Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(arune @ 2009 11 11, 15:56)
Tai viltinga žinia, Ifauru !!!

Stebuklų visada būna. Bet kažkaip šiandien liūdna....Gerai, kad darbe, tai kiek mintys užimtos....
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 11, 16:53)
Stebuklų visada būna. Bet kažkaip šiandien liūdna....Gerai, kad darbe, tai kiek mintys užimtos....

Neliūdėk...console.gif

Imk vilties angelą wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ne per seniausiai,aš su sesę (ji serga)buvome pas Balvočiūtę,ir jos paklausiau kaip ji žiūri į liaudiškų vaistų t.y.musmirės,rupužės ,,trauktinės.,,Ji visa tai pripažista, tik sako ,tai reikia labai atsargiai gerti ,po chemijos,ir pradėti nuo vieno lašiuko ir palaipsniui didinti.(sesei yra metastazės kepenyse).Ji dar paminėjo,kad labai gerai yra mauda,nes nuo jos užkalkėja metastazės ir dar sakė,kad labai gerai yra pavasari pagautos gyvatės ,,ištrauka,,kai tik ji išsineria iš savo odos,tai labai sustiprina organizmą,tik aš nepaklausiau,kaip ją pasidaryti,ir kaip gerti,matyt pagalvojau,kad dar toli pavasaris.
Sesei ji liepė gerti 5 numerio arbatą kepenims ir sidabražolės arbatą,tai sakė galima gerti ir chemijos metu,dar pagamino sesei asmeniškai arbatos mišinį už tai ji sumokėjo apie 65 lt.,o po visos chemijos sakė gerti Savickio mikstūsą nuo piktybinių auglių,šios mikstūros galima nusipirkti pas ją ,kainuoja apie 100lt arba galima pasidaryti pačioms.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 11, 16:53)

Suprnatu, nes zinau, kaip liudna isgirsti nelabai geras zinias, o ypac, kai daug vilciu idedi i gydyma, bet labai stipriai nenusiminkit ir nepraraskit vilties yra dar ir netradicine medicina, bandykit susidraugauti ir su tuo, jeigu nutrauks alternatyvu gydyma, galesite bandyti , buna stebuklu tik reikia tiketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 11 11, 17:19)
Neliūdėk...console.gif

Imk vilties angelą  wub.gif

QUOTE(Domogintare @ 2009 11 11, 18:35)
Suprnatu, nes zinau, kaip liudna isgirsti nelabai geras zinias, o ypac, kai daug vilciu idedi i gydyma, bet labai stipriai nenusiminkit ir nepraraskit vilties yra dar ir netradicine medicina, bandykit susidraugauti ir su tuo, jeigu nutrauks alternatyvu gydyma, galesite bandyti , buna stebuklu tik reikia tiketi  4u.gif

Ačiū. Gal rytojus bus geresnis už šiandieną...
Atsakyti

Svarbu

INFORMACIJA

Jei gausite mobiliojo telefono zinute su
tekstu:
"OMNI DOVANOS
Jums dovanoja Nokia 6260. Siuskite
2sms zinutes su tekstais:
1 sms: EXTRA 61920150 NOKIA
2
sms: EXTRA NOKIA 20M
Zinutes siuskite numeriu 1301 "

JOKIU BUDU TO NEDARYKITE, TAI APGAVYSTE, JUMS KAINUOS po 20 Lt KAS

SAVAITE, PER MENESI NETEKSITE 80 LT. (Omnitel paslauga leidzianti

papildyti nurodyto tel. nr. saskaita sms zinutemis)

Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 11, 13:27)
arūne, džiaugiuosi, kad viskas neblogai...
Ugn*Inės puslapiukas jau veikia, bet ten jokių naujų žinių...
Kaži kaip TIKĖSIUg.gif

O vat mūsų situacija šiai minutei jau nelabai kokia....Markeris nuo rugsėjo padvigubėjo. Praėjusią savaitę pasidarėm KT, tai plaučiai stabilūs, didžiausios MTS kepenyse nekinta, bet atsirado naujų....Kai atsiranda naujų MTS chemijos fone, reiškia, gydymas neefektyvus. O čia jau yra trečios eilės chemija...Alternatyvų kaip ir nėra.. verysad.gif Galim likti situacijoje - gyvenkite, kiek Dievulio skirta, nes medicina bejėgė - pirmadienį konsiliumas. Liūna... verysad.gif

ifauru, linkiu nepasiduoti ir tiketi, kad kiek mums skirta tiek ir gyvensime. Kartais pagalvoju, kad gal geriau butu, kad daktarai su savo instrumentais ir ivairia aparatura nesikuistu wink.gif po musu kunus. DEL MARKERIO, tai mane gydantys gydytojai ne vienas kartojo ne karta pabrezdami, kad jis neturi jokios reiksmes. Jis neatspindi teisingai esamos padeties.

KT, tai kompiuterine tomografija? Kiek kartu per metus Jus ja darotes? Juk ji labai kenksminga sad.gif. Prisimenu, kad po jos man staigiai pradejo kristi blakstienai ir antakiai bei plaukai slinkti.

LAIKOMES 4u.gif is visu jegu, niekur mes neisim is cia thumbup.gif
wink.gif
Atsakyti
adis 4u.gif , paskaiciau jusu zinutes. Man idomu kaip Novelbine veikia, kokia savijauta po chemijos? As palyginu ta vadinama raudonaja chemija (Doxorubicin ir Taxoter), kuria gavau 2007m. su Paklitaksel ir Gemzaru, tai pirmoji chemija yra daug bjauresne, sunkiau jausdavaus po jos, o po antruju komponetu junginio daug lengviau buvo siemet.
Papildyta:
QUOTE(Kanarėllė @ 2009 11 11, 18:47)
Ne per seniausiai,aš su sesę (ji serga)buvome pas Balvočiūtę,i<...>

Sveikute, kur galima rasti Balvočiūtę? Kiek supratau tai žolininkė. Apie maudą esu girdėjusi, kad gerai tikrai ja naudoti. Bet dar esu girdejusi ir apie auksini ūsą. Gal kas naudojote užpiltine spiritu?
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 11, 14:36)

Šnekėjau su gydytoja šiandien. Optimizmu netrykšta - mūsų ta pati gydytoja, kaip adis, taigi su patirtim, su visom žinomom galimybėm...O ko nežino - negali siūlyt...

infauru,mano Kaune taip pat buvo ta pati gydytoja,ji tikrai nebloga ir man patiko,o
kai lyg ir neliko gydymo, išsiuntė į Vilnių.AČIŪ Jai.
Tikrai ir Jums pasiūlys geriausią sprendimą. 4u.gif
Aš geriu Dexametasoną po 16 tabletukių ir rytoj važiuoju antrai chemijos pusei. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaiba: 11 lapkričio 2009 - 21:02
Oi, Dexametazonas, šlykštokas. As gerdavau pries chemija 80 tableciu. pvz. 21:00 val 40 tabl. ir 03:00 40 tabl. Kelintas kursas bus rytoj? Stiprybes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 11 lapkričio 2009 - 21:08
QUOTE(Patr @ 2009 11 11, 21:54)
adis  4u.gif , paskaiciau jusu zinutes. Man idomu kaip Novelbine veikia, kokia savijauta po chemijos? As palyginu ta vadinama raudonaja chemija (Doxorubicin ir Taxoter), kuria gavau 2007m. su Paklitaksel ir Gemzaru, tai pirmoji  chemija yra daug bjauresne, sunkiau jausdavaus po jos, o po antruju komponetu junginio daug lengviau buvo siemet.

mano pirmoji chemija: Doxorubicin + Taxoter(docetakselis).
Antroji - Gemzara (Gemcitabinas) + Taksolis (paklitakselsi).
Trečioji - Taksolis (paklitakselis) + Xeloda (kapecitabinas)
Ketvirtoji - Navelbine (vinorelbinas) + Avastinas (bevacizumabas).
Pirmoji sunki, kol atsigauni - savaitė juoda. Sekančios dvi visai puikios.
Antrji - lengvesnė, bet man pastoviai buvo aukštos temepratūros (38-39) ir nuo gemzaros labai berdavo visą kūną, siaubingas niežulys. Dusulys, prasidėjo autoimuniniai procesai; pradėjo formuotis plaučiuose intersticiniai audiniai. "Užgesno" su prednizolonu. Labai kirto per kepenis, kepenų fermentai didėjo iki keliolikos kartų.
Trečioji - lengva, bet vėl nuolatinė, 14 dienų - tabletės, tad visas 14 esi lengvam chemijos poveikyje + temperatūros ir vėl bėrimai, stiprus liežuvio ir burnos opėjimas. Rankų plaštakų ir pėdų sindromas, nuolatinis nejautrumas ir dilgčiojimas, odos sausėjimas. Būna jog dėl šio sindromo nutraukiama, piršai suskilinėja ir pradeda kraujuoti. Tiesa, nuolat ašarojančios akys, vadinau save raudančia madona.
Ketvirtoji - lengviausia, nekinta skonis, nėra aukštų temperatūrų. Labai žemas spaudimas. Didelis dažnumas, nėra jokio poilsio, paprastai kraujas nekrinta labai smarkiai, (tik ne man) vienintelė padori diena, kai lašina vaistus. Dega venos, negrįžtamai, kitiems net išopėja.
Nė viena nepykino, išvengiau bent šito.

Aš skaitau kaip Jūs po gemzaros ir taksolio einate iškart į darbą ir žaviuosi, man niekaip nebūtų taip pavykę. Reikėdavo geros savaitės atsigavimui. Visos chemijos buvo lydimos nuovargio ir nesugebėjimo susikaupti.

Panašias chemijas gavo NBA, jos trubūt kitokie potyriai, mes skirtingi ir gydymas skirtingai veikia.

Ifauru, mamytė žino situaciją, kaip ji jaučiasi?

Shaiba nuoširdus mano palaikymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 11 lapkričio 2009 - 21:31
sveikos 4u.gif

sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti