Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(Patr @ 2009 11 10, 22:46)
...Skarele uzsidejus puse bedos, kaip nors. Bet dar nei antakiai neatauge, laukiu, kad bent tie ataugtu.  thumbup.gif
Papildyta:

Kad pausiuose nėra plaukučių , galima nusimegsti juostą, arba rišti šalikėlį sulankstytą į juostą, o antakius galima nusipiešti , tik ne juodu pieštuku.Blakstienų nebuvimą galima paslėpti po akiniais,optikoje yra ir be dioptrijų, o kadangi važiuoji ten kur gyvena saulutė, tai nusipirk didelius tamsius akinius, gal rasi tokius kur ir antakius pridengs. Sėkmės 4u.gif
o superuku tikrai geriau kaitroje nebus.nežinau kaip kiti žmonės , bet mano akis jau taip "atidirbta" perukų atpažinime schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 10, 22:56)
. Gal žolelių mišinių.
Čia J. Balvočiūtės puslapiukas.
Ji padaro mišinukus individualiai žmogui pagal jo ligą.  Gal su ja susisiekti, o gal sužinosit kur arčiau kokį žolininką.

El. paštas: ekoukis@gmail.com (J.Balvočiūtės pavaduotoja Eglė K. Kučinskaitė)
Tik adresas kitoks ekoukis4@gmail.com , aš dabar užsisakinėjau.

O tai oficiali medicina kepenis gydyti jau atsisakė ? Ar tik onkologai konstatavo gydymo atidėjimą dėl kepenų būklės.Onkologai tik konstatuoja faktą, o gydytis reikia pas vaikų gydytoją.Pirmiausia reikia išsitirti ir žiūrėti ką pasakys gydytojai, jei tai dar nepadaryta.
Atsakyti
arūne, džiaugiuosi, kad viskas neblogai...
Ugn*Inės puslapiukas jau veikia, bet ten jokių naujų žinių...
Kaži kaip TIKĖSIU? g.gif

O vat mūsų situacija šiai minutei jau nelabai kokia....Markeris nuo rugsėjo padvigubėjo. Praėjusią savaitę pasidarėm KT, tai plaučiai stabilūs, didžiausios MTS kepenyse nekinta, bet atsirado naujų....Kai atsiranda naujų MTS chemijos fone, reiškia, gydymas neefektyvus. O čia jau yra trečios eilės chemija...Alternatyvų kaip ir nėra.. verysad.gif Galim likti situacijoje - gyvenkite, kiek Dievulio skirta, nes medicina bejėgė - pirmadienį konsiliumas. Liūna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 11, 12:27)
Galim likti situacijoje - gyvenkite, kiek Dievulio skirta, nes medicina bejėgė - pirmadienį konsiliumas. Liūna... verysad.gif

user posted image

Laikykis , mes nenugalėsime gyvenimo dėsnių, mes tik galime prie jų prisitaikyti.
Atsakyti
sveikutes,
aciu uz informacija apie zolininke. o sakykit is jusu bent vienai padejo?arba gal zinote atveju ar padejo. pasakysiu tam berniuko teciui apie tai bet va apie savo mamyte pagalvojau, nes jai galva skauda turbut kokius jau 30 metu, medikai nieko neranda, sakau gal i ja kreiptis? g.gif ir koja skauda jau keli metai,medikai taip pat nieko verysad.gif o ta zolininke priima konsultacijai ir pagal pasakytus negalavimus padaro misinius? o gal zinote panasiai kokios kainytes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2009 11 11, 14:02)
sveikutes,
aciu uz informacija apie zolininke. o sakykit is jusu bent vienai padejo?arba gal zinote atveju ar padejo. pasakysiu tam berniuko teciui apie tai bet va apie savo mamyte pagalvojau, nes jai galva skauda turbut kokius jau 30 metu, medikai nieko neranda, sakau gal i ja kreiptis?  g.gif  ir koja skauda jau keli metai,medikai taip pat nieko  verysad.gif  o ta zolininke priima konsultacijai ir pagal pasakytus negalavimus padaro misinius? o gal zinote panasiai kokios kainytes? blush2.gif

Mano mamytė vartojo jos sutaisytų žolelių trombocitams ir hemoglobinui kelti (labai krisdavo per chemijas). Man atrodo , kad padėdavo, bet mamytė dar ir geležies gerdavo. Taip pat buvo padariusi ir kepenų darbui gerinti chemijų metu. Tuo pasirūpinom chemijų pradžioje. Tai su kepenėlėm problemų kaip ir neturėjom, išskyrus pačioje pradžioje. Paskui, kaip minėjau jau vartojome arbatas ir Hepatyl. O chemijų išvis turėjom 14. Pirkdavau vaistinėje tetukui širdutės darbui gerinti. Kol nežinojome priežasties. Tetukas - skeptikas tokiems dalykams , bet vėliau pats prašydavo, kad dar nupirkčiau - jausdavosi geriau. Pas ją yra konsultacijų dienos, bet galima ir skambintis. Geriau, kad žmogus pirmą kartą būtų pas ją, tada visko išsiklausinėja. Vėliau jau pristato į sutartą vietą - bereikia tik užsisakyti tel. ar kitaip. Kainų dabar nežinau, nes pirkom prieš daugiau kaip metus. Tada lyg tai apie 100 lt. mokėjom už poką. Bet tie pokai laaaaabai dideli. Užtenka ilgam. Dabar gal ir brangiau... g.gif Ir dar svarbu, jei jau pradedi vartoti, tai ir turi vartoti - tiksliai kaip pasakyta ir ilgai , o ne pagėriau - truputi pagerėjo ir nustojau. Arba pagėriau savaitę - ir jokio poveikio. Bet juk čia žolelės. Jų ir veikimas kol prasideda, reikia laiko. Taip pat svarbu taras nuo tarpo padaryti pertraukėles tarp gėrimų - pvz. 3savaites geri ar mėnesį - savaitės pertaruka, ir vėl iš naujo. Kantriai. ax.gif O su tuo padėjimu ar nepadėjimu, kas gali pasakyti. Juk ir vaistas tas pats vienam padeda , kitam ne.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 11, 13:49)
Laikykis , mes nenugalėsime gyvenimo dėsnių, mes tik galime prie jų prisitaikyti.

Geri žodžiai... drinks_cheers.gif

Ifauru console.gif wub.gif Iki konsiliumo negalvokit apie blogiausią. Gal gydytojai sumąstys ką nors. Tam jis ir renkasi, kad būtų rasta išeitis. Laikykitės ir nepraraskit vilties. wub.gif

Mačiau, Adis wub.gif buvo prisijungus - kažkur dingo.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 11 lapkričio 2009 - 13:00
QUOTE(editada @ 2009 11 11, 13:02)
sveikutes,
aciu uz informacija apie zolininke. o sakykit is jusu bent vienai padejo?arba gal zinote atveju ar padejo. pasakysiu tam berniuko teciui apie tai bet va apie savo mamyte pagalvojau, nes jai galva skauda turbut kokius jau 30 metu, medikai nieko neranda, sakau gal i ja kreiptis?  g.gif  ir koja skauda jau keli metai,medikai taip pat nieko  verysad.gif  o ta zolininke priima konsultacijai ir pagal pasakytus negalavimus padaro misinius? o gal zinote panasiai kokios kainytes? blush2.gif

Mano mišinys (gan didelis pakas, dydžiu panašiai kaip 1 kg miltų) kainavo 67 Lt. Labai daug žolelių sudėjo ~24. Netrukus prasidėjo gydymas chemija, tai žolelės buvo atidėtos į šalį. Važiavome pas ją konsultacijai išanksto užsiregistravę telefonu. Eilutė netrumpa - laukėme pora mėnesių. Labai atidžiai viską išklauso, kas neaišku perklausia.
Kepenų atstaymui jau esu ne kartą siūliusi HEPA-MERZ.Hepa-merz. Medikai turėtų žinoti, gali tik dėl brangumo nesiūlyti. Pagamintas vaistas iš kiaulės kepenų fermentų. Man labai efektyviai atstatė (vienas kepenų parametras buvo virš 450, kitas virš - 200. Atstatė per dvi savaites, kaip tik suspėjom sekančiai chemijai). Rašo, jog tinka ir vaikučiams, tik gydytojai turi stebėti dėl galimo fruktozės netoleravimo.
Kraują ir toliau atsatinėju su vaistų pagalba. Gydytoja buvo atostogose, teko bendrauti su pavaduojančiomis. Viena jauna gydytoja sujaukė protą. Pasakė, jog darom meškos paslaugą, per greit po kraujo atstaymo taikoma chemija, pilnai nespėja susiformuoti kraujo ląstelės. Pagal rekomendacijas turėtų praeiti mažiausia 5 paros po paskutinio neupogeno leidimo. Labai dideli stresai kaulų čiulpams...Mano grafikas labai suspaustas kas savaitinis leidimas...tik atsistato ir iškart lašiname chemiją. Ji mano, jog tada toks grafikas man netinka ir reikėtų jį keisti. Ką čia bekeisi, kai gydymo tik du kartai beliko. Tik susierzinau. Labai pasitikėjau gydančia gydytoja, iki šiol net neabejojau jos sprendimais. Paprašiau tyrimų, kardiologai rekomendavo kalį ir baltymą laikas nuo laiko stebėti, paprašiau dar krešėjimo faktorių, nes be jų plaučių nepunktuoja, o kol punktavimo dieną padaro, tai ir pulmunologų darbo valandos baigiasi, tenka vėl sekančią dieną važiuoti. Papildoma kelionė ir išlaidos papildomos, vyras dvi dienas iš eilės nedirba... Neskyrė. Patarė kreiptis į šeimos gydytoją. Šeimos gydytoja: šitie tyrimai ne mano kompetencija. Tik mokami...Anksčiau be problemų tyrimus darydavo - dabar visur vieni suvaržymai.
Ifauru, gal dar ras mamytei kažkokius sprendimus.
GABIJA. kaip Jūsų mama laikosi? Ar vis dar neįtaria, kokia liga sergat?
Dėl Ugn*inės - negerai jaučiuosi, jog jos čia nėra. Kartais pagalvoju, ar ne aš ta priežastis, jog jos čia nėra? Jei užgavau, įžeidžiau ar kaip nors kitaip blogai paveikiau - ATSIPRAŠAU. Palinkėsiu jai kuo geresnio gydymo ir kuo didesnės gyvenimo pilnatvės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 11 lapkričio 2009 - 13:20
QUOTE(adis @ 2009 11 11, 15:04)
Kraują ir toliau atsatinėju su vaistų pagalba. Gydytoja buvo atostogose, teko bendrauti su pavaduojančiomis. Viena jauna gydytoja sujaukė protą. Pasakė, jog darom meškos paslaugą, per greit po kraujo atstaymo taikoma chemija, pilnai nespėja susiformuoti kraujo ląstelės. Pagal rekomendacijas turėtų praeiti mažiausia 5 paros po paskutinio neupogeno leidimo. Labai dideli stresai kaulų čiulpams...Mano grafikas labai suspaustas kas  savaitinis leidimas...tik atsistato ir iškart lašiname chemiją. Ji mano, jog tada toks grafikas man netinka ir reikėtų jį keisti. Ką čia bekeisi, kai gydymo tik du kartai beliko. Tik susierzinau. Labai pasitikėjau gydančia gydytoja, iki šiol net neabejojau jos sprendimais. Paprašiau tyrimų, kardiologai rekomendavo kalį ir baltymą laikas nuo laiko stebėti, paprašiau dar krešėjimo faktorių, nes be jų plaučių nepunktuoja, o kol punktavimo dieną padaro, tai ir pulmunologų darbo valandos baigiasi, tenka vėl sekančią dieną važiuoti. Papildoma kelionė ir išlaidos papildomos, vyras dvi dienas iš eilės nedirba... Neskyrė. Patarė kreiptis į šeimos gydytoją. Šeimos gydytoja: šitie tyrimai ne mano kompetencija. Tik mokami...Anksčiau be problemų tyrimus darydavo - dabar visur vieni suvaržymai.

Sveikute, wub.gif Ar jau grįžusi tavo gydytoja? Ar nebandei su ja apie tai kalbėti? Tas susvyravimas dėl pasitikėjimo gydytoja - laikinas. Paprasčiausiai nebuvai pasiruošusi išgirsti kitokios nuomonės. Tikiuosi, kad ir toliau pasitikėsi ja, ir viskas susitvarkys. O plaučius vėl reikia punktuoti?
Plaukai šiaušiasi, kai pagalvoji, kad tai tik taupymo pradžia, kokios vėliau bus pasekmės, kai negali gauti elementariausių tyrimukų, kuriuos tau priklausytų ir kuriuos darei anksčiau? Išeina, kad reikia privačiai , bet jei nėra lėšų - gyveni taip kaip gyveni... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 11, 14:21)
O plaučius vėl reikia punktuoti? 

Kardiologai seniai liepia. Onkologai siūlo laukti kiek įmanoma ilgiau, kuo dažniau punktuoji, tuo daugiau skysčio gaminasi. Kažkoks gydymo efektas yra, nes plaučius gana retai puntuoja, tačiau to efkto, kurio aš laukiau ir tikėjausi dar nėra. Vos tik pasijudinu daugiau - dūstu, pavargstu. Kol lovoj ar nieko neveikiu - viskas puiku. Navelbino liko 2 kartai, paskirto avastino 3. Ar toliau tęs gydymą, nežinau, šiandien net ir nenoriu žinoti.
tongue.gif saulėlydi, labai pradžiuginai obuoliukais. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 11 lapkričio 2009 - 13:37
QUOTE(adis @ 2009 11 11, 15:34)
Kardiologai seniai liepia. Onkologai siūlo laukti kiek įmanoma ilgiau, kuo dažniau punktuoji, tuo daugiau skysčio gaminasi. Kažkoks gydymo efektas yra, nes plaučius gana retai puntuoja, tačiau to efkto, kurio aš laukiau ir tikėjausi dar nėra. Vos tik pasijudinu daugiau - dūstu, pavargstu. Kol lovoj ar nieko neveikiu - viskas puiku. Navelbino liko 2 kartai, paskirto avastino 3. Ar toliau tęs gydymą, nežinau, šiandien net ir nenoriu žinoti.

Adis - bet pavargsti gal nuo chemijų dažnumo. Tiesiog nebėra kada organizmui atsigauti ...
Atsakyti
Turbūt teisingai sako, kad negalima vien savo gydytoju pasitikėt, reikia ir kitų nuomonių. Navelbino dar 2 kartai, adis, liko, tai gal nors juos sulašint pagal tos jaunos gyd. rekomendacijas? ...Ar toliau tęs gydymą, dabar stenkis negalvot, vistiek nieko pats neprimąstysi.

Ifauru, žinia jūsų nesmagi, bet palaukite kaip nors pirmadienio, gal jis viltingas bus?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 11 11, 12:49)

QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 11, 13:46)
Ifauru console.gif  wub.gif Iki konsiliumo negalvokit apie blogiausią. Gal gydytojai sumąstys ką nors. Tam jis ir renkasi, kad būtų rasta išeitis. Laikykitės ir nepraraskit vilties.  wub.gif

QUOTE(adis @ 2009 11 11, 14:04)
suvaržymai.
Ifauru, gal dar ras mamytei kažkokius sprendimus.

QUOTE(arune @ 2009 11 11, 15:13)
Ifauru, žinia jūsų nesmagi, bet palaukite kaip nors pirmadienio, gal jis viltingas bus?

Ačiū merginos.

Šnekėjau su gydytoja šiandien. Optimizmu netrykšta - mūsų ta pati gydytoja, kaip adis, taigi su patirtim, su visom žinomom galimybėm...O ko nežino - negali siūlyt...

Lauksim to pirmadienio, bet...

Nors kiekvienas esam skirtingas. KT daręs gydytojas sakė, kad dar su labiau apimtom kepenim turi moteriškių jau po pora metų...

Ai, diena visa šiandien tokia: iš ryto kiek pramigau, pamiršau, kad vaiko vardadienis, KT gydytojas vėlavo, paskui kol nulėkiau pas onkologę - su ja pakalbėjus nuotaika nedaug pakilo, o grįžus prie mašinos radau raudoną lipduką (buvo 8:15) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 11 11, 15:36)
Nors kiekvienas esam skirtingas. KT daręs gydytojas sakė, kad dar su labiau apimtom kepenim turi moteriškių jau po pora metų...

Tai viltinga žinia, Ifauru !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 11 lapkričio 2009 - 14:57