QUOTE(editada @ 2009 11 11, 13:02)
sveikutes,
aciu uz informacija apie zolininke. o sakykit is jusu bent vienai padejo?arba gal zinote atveju ar padejo. pasakysiu tam berniuko teciui apie tai bet va apie savo mamyte pagalvojau, nes jai galva skauda turbut kokius jau 30 metu, medikai nieko neranda, sakau gal i ja kreiptis?
ir koja skauda jau keli metai,medikai taip pat nieko
o ta zolininke priima konsultacijai ir pagal pasakytus negalavimus padaro misinius? o gal zinote panasiai kokios kainytes?
Mano mišinys (gan didelis pakas, dydžiu panašiai kaip 1 kg miltų) kainavo 67 Lt. Labai daug žolelių sudėjo ~24. Netrukus prasidėjo gydymas chemija, tai žolelės buvo atidėtos į šalį. Važiavome pas ją konsultacijai išanksto užsiregistravę telefonu. Eilutė netrumpa - laukėme pora mėnesių. Labai atidžiai viską išklauso, kas neaišku perklausia.
Kepenų atstaymui jau esu ne kartą siūliusi HEPA-MERZ.
Hepa-merz. Medikai turėtų žinoti, gali tik dėl brangumo nesiūlyti. Pagamintas vaistas iš kiaulės kepenų fermentų. Man labai efektyviai atstatė (vienas kepenų parametras buvo virš 450, kitas virš - 200. Atstatė per dvi savaites, kaip tik suspėjom sekančiai chemijai). Rašo, jog tinka ir vaikučiams, tik gydytojai turi stebėti dėl galimo fruktozės netoleravimo.
Kraują ir toliau atsatinėju su vaistų pagalba. Gydytoja buvo atostogose, teko bendrauti su pavaduojančiomis. Viena jauna gydytoja sujaukė protą. Pasakė, jog darom meškos paslaugą, per greit po kraujo atstaymo taikoma chemija, pilnai nespėja susiformuoti kraujo ląstelės. Pagal rekomendacijas turėtų praeiti mažiausia 5 paros po paskutinio neupogeno leidimo. Labai dideli stresai kaulų čiulpams...Mano grafikas labai suspaustas kas savaitinis leidimas...tik atsistato ir iškart lašiname chemiją. Ji mano, jog tada toks grafikas man netinka ir reikėtų jį keisti. Ką čia bekeisi, kai gydymo tik du kartai beliko. Tik susierzinau. Labai pasitikėjau gydančia gydytoja, iki šiol net neabejojau jos sprendimais. Paprašiau tyrimų, kardiologai rekomendavo kalį ir baltymą laikas nuo laiko stebėti, paprašiau dar krešėjimo faktorių, nes be jų plaučių nepunktuoja, o kol punktavimo dieną padaro, tai ir pulmunologų darbo valandos baigiasi, tenka vėl sekančią dieną važiuoti. Papildoma kelionė ir išlaidos papildomos, vyras dvi dienas iš eilės nedirba... Neskyrė. Patarė kreiptis į šeimos gydytoją. Šeimos gydytoja: šitie tyrimai ne mano kompetencija. Tik mokami...Anksčiau be problemų tyrimus darydavo - dabar visur vieni suvaržymai.
Ifauru, gal dar ras mamytei kažkokius sprendimus.
GABIJA. kaip Jūsų mama laikosi? Ar vis dar neįtaria, kokia liga sergat?
Dėl Ugn*inės - negerai jaučiuosi, jog jos čia nėra. Kartais pagalvoju, ar ne aš ta priežastis, jog jos čia nėra? Jei užgavau, įžeidžiau ar kaip nors kitaip blogai paveikiau -
ATSIPRAŠAU. Palinkėsiu jai kuo geresnio gydymo ir kuo didesnės gyvenimo pilnatvės.