui 4u.gif , tad nuo rytojaus pradesiu didinti maisto raciona mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida83: 13 gegužės 2010 - 18:55